Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 92

Θέμα: Τιτανικός .......

Συγνώμη ρε παιδιά, ένας μεταλλικός όγκος 52.000 τόνων που τρέχει με 42 Klm/h και στουκάρει με το πλάι σε ένα παγόβουνο ύψους 30 μέτρων εκτός νερού (πάνω απο 200 συνολικού ύψους). Το στουκάρισμα του σκίζει όλο το πλαϊνό και τα 5 στεγανά διαμερίσματα του πλοίου και αρχίζει να μπάζει απο παντού νερά... Και έχει σημασία με τι έδεναν τις λαμαρίνες? Τέτοια ταχύτητα με τέτοιες μάζες και λίγα έπαθε

deep down asap and bye bye

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Συγνώμη ρε παιδιά, ένας μεταλλικός όγκος 52.000 τόνων που τρέχει με 42 Klm/h και στουκάρει με το πλάι σε ένα παγόβουνο ύψους 30 μέτρων εκτός νερού (πάνω απο 200 συνολικού ύψους). Το στουκάρισμα του σκίζει όλο το πλαϊνό και τα 5 στεγανά διαμερίσματα του πλοίου και αρχίζει να μπάζει απο παντού νερά... Και έχει σημασία με τι έδεναν τις λαμαρίνες? Τέτοια ταχύτητα με τέτοιες μάζες και λίγα έπαθε

deep down asap and bye bye
    Nαι αλλά έχει αποδειχτεί ότι τα στεγανά του πλοίου ανοιγόκλειναν με ΔΕΣΜΟΔΡΟΜΙΚΟ μηχανισμό !!!
    Γι αυτό και υπήρχε πρόβλημα συγχρονισμού στο άνοιξε - κλείσε καθώς οι μηχανικοί του πλοίου ήταν στην 4η προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή αλλαγή του ιμάντα χρονισμού !!!

Οι ομοιότητες με τους κινητήρες συγκεκριμένης ιταλικής εταιρείας ΔΕΝ είναι καθόλου συμπτωματικές !!!

Ανθρώπινο μελος Το avatar του/της manos*gsxr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Nαι αλλά έχει αποδειχτεί ότι τα στεγανά του πλοίου ανοιγόκλειναν με ΔΕΣΜΟΔΡΟΜΙΚΟ μηχανισμό !!!
    Γι αυτό και υπήρχε πρόβλημα συγχρονισμού στο άνοιξε - κλείσε καθώς οι μηχανικοί του πλοίου ήταν στην 4η προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή αλλαγή του ιμάντα χρονισμού !!!

Οι ομοιότητες με τους κινητήρες συγκεκριμένης ιταλικής εταιρείας ΔΕΝ είναι καθόλου συμπτωματικές !!!

1ο ταξιδι και ειχαν αλλαξει ιμαντα ηδη 3 φορες????κι εγω να μουν θα το βουλιαζα το μοτορι.....
    Ποτέ μια δυνατή καρδιά
    στον πόνο δε λυγίζει,
    ακόμα και αν θα πληγωθεί
    κατέχει να ελπίζει.

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Μπορεί να ήταν και Kawasaki ........

Γκαζι πολύ ( μπάλα πήγαινε ο τιτανικός)

Φρένα 0 (τετιο στούκο :rotflmao: )

Μην ξεχνάτε ότι η Kawasaki είναι μιά απο τίς μεγαλήτερες κατασκευάστριες πλοίων

τοτε νομίζω και τα Πλοία είχαν 2χρονους κινητήρες ρε λές να ήταν

mach3

Μια "μαούνα" που δεν είδε ένα ολόκληρο παγόβουνο. Βαρκαdero !!!

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι ο τιτανικος ηταν megascooter!!
    ηταν τεραστιος
    ηταν ανετος για τους επιβατες του
    ειχε πολλους αποθηκευτικους χωρους
    και με την παραμικρη επαφη με οτιδηποτε εσπαγε κελυφος!

suzuki παντως ΔΕΝ ηταν γιατι δεν εκοψε πλαισιο! καρινα εκοψε!
    δεδομενης λοιπον της χαμηλης ποιοτητας κατασκευης του μαλλον ηταν ιταλικο!
    και δεδομενου επισης οτι ταξιδευε στον ατλαντικο τοτε μαλλον ηταν aprilia atlantic!!!

Δεν πατε καλα.Κανενας σας.Ουστ απο εδω.Λοιπον,για να εξηγουμαστε.Ο τιτανικος δεν ηταν δημιουργημα ανθρωπου αλλα καποια εξωγηινη τεχνολογια που μπορεσε και κατασκευασε αυτο το υπερπλοιο.Πολλοι λενε οτι ηρθε απο τον ΣΕΙΡΙΟ.

Καλα ρε ολοι αγραματοι ειστε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ
    Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Δεν πατε καλα.Κανενας σας.Ουστ απο εδω.Λοιπον,για να εξηγουμαστε.Ο τιτανικος δεν ηταν δημιουργημα ανθρωπου αλλα καποια εξωγηινη τεχνολογια που μπορεσε και κατασκευασε αυτο το υπερπλοιο.Πολλοι λενε οτι ηρθε απο τον ΣΕΙΡΙΟ.

Καλα ρε ολοι αγραματοι ειστε?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ
    δεν μας ενδιαφερει ρε απο που ηρθε και ποια τεχνολογια χρησιμοποιηθηκε για να κατασκευαστει! τι μαρκα ηταν μας νοιαζει!
    επ' αυτου εχεις να εκφερεις αποψη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
    δεν μας ενδιαφερει ρε απο που ηρθε και ποια τεχνολογια χρησιμοποιηθηκε για να κατασκευαστει! τι μαρκα ηταν μας νοιαζει!
    επ' αυτου εχεις να εκφερεις αποψη?
    Φυσικα και εχω γνωμη.
    Ηταν yamaha.Και συγκεκριμενα ειχε την τεχνολογια του ybr 250
    Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Φυσικα και εχω γνωμη.
    Ηταν yamaha.Και συγκεκριμενα ειχε την τεχνολογια του ybr 250
    Εχει τεχνολογία το YBR250?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εχει τεχνολογία το YBR250?
    φυσικα... την ιδια με του τιτανικου λεμε!! (του 1910)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Αμάν ρε τώρα το είδα...................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εγω αυτο ποθ ξερω ειναι οτι ο κατασκευαστης του τιτανικου εχει αμμεση σχεση με το Νωε!τα σχεδια εινα αντιγραφη απο την κιβωτο απλα ειναι πιο εξελιγμενο μοντελο!

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakistrs
    εγω αυτο που ξερω ειναι οτι ο κατασκευαστης του τιτανικου εχει αμμεση σχεση με το Νωε!τα σχεδια εινα αντιγραφη απο την κιβωτο απλα ειναι πιο εξελιγμενο μοντελο!
    Εντάξει, εντάξει. Ήταν Transalp το πιάσαμε.......

:rotflmao:
    "Qu ils mangent de la brioche"

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Αμάν ρε τώρα το είδα...................:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καθυθτέρηθεθθθθθθ .......... αν οι καλοί και παλιοί πελάτες του εν λόγω καταστήματος κάνουν 1 και βάλε εβδομάδα να παρουσιαστούν ......... πως θα κατατροπώσουμε τον ανταγωνισμό ;;;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF