Γειά χαρά σε όλους τους φίλους εδώ μεσα,Θέλω να αναφέρω μία βλάβη που μου <έκατσε>φέτος το καλοκαίρι στο εξωτερικό:Γυρίζωντας απο Ουγγαρία στα σύνορα με την Σερβία αρχιζει να μυρίζει εντονα βενζίνη η μηχανή,κατα την οδήγηση!!!!Πηγαίναμε με 140 περίπου ,κοιτάω απο δεξιά τον κινητήρα ,τίποτα , κοιτάω απο αριστερά και βλέπω να στάζει βενζίνη πανω στον κύλινδρο!!!!![]()
Σταματάμε ΑΜΕΣΑ σε ενα βενζινάδικο,λύνω το αριστερό πλαινό καπάκι του τεπόζιτου και βλέπω εναν μεγάλο λεκέ βενζίνης!! Ανοιγω την τάπα της τρόμπας και βλέπω το ρακόρ (που απο την μία μεριά ενωνεται με το τεπόζιτο και απο την αλλη μεριά με το σωληνάκι της βενζίνης που τραβάει η αντλία καυσίμου) να είναι σπασμένο στα δύο
:hypnotize
Πράγμα που σήμαινε οτι η μηχανή δεν εκανε βήμα.Σε επικοινωνία που είχα με την Ελλάδα,Βουδαπέστη και Βελιγραδι μου ειπαν ολοι οτι αυτο ειναι μια σπάνια βλάβη για G/S αλλα ο νόμος του Μέρφυ είχε κανει το θαύμα του αλλη μία φορά!!Μεγάλη ταλαιπωρία και τελικά πηγαμε την μηχανή Βελιγράδι με Σερβο-ουγγαρεζικη μαφιόζικη οδική βοήθεια πάνω σε ένα τρειλερ!!Το ανταλλακτικο υπήρχε και τη αλλη μέρα το έβαλα επάνω και γυρίσαμε Ελλαδα χωρίς κανένα πρόβλημα.Ανέφερα το παραπάνω γεγονός γιατί μετά το <πακέτο>που έφαγα στη μέση του πουθενά καλό θα ηταν να ρίξετε καμμιά ματιά και στα δικά σας G/S γιατί κοστίζει μονο 14 ευρώ (τιμή Σερβίας)αλλά η μηχανή δεν κουνάει βήμα χωρίς αυτό
Ενδεικτικά αναφέρω οτι η δική μου ειναι μοντέλο 04-05.Δέν ξέρω αν προκλήθηκε απο γύρανση του ρακόρ η απο το χεράκι του Μέρφυ!!!Αν κανείς φίλος εχει ξανακούσει γιά κάτι τέτοιο ας το πεί.Καλά χιλιόμετρα σε όλους και μακρυά απο τέτοια
![]()