Accipere quam facere praestat injuriam
+1299 (για λιγο ακομη καιρο)...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εργαρα!!
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
The GUN KATA λεγεται η τεχνη σε αυτη την ταινία. Παρεπιπτόντως πολυ ωραία ταινία για όσους θέλουν να την δουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εργαρα!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mparta
The GUN KATA λεγεται η τεχνη σε αυτη την ταινία. Παρεπιπτόντως πολυ ωραία ταινία για όσους θέλουν να την δουν.
ΚΑΤΑ παλικαρι μου ειναι μια σειρα προκαθορισμενων αμυντικων και επιθετικων κινησεων που αποσκοπουν στην αυτοσυγκεντρωση του μαχητη....οχι και ΤΕΧΝΗ ρε φιλε http://www.moto.gr/forums/showthread...%E5%F7%ED%E7..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παρεπιπτοντως.... μαλακια η ταινια..![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
![]()
![]()
Είδατε τι ωραία ήταν στοιχισμένοι όλοι στο τέλος? !!! :rotflmao: :rotflmao:
Sent from me using a computer.
για να υπαρχει ταξη ..:rotflmao:
Παρε-Μ-πιπτόντως μήπως? καλό είναι να ιππάρχουν κι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
ΚΑΤΑ παλικαρι μου ειναι μια σειρα προκαθορισμενων αμυντικων και επιθετικων κινησεων που αποσκοπουν στην αυτοσυγκεντρωση του μαχητη....οχι και ΤΕΧΝΗ ρε φιλε http://www.moto.gr/forums/showthread...%E5%F7%ED%E7..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παρεπιπτοντως.... μαλακια η ταινια..![]()
![]()
![]()
λόγω της μετεγγραφής μας όχι πιά Δυναμό Μόσχας αλλά ΦενέρΜπαχτσέ, κι όπως έμαθα από 2012 Ζενίτ Καζάν κι ας με μισήσουν Παπαθεμελής και Ψωμιάδης και Καρατζαφέρης
Καλύτερα εσύ να μην κάνεις κλικ εδώΑρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
Παρε-Μ-πιπτόντως μήπως? καλό είναι να ιππάρχουν κι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε...![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από maeonapii-1100
Παρε-Μ-πιπτόντως μήπως? καλό είναι να ιππάρχουν κι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε...
Τορα μου τειν ηπαις αισι?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αναιβα στω post που αικανα quote γηα να καταλαβις των λωγω που τιν αιγραψα αιτση τιν λαιξι
Παρε-Μ-πιπτόντως.![]()
υ.γ. Γριγωρα, των Μπαμπινιωτη mod!!
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
ιπποψιάζομαι πως δεν το πιασες το νοημα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Δεν το'πιασα ρε φιλε....ισως δεν μυριζουν τα νυχια μου...ισως ειμαι κακοπροαιρετος...ισως δεν ξερω απο κρητικες πολεμικες τεχνες...δεν ξερω:rotflmao: