Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 66 από 66

Θέμα: Μαριχουάνα-mobil.....

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Λοιπόν, μην δουλευόμαστε... Ακόμη και να μην κάνει κακό στην υγεία άμεσα, έχει πολλές έμμεσες παρενέργειες.

-Έχω μπει σε αυτοκίνητο με μαστουρωμένο οδηγό.... Ο άνθρωπος ήταν απλά αλλού. Αν εσείς βλέπετε πως τα καταφέρνετε, δεν έχετε ιδέα πως φαίνεστε στους άλλους.

-Συγγενικό μου πρόσωπο, ταλαιπωρήθηκε πολύ για να το κόψει... Για όλα αυτά που προσφέρει: το "φτιάξιμο", την χαλαρότητα, την "διεύρυνση" του μυαλού κλπ.

-Ο εθισμός της πηγάζει από τις ίδιες τις ιδιότητές της.... Όταν αισθάνεσαι καλά με κάτι, θες να το κάνεις ξανά και ξανά. Κάτι σαν το Σεξ.

-Όταν είσαι συστηματικός καπνιστής, αρχίζει μια από τις μεγαλύτερες παρενέργειές της: Ο σταρχιδισμός...
    Αυτό το "χαλαρά", καταλαμβάνει τη ζωή σου, πλέον τα πράγματα αρχίζουν να μην έχουν σημασία, τα χρώματα της ζωής και της χαράς να ξεθωριάζουν, πράγματα που έκανες πριν τώρα δεν έχουν καμμία σημασία και αρχίζεις να τα αγνοείς.

-Στο τέλος, παραιτείσαι από την δουλειά, αν δεν σου έχει κοπεί κανένα χέρι πρώτα, και δεν νοιάζεσαι για τίποτα. Θες μονάχα να επιστρέψεις "εκεί" που αισθάνεσαι όμορφα. Αρχίζεις να μην σηκώνεις τα τηλέφωνα και αρχίζει η αποξένωση....

Εγώ τα έβλεπα κάθε μέρα. Φαίνεται ο περιστασιακός χρήστης, φαίνεται και ο μανιακός χρήστης.

Εαν εσείς δεν τα βλέπετε, λυπάμαι.

Επίσης, ελπίζω να καταλάβατε που πήγαμε την κουβέντα και από που ξεκίνησε.....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Μιας και αναφερθήκατε στο αλκοόλ, ο εθισμός όντως υπάρχει, αλλά ας μην προσπαθούμε να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, γιατί τότε πρέπει να αναφερθούμε και στα μανιτάρια....:hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Λοιπόν, μην δουλευόμαστε... Ακόμη και να μην κάνει κακό στην υγεία άμεσα, έχει πολλές έμμεσες παρενέργειες.

-Έχω μπει σε αυτοκίνητο με μαστουρωμένο οδηγό.... Ο άνθρωπος ήταν απλά αλλού. Αν εσείς βλέπετε πως τα καταφέρνετε, δεν έχετε ιδέα πως φαίνεστε στους άλλους.

-Συγγενικό μου πρόσωπο, ταλαιπωρήθηκε πολύ για να το κόψει... Για όλα αυτά που προσφέρει: το "φτιάξιμο", την χαλαρότητα, την "διεύρυνση" του μυαλού κλπ.

-Ο εθισμός της πηγάζει από τις ίδιες τις ιδιότητές της.... Όταν αισθάνεσαι καλά με κάτι, θες να το κάνεις ξανά και ξανά. Κάτι σαν το Σεξ.

-Όταν είσαι συστηματικός καπνιστής, αρχίζει μια από τις μεγαλύτερες παρενέργειές της: Ο σταρχιδισμός...
    Αυτό το "χαλαρά", καταλαμβάνει τη ζωή σου, πλέον τα πράγματα αρχίζουν να μην έχουν σημασία, τα χρώματα της ζωής και της χαράς να ξεθωριάζουν, πράγματα που έκανες πριν τώρα δεν έχουν καμμία σημασία και αρχίζεις να τα αγνοείς.

-Στο τέλος, παραιτείσαι από την δουλειά, αν δεν σου έχει κοπεί κανένα χέρι πρώτα, και δεν νοιάζεσαι για τίποτα. Θες μονάχα να επιστρέψεις "εκεί" που αισθάνεσαι όμορφα. Αρχίζεις να μην σηκώνεις τα τηλέφωνα και αρχίζει η αποξένωση....

Εγώ τα έβλεπα κάθε μέρα. Φαίνεται ο περιστασιακός χρήστης, φαίνεται και ο μανιακός χρήστης.

Εαν εσείς δεν τα βλέπετε, λυπάμαι.

Επίσης, ελπίζω να καταλάβατε που πήγαμε την κουβέντα και από που ξεκίνησε.....
    Σωστά τα λες αλλά περιγράφεις αρκετά ακραία κατάσταση,σπάνια βρίσκεις τέτοιο εθισμό...Είναι και στο άτομο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
    Σωστά τα λες αλλά περιγράφεις αρκετά ακραία κατάσταση,σπάνια βρίσκεις τέτοιο εθισμό...Είναι και στο άτομο...
    Ναι, αν το ελέγχει, τότε μπράβο του.

Αλλά νομίζεις πως το καταλαβαίνει πως δεν το ελέγχει αλλά αυτό ελέγχει εκείνον?

Νομίζεις πως μπορεί να το ξεχωρίσει?

Εγώ πάντος δεν έχω σε μεγάλη υπόληψη την αυτογνωσία των άλλων....

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
    Ναι, αν το ελέγχει, τότε μπράβο του.

Αλλά νομίζεις πως το καταλαβαίνει πως δεν το ελέγχει αλλά αυτό ελέγχει εκείνον?

Νομίζεις πως μπορεί να το ξεχωρίσει?

Εγώ πάντος δεν έχω σε μεγάλη υπόληψη την αυτογνωσία των άλλων....
    Αν ειχε αυτογνωσια δεν θα εκανε χρηση
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Αν ειχε αυτογνωσια δεν θα εκανε χρηση
    Και πάλι

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. Mobile phone
    από Krokodilos001 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2006, 14:41