Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 64 από 64

Θέμα: Λωριδα Εκτακτης Αναγκης....

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Εγω πάλι νομίζω ότι ο πίσω έχει υποχρέωση να βλέπει τον μπροστά κι όχι το ανάποδο.......
    Όταν κινείται στη λωρίδα του. Όταν επιχειρεί ελιγμό, έχει κάθε ευθύνη. Νεκρές γωνίες υπάρχουν μόνο όταν βασιζόμαστε στους καθρέφτες. Γι'αυτό γυρνάμε το κεφαλάκι μας, για να καλύψουμε το ένα σημείο που δεν καλύπτει ο καθρέφτης. Και ναι, το διδάσκουν στις σχολές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    οσο συχνα κοιταω και μπροστα μου μεχρι και στην ψιλη στραβοτιμονια λογο ανωμαλιας του δρομου...

Οποτε θεωρω αδυνατον να γυρναω το κεφαλι τοσο συχνα οσο κοιταω και τους καθρεφτες.. :smilea:
    Δεν είσαι ο μοναδικός που ελέγχει συνεχώς τι συμβαίνει γύρω του. Σαφώς και δε γυρνάς το κεφάλι ΤΟΣΟ συχνά. Το γυρνάς όταν χρειάζεται. Αν δεν ξέρεις πότε, δεν είσαι όσο εξοικειωμένος πιστεύεις.

Εκτός αν αλλάζεις λωρίδες κάθε φορά που κοιτάζεις τους καθρέφτες σου, οπότε το δέχομαι.
    Life begins at 45°.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    STOYBI einai to νικ μου, Κωστας το ονομα μου ( και δεν ξερω καν τι ομαδα εισαι για να σε αναφωνησω αναλογα αφου σου αρεσει τοσο...)

Για να με ξαναβρεις να σου πω οτι το QUOTE σου ηταν κακιστο και τα περι δασκαλου νομιζα οτι τα ελεγες εσυ.....

Μαλλον κατι θυμαμαι λαθος.Θυμομουν ενα χαβαλε με τις ομαδες στο σχετικο θρεντ.Σορυ λοιπον Κωστα.Εμενα με λενε Χρηστο και ειμαι Μπαοκ.:rotflmao:

Το quote ηταν αθλιο (δεν ξερω ο παληογερας απο τεχνολογια ) αλλα ηθελα να απομονωσω τη φραση του Volo χωρις τα υπολοιπα που ειχε γραψει.
    Επειδη κι εγω οδηγω και φορτηγα χρησιμοποιω τους δυο καθρεφτες.Ο μεσαιος ειναι μονο για ξυρισμα γιατι βλεπω μονο το ψυγειο που κουβαλαω .

Αυτα που λενε οι δασκαλοι στις σχολες ειναι σοφα.Μονο που πολυ λιγοι τα θυμουνται οταν βγουν στο δρομο.Προσωπικα ειχα την τυχη να εχει Δ ο πατερας μου και να ειμαι και οδηγος στο στρατο(πολυ μεγαλο σχολειο στην οδηγηση).
    Οσα ομως μαθαινεις με τα χρονια και τα χλμ δεν γινεται να τα μαθεις σε καμμια σχολη.

Και παλι συγγνωμη

Υ.Γ Και να σκεφτεις οτι πανω κατω τα ιδια λεμε και μαλλον συμφωνουμε
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Re: Re: Re: Λωριδα Εκτακτης Αναγκης....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    nai.

ayto simenei kai an paei kaneis apo dexia perastika toy.
    etsi einai i zoi ti na kanoyme tora..siga mi pigeno terma dexia kai koitao kai dexia min ertheis esy na peraseis me +100
    as prosexes

Είσαι υποχρεωμένος να κοιτάς και δεξιά και αριστερά πριν απο οποιονδήποτε ελιγμό!

Αυτά που λένε στις σχολές ναι μεν σωστά (συνήθως) αλλά είναι υπεραπλουστεύσεις του ΚΟΚ.
    Αν βασιζόμασταν εκεί....

Διαβάστε λίγο:

Άρθρο 17. Προσπέρασμα - Κυκλοφορία σε στοίχους.
    Άρθρο 21. Κανόνες για ελιγμούς των οχημάτων.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Αυτοκόλλητη λωρίδα στις ζάντες
    από makis206 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2014, 19:12
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 08/10/2009, 17:06
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2008, 13:11
  4. αυτο που μου αρεσει ή λυση αναγκης?
    από mikros boudas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί