![]()
![]()
![]()
Βαλε πανω και την αρκουδα να χορευει.:rotflmao:
δικιο εχεις,δε θα το σκεφτομουν καν αυτο!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Sorry κιόλας Βύρωνα αλλά προσωπικά δεν θα δεχόμουν με τίποτα να βάλουν στην κωλάρα μου μια μούρη από Βεστρόμ..!![]()
:rotflmao:
![]()
μονο για suzuki ουρα μιλησα !
αλλα εχουν πλακα ολα αυτα!
Παντως χρωσταμε πιστευω μιαστον δημιουργο του thread, pakosgemistos, ο οποιος παρ ολο που του ξεσκισαμε το θεμα και γενικα επεσε δουλεμα, δεν παρεξηγηθηκε και αντιμετωπισε την ολη κατασταση χαλαρα και με χιουμορ.
Ωραιος φιλε
![]()
![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Παντως χρωσταμε πιστευω μιαστον δημιουργο του thread, pakosgemistos, ο οποιος παρ ολο που του ξεσκισαμε το θεμα και γενικα επεσε δουλεμα, δεν παρεξηγηθηκε και αντιμετωπισε την ολη κατασταση χαλαρα και με χιουμορ.
Ωραιος φιλε
![]()
![]()
γέλασα πολύ![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ωραιος φιλε
![]()
![]()
ειναι αξιο μελος του MOTO.gr περασε την τελετη μυησης
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
πωπω παιδια ναστε καλα πεθανα στα γελια....:rotflmao:
θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!
πωλειται cbf250
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752
Ρε'σύ είπαμε να του τον αλλάξουμε, όχι να του τον ανοίξουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
.:rotflmao:
Άλλη μία κι από μένα να τον κάνουμε κομμάτια ν'αρχίσει κι αυτός τα φωτοσόπιαΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ωραιος φιλε
![]()
![]()
![]()
Ωραίος![]()
![]()
Ε; Παραδέχεσαι; Γαματο δεν εγινε;Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ρε'σύ είπαμε να του τον αλλάξουμε, όχι να του τον ανοίξουμε..:rotflmao:
Και οταν καθεται γυναικα, θα μπορει να γυριζει το κατω μερος προς τα επανω, αυτοματα, πατωντας ενα κουμπι, που θα ειναι τοποθετημενο στο τιμονι, ενω με αλλο κουμπι θα πηγαινει μπρος-πισω! Λες να με προσλαβουν σαν σχεδιαστη στη σουτζουκι αν τους πω την ιδεα μου;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Shoei X-Spirit
r1200gs@hotmail.gr
don't worry, be happy παιδια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ωραιος φιλε
![]()
![]()
εχω ριξει τρελο γελιο!!οπως αλλωστε εχω ριξει και γω δουλεμα σε φιλους πολλες φορες!
χωρις χιουμορ και γελιο δε σωζομαστε με τιποτα!!!!
και αν κανω τελικα καμια μ@λ@κι@ και γινει καμια τρελη συνθεση--με δονητες-αεροσκαφη-cbf-desmocedici-και αλλα,ξερετε τι θα πω!!!!
οτι δικες σας ιδεες ηταν!
γεια χαρα σε ολους!
UP![]()
Τα έχω παίξει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
ΕPIC THREAD!!!!!:rotflmao::rotflmao: