edit από makis206: Μεταφερθήκαμε από εδώ .![]()
απιστευτο... Παλικαρι ο πιλοτος.
Περαστικα του.
Υγ. πρωτη φορα ακουω να μεταβαινουν 6 ιατροι... Ας το κανουν ποιο συχνα κ για τα "δικα μας" παλικαρια.
edit από makis206: Μεταφερθήκαμε από εδώ .![]()
Περαστικα του.
Υγ. πρωτη φορα ακουω να μεταβαινουν 6 ιατροι... Ας το κανουν ποιο συχνα κ για τα "δικα μας" παλικαρια.
Τα ''δικά μας '' παλικάρια δεν τα συνοδεύει η μεγάλη δημοσιότητα ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Περαστικα του.
...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............
Όχι ρε παιδιά...υπήρχε πρίν ένα 3μηνο περίπου μια αλλαγή ανοιχτών επιστολών των πιλότων και του Βαγγέλα....γι'αυτό τέτοια κινητικότητα φραστική και ιατρική...Αρχικά δημιουργήθηκε από georgemark
Τα ''δικά μας '' παλικάρια δεν τα συνοδεύει η μεγάλη δημοσιότητα ....
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Maki, τετοια ποστ τα ξυρίζεις, δεν ανοιγεις άλλο ενα ανουσιο θρεντ, που μονο σε αντιπαράθεση θα καταλήξει για να κλειδωθει και να φυγει μετα απο λιγοedit από makis206: Μεταφερθήκαμε από εδώ .![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Maki, τετοια ποστ τα ξυρίζεις, δεν ανοιγεις άλλο ενα ανουσιο θρεντ, που μονο σε αντιπαράθεση θα καταλήξει για να κλειδωθει και να φυγει μετα απο λιγο
Εθνικο συστημα υγειας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ηλία θες να σου στείλω τους κωδικούς μου να μπαίνεις απ'τον λογαριασμό μου να κάνεις τα δικά σου τα κουμάντα; Ανούσιο μπορεί να είναι για σένα, για κάποιους άλλους όχι. Επίσης όποιος δεν θέλει να βλέπει "ανούσιες" συζητήσεις απλώς δεν μπαίνει στο moto.gr γιατί ναι, έχει κι από τέτοιες και μπόλικες μάλιστα. Το δυστυχώς ή το ευτυχώς δεν θα το κρίνω εγώ, εμένα προσωπικά το φόρουμ μου αρέσει όπως είναι και γι'αυτό συμμετάσχω και το φροντίζω όσο και όπως μπορώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Maki, τετοια ποστ τα ξυρίζεις, δεν ανοιγεις άλλο ενα ανουσιο θρεντ, που μονο σε αντιπαράθεση θα καταλήξει για να κλειδωθει και να φυγει μετα απο λιγο
Το θέμα που άνοιξε ο Panopticon (εκτροχιάζοντας γι'ακόμα μια φορά το άλλο) ίσως κάποιοι να θέλουν να το συζητήσουν, τι κάνουμε λοιπόν, τους αφαιρούμε το δικαίωμα;
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω, όπως επίσης και την προδιαγεγραμμένη πορεία που του δίνεις..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ηλία θες να σου στείλω τους κωδικούς μου να μπαίνεις απ'τον λογαριασμό μου να κάνεις τα δικά σου τα κουμάντα; Ανούσιο μπορεί να είναι για σένα, για κάποιους άλλους όχι. Επίσης όποιος δεν θέλει να βλέπει "ανούσιες" συζητήσεις απλώς δεν μπαίνει στο moto.gr γιατί ναι, έχει κι από τέτοιες και μπόλικες μάλιστα. Το δυστυχώς ή το ευτυχώς δεν θα το κρίνω εγώ, εμένα προσωπικά το φόρουμ μου αρέσει όμως είναι και γι'αυτό συμμετάσχω και το φροντίζω όσο και όπως μπορώ.
Το θέμα που άνοιξε ο Panopticon (εκτροχιάζοντας γι'ακόμα μια φορά το άλλο) ίσως κάποιοι να θέλουν να το συζητήσουν, τι κάνουμε λοιπόν, τους αφαιρούμε το δικαίωμα;
Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω, όπως επίσης και την προδιαγεγραμμένη πορεία που του δίνεις..![]()
Ελα ρε... με ενα ps εκτροχιαζεται ολοκληρο θεμα... Ποιος ειμαι τελος παντων :hypnotize
Συμφωνω μαζι σου στα υπολοιπα.
Οχι, ευχαριστώ. Πρόταση κανω, απο εκει και πέρα κανε όπως νομίζεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ηλία θες να σου στείλω τους κωδικούς μου να μπαίνεις απ'τον λογαριασμό μου να κάνεις τα δικά σου τα κουμάντα; [...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Ελα ρε... με ενα ps εκτροχιαζεται ολοκληρο θεμα... Ποιος ειμαι τελος παντων :hypnotize
Συμφωνω μαζι σου στα υπολοιπα.Το εκτροχιάσαμε κι αυτό..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι, ευχαριστώ. Πρόταση κανω, απο εκει και πέρα κανε όπως νομίζεις.![]()
![]()
![]()
εσύ δεν παραιτήθηκες από moderatorΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι, ευχαριστώ. Πρόταση κανω, απο εκει και πέρα κανε όπως νομίζεις.![]()
![]()
![]()
Και όμως έχει ζουμί σαν θέμα, ειδικά αν σκεφτούμε εκτός των πιλότων που χτύπησαν (να γίνουν γρήγορα καλά) και το αναγάγουμε σε κάτι πολιτικούς, celebrities, και διάσημους μην χέσω στο πως αντιμετωπίζονται απο τα δημοτικά μέσα Υγείας σε σύγκριση με τον απλό πολίτη.
Έχει θέμα συζήτησης εδώ.. αρκεί να το δούμε πιο γενικά. Στο πως δηλαδή κάποιος που φέρει μια κοινωνική φήμη (πολλές φορές και αρνητική) αντιμετωπίζεται πολύ καλύτερα απο ενα απλό πολίτη που θα τύχει να είναι στο ίδιο δημόσιο νοσοκομείο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Εκεί ακριβώς πήγε το μυαλό μου, στις "ανοιχτές πόρτες" που δεν ανοίγουν το ίδιο σε όλους..Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Έχει θέμα συζήτησης εδώ.. αρκεί να το δούμε πιο γενικά.![]()
Χρονια τώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εσύ δεν παραιτήθηκες από moderator![]()
![]()
Απλά ειμαι ενεργό μέλος στο φορουμ![]()
![]()
Ειδικα με κατι μοντ παλιαδερφες χονδακιδες:rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αν είχε λεφτά θα είχε 1200GS αυτόςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Χρονια τώρα.
Απλά ειμαι ενεργό μέλος στο φορουμ![]()