τρελο κολλημα το ποκερ....
παιζω μονο στο facebook zynga poker.....μονο sitngo tournaments...
και απο κοντα με φιλους καποιες παρασκευες η σαββατα....συμπληρωνουμε κατι 9αδες και παιζουμε κανα 5ευρω buy in....μοιραζουμε μαρκες και GOOOO!!!!!
![]()
τρελο κολλημα το ποκερ....
παιζω μονο στο facebook zynga poker.....μονο sitngo tournaments...
και απο κοντα με φιλους καποιες παρασκευες η σαββατα....συμπληρωνουμε κατι 9αδες και παιζουμε κανα 5ευρω buy in....μοιραζουμε μαρκες και GOOOO!!!!!
![]()
και γω στο pkr.com παιζω μονο τουρνουα ομως,και καμια φορα με παρεα....ψηνομαι και για καζινο αλλα Ελλαδα μετα τα 21![]()
WWW.PKR.COM Παιζω αρκετω καιρο σε αυτο το σαιτ και το θεωρω απ'τα καλυτερα ,παιζω και με χρηματα αλλα περισοτερο freerol Tournamend η' χωρις χρηματα το 0 - 0 που αν βγεις 1ος κερδιζεις 6 λεπτα του ευρω και αν βγεις 2ος 4λεπτα.
Για τους συφορουμιτες που παιζουν και αυτοι στο PKR το ψευδονιμο μου ειναι Diodoros στειλτε ενα μυνημα .
Σε ενα 20λεπτο αρχιζει το τουρνουα freerol 250point εχω κανει εγραφη και περιμενω,ο πρωτος περνει 70 ευρω και πληρονονται συνολικα 100 ,μιλαμε για τουρνουα χωρις χρηματα .
εχω και γω ticket για το φρηρολ....αν εμπενες αυριο θα τα λεγαμε
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
WWW.PKR.COM Παιζω αρκετω καιρο σε αυτο το σαιτ και το θεωρω απ'τα καλυτερα ,παιζω και με χρηματα αλλα περισοτερο freerol Tournamend η' χωρις χρηματα το 0 - 0 που αν βγεις 1ος κερδιζεις 6 λεπτα του ευρω και αν βγεις 2ος 4λεπτα.
Για τους συφορουμιτες που παιζουν και αυτοι στο PKR το ψευδονιμο μου ειναι Diodoros στειλτε ενα μυνημα .
Σε ενα 20λεπτο αρχιζει το τουρνουα freerol 250point εχω κανει εγραφη και περιμενω,ο πρωτος περνει 70 ευρω και πληρονονται συνολικα 100 ,μιλαμε για τουρνουα χωρις χρηματα .
g.thanasis .....![]()
Στο PKR το επίπεδο των παιχτών είναι χαμηλό σχετικά και το παιχνίδι είναι πολύ αργό,αν θέλετε να παίξετε πραγματικό poker τότε δύο είναι τα sites: Fulltilt και pokerstars![]()
Fortis Fortuna Adiuvat