Μπηκαν 17'' με Pirelli MT60 CorsaΑρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
υ.γ. Τελικά τι λαστιχάκι θα φορέσεις στο 690;
Δεν στριβει που δεν στριβει το μηχανακι,τωρα αποκαμε τελειως:rotflmao:
Μπηκαν 17'' με Pirelli MT60 CorsaΑρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
υ.γ. Τελικά τι λαστιχάκι θα φορέσεις στο 690;
Δεν στριβει που δεν στριβει το μηχανακι,τωρα αποκαμε τελειως:rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Καλό στροφιλίκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Μπηκαν 17'' με Pirelli MT60 Corsa
Δεν στριβει που δεν στριβει το μηχανακι,τωρα αποκαμε τελειως:rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Εαν εχετε κανονισει κατι συγκεκριμενο ποσταρετε το,ετσι ωστε να κανουμε κατι κοινο
Μην παμε δυο-δυο σαν τους Χιωτες σε διαφορετικες ημερομηνιες
Ας παμε σε ενα κοινο προγραμμα ει δυνατον,αν δεν υπαρχει προβλημα![]()
Λοιπόν το πρόγραμμά μας όπως το σκεφτόμαστε έχει ώς εξής..
-Κατ'αρχην ξεκινάμε από Σέρρες(πατρίδα!!!!!) θα ειμαι εκει μέρες πρίν το ταξίδι για γάμο.
-20/9 Δευτέρα αναχώρηση από Σέρρες για βουλγαρία κ διανυκτέρευση veliko ternovo.
διαδρομή προς veliko ανοιχτή ακόμη, θα δούμε καιρό και κέφια ανήμερα.
-21/9 αναχώρηση για Sibiu μεσω ruse που θα ειναι η εδρα για τις μέρες μας στη ρουμανία
Στη διαδρομή για sibu μάλλον από τον συντομότερο δρόμο από Priesti κ μετα τον (7).
-22/9, 23/9 Τετάρτη-Πέμπτη γυροφέρνουμε transfagarasan- Bran Castle-Brasov- Fagaras- curtea de arges, σε random order κ με ανοιχτές τυχόν άλλες επιλογές.
24/9 Παρασκευή επιστροφή προς Βουλγαρία με ενδεχόμενη διαδρομή από Vidin για να δούμε κ άλα μέρη. (ο καιρός πάλι παράγοντας...) για διανυκτέρευση ακόμη εξετάζεται το μέρος. αλλιώς από ruse πάλι και veliko!
25/9 Σαββατο πάμε Σέρρες κ διανυκτέρευση και..
26/9 Κυριακή αναχωρηση/αφιξη Αθήνα!
πιό συγκεκριμένο δεν βλέπω λόγο να το κάνουμε, τα πιό standard ειναι οι ημερομηνίες πηγαινε-ελα!
φυσικά και μπορούμε να ταξιδέψουμε και παρέα κ θα ήταν κ πιό ασφαλές για ολους πιστέυω, κ από εκει και πέρα αν τα βρίσκουμε και στις επιλογές βλέπουμε και για κοινό πρόγραμμα στην πορεία!
εμεις θα ήμαστε 2 v-strom650 (εγώ δικάβαλος με το μωρό!)
ακούω!![]()
Να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας, αλλιώς θα πας εκεί που κοιτάς...!
Μια χαρα ειναι το προγραμμα παιδες.Μεινετε συντονισμενοι κι αν τα οικονομικα το επιτρεψουν,θα παμε και παρεαΑρχικά δημιουργήθηκε από al_tzamp
Λοιπόν το πρόγραμμά μας όπως το σκεφτόμαστε έχει ώς εξής..
-Κατ'αρχην ξεκινάμε από Σέρρες(πατρίδα!!!!!) θα ειμαι εκει μέρες πρίν το ταξίδι για γάμο.
-20/9 Δευτέρα αναχώρηση από Σέρρες για βουλγαρία κ διανυκτέρευση veliko ternovo.
διαδρομή προς veliko ανοιχτή ακόμη, θα δούμε καιρό και κέφια ανήμερα.
-21/9 αναχώρηση για Sibiu μεσω ruse που θα ειναι η εδρα για τις μέρες μας στη ρουμανία
Στη διαδρομή για sibu μάλλον από τον συντομότερο δρόμο από Priesti κ μετα τον (7).
-22/9, 23/9 Τετάρτη-Πέμπτη γυροφέρνουμε transfagarasan- Bran Castle-Brasov- Fagaras- curtea de arges, σε random order κ με ανοιχτές τυχόν άλλες επιλογές.
24/9 Παρασκευή επιστροφή προς Βουλγαρία με ενδεχόμενη διαδρομή από Vidin για να δούμε κ άλα μέρη. (ο καιρός πάλι παράγοντας...) για διανυκτέρευση ακόμη εξετάζεται το μέρος. αλλιώς από ruse πάλι και veliko!
25/9 Σαββατο πάμε Σέρρες κ διανυκτέρευση και..
26/9 Κυριακή αναχωρηση/αφιξη Αθήνα!
πιό συγκεκριμένο δεν βλέπω λόγο να το κάνουμε, τα πιό standard ειναι οι ημερομηνίες πηγαινε-ελα!
φυσικά και μπορούμε να ταξιδέψουμε και παρέα κ θα ήταν κ πιό ασφαλές για ολους πιστέυω, κ από εκει και πέρα αν τα βρίσκουμε και στις επιλογές βλέπουμε και για κοινό πρόγραμμα στην πορεία!
εμεις θα ήμαστε 2 v-strom650 (εγώ δικάβαλος με το μωρό!)
ακούω!![]()
(Νοσταλγια,πανε 6 χρονια που ειχα παρει το δευτερο Vstrom που πουληθηκε εδω στην Πατρα...
Αλλα γουστα το ΚΤΜ βεβαια! )
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
![]()
ok, αναμένουμε!!!
Τελικά οριστικά και αμετάκλητα δεν θα καταφέρουμε να συμμετάσχουμε στην εκδρομή....-(
Καλά να περάσετε μάγκες!!.
υγ. Γιαννάκη sorry θα δούμε άλλη φορά τον Δράκουλα!
Γυρισα απο Ρουμανια την προηγουμενη εβδομαδα, ηταν πολυ ομορφα.
Ειμαι σιγουρος οτι θα το εχετε οργανωσει σωστα, αλλα θα σας πω 2-3 πραγματα που μου αρεσαν στο ταξιδι μου.Την προετοιμασια την ειχα κανει μονο εγω με ελαχιστες μερες στη διαθεση μου, οποτε εχασα καποια καλα πραγματα (Transfagarasan) αλλα, οι 2 δρομοι που εκανα DN7 και DN13 ηταν πολυ καλοι (με ελαχιστες εξαιρεσεις αψογη ασφαλτο, στροφιλικι κ μεσα στο δασος) οποτε σας τους προτεινω ενεπιφυλακτα. Το μονο μειον ειναι τα πολλα φορτηγα αλλα τα προσπερνας ευκολα μιας κ οι οδηγοι αυτοκινητων κανουν δεξια για να περασουν οι μηχανες κ οταν ειναι ανηφορα οι λωριδες γινονται 2.
Πιστευω οτι αν δεν ταξιδεψετε βραδυ τοτε δεν θα εχετε κανενα προβλημα με τους οδηγους (δεν περιμενα να λεω τετοια μετα το ταξιδι)
Μερικες προτασεις:
-Σιγκισοαρα, πανεμορφη πολη
-Λιμνη της Αγιας Αννας, ηφαιστιακη λιμνη, με τρομερης διαυγειας νερο, χωρις ζωη μιας κ δεν εχει οξυγονο. Ο δρομος εχει κ λιγο χωματακι στο τελος του. Μπορειτε να κανετε κ μπανιο.Συντεταγμενες για gps (γιατι δεν ξερω πως αλλιως θα το βρειτε): Santa Anna Lake N46 07.966 E25 54.995
- Το Peles Castle κοντα στη Sinaia.
- Κοντα στο Buzau εχει μια ηφαιστικη περιοχη που αναβλυζει λασπη (σαν μπουρμπουλιθρες-->επιστημονικος ορος)
Αυτα τα λιγα μιας κ νομιζω οτι θα ειστε ετοιμοι μεχρι τωρα. Αν θελετε κατι αλλο(π.χ χαρτες gps) εδω ειμαστε. Καλα χιλιομετρα κ καλα να περασετε!
Παρακολουθώ ανα τακτά διαστήματα το θέμα, αλλά δεν έγραφα κάτι καθώς ήταν να πάω με τη γυναίκα το ονειρικό - από Βενετία - Σλοβενία Κροατία αλλά μάλλον για του χρόνου το βλέπω τελικά αυτό. Έχω μια ερώτηση. Θα έχει χώμα η διαδρομή? Γιατί με το FJR δεν είμαι και για πολύ χώμα όπως καταλαβαίνετε.
Χαθήκανε τα....Trail rides??
Καμμια εξελιξη?Πολλες ησυχιες βλεπω![]()
έξέλιξη...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Καμμια εξελιξη?Πολλες ησυχιες βλεπω![]()
το οτι δεν εχω μηχανή σου κάνει???![]()
...μας άφησαν τα ρουλεμάν μοχλικού...![]()
και να σκεφτείς οτι για το ταξίδι δεν έχω άλλη εκκρεμότητα εκτός από κάτι ψιλά..
έχω παραγείλει ανταλλακτικά (δεν ειχαν στοκ..) και περιμένω, μάλλον από παρασκευή θα έχω νεότερα.. ελπίζω δηλαδή γιατί αλλιώς θα μείνω με την όρεξη!
εσύ Γιάννη κανένα νέο???
απ'ότι βλέπω ενδιαφέρονται κ άλλοι πάντως... ( zkwings, panosco)
για χώμα δεν το βλέπω, πάντως, ήδη μαθαίνω για λακούβες στην άσφαλτο, πιστέυω αυτές θα ειναι αρκετές!![]()
Συνοψίζω λοιπόν...
μηχανή γιόκ...προσωρινά(επλίζω!)
αν φτιαχτεί, η παρέα μου θα πάμε σύμφωνα με το πρόγραμμα, δηλαδή 20/9 αναχώρηση από Σέρρες κ τα λοιπά όπως ανέφερα σε προηγούμενο πόστ.
τυχόν συνοδοιπόροι δεκτοί, δηλώσεις συμμετοχής εδώ για να φαίνεστε και να παίρνουν θάρρος και άλλοι!
Εγω εχω αποδεχτει την μοιρα μου,μεχρι τελευταια ωρα θα ειμαι στο τρεξιμο για να δουμε τι θα γινει
Απο βδομαδα θα εχουμε πιο καθαρο τοπιο αν τελικα τα καταφερω
Φτιαξτε τα μηχανακια σας λεβεντες,μην τρεχουμε και με αυτο τελευταια ωρα
Αντε να ευχηθουμε να δουμε φως τελικα![]()
Είμαι έτοιμος κι'εγώ και το μηχανάκι μου Varadero MK3 &
Ένας φίλος μου έτοιμος με το μηχανάκι του πανέτοιμο Bandit .....
Περιμένουμε το οκ από εσάς και ερχόμαστε να σας βρούμε............
Εύχομαι να πάνε καλά για όλους σας που θέλετε να κάνουμε το ταξίδι και να συναντηθούμε σύντομα μιας και πλησιάζουν οι μερες και θα περάσουμε υπέροχα, όπως υπέροχα είναι πάντα τα ταξίδια.
υ.γ. Αν για κάποιο λόγο αυτό το ταξίδι δεν γίνει εγώ και ο φίλος μου προχωρούμε με διαφορετικό πρόγραμμα.
όλοι στην αναμονή λοιπόν!!!![]()
Άντε ρε παιδιά, δεν την παλεύω άλλο, θέλω να φτάσει η μερα, να πάνε όλα καλά κ να πάρουμε τους δρόμους!!!!!
εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας, να συναντηθούμε με το καλό, κ να πάρουμε τους δρόμους!
![]()
Δυο-τρία πραματάκια μάγκες, μιας και γύρισα από τα Καρπάθια , πριν μία εβδομάδα.....
1. Σε καμία στιγμή δεν αισθάνθηκα ανασφάλεια, η φόβο.Ακόμη και στο δρόμο, ακόμη και μέσα στο Βουκουρέστι.......
Όλες οι μαλακίες που γράφονται είναι για το πέος...Ναί...θέλει προσοχή, γιατί κάνουν και αυτοί καγκουριές στο δρόμο, αλλά πρόβλημα θα έχει κάποιος που έμαθε να οδηγεί στην Ελβετία , και όχι στην Ελλάδα ....καταλαβαίνετε τι εννοώ.
Ναι οι δρόμοι τους είναι μικροί και κρύβουν παγίδες, αλλά δεν διαφέρουν και πολύ από το δικό μας επαρχιακό δίκτυο...με λίγη προσοχή όλα θα πάνε καλά
2. Η διαδρομή μας (1 μέρα) ήταν Θεσ/κη - Ορυάχοβο - Κραιόβα.....9.30 το πρωί με 6-7 το απόγευμα.
Περίπου 600 χλμ που έβγαιναν και πιο γρήγορα , αν πηγαίναμε λίγο πιο σβέλτα .Διαμονή στο http://www.plushotel.ro/en/galerie/ 50 E δίκλινο, πρωίνό, φυλασόμενο πάρκινγκ
3. Να ανεβείτε Σιμπίου από Ramnicu Valcea (300χλμ) και να περάσετε τον 7 ....καταπληκτική διαδρομή δίπλα στο ποτάμι.
4. Το Σιμπίου θα σας πάρει τα μυαλά, διαμονή στο Hotel Silva οπωσδήποτε....εμείς πέσαμε και σε ένα γάμο , και πονέσαν τα ματάκια μας και τα συκώτια μας....ιφ γιου νόου γουατ αϊ μην......
5.Απογοήτευση το Τρανσφαγκαρασάν...δύστηχώς το περάσαμε με βροχή και ομίχλη, και δεν μπορέσαμε να το δούμε καλά, αλλά νομίζω ότι είναι και αυτό , μία καλοστημένη τουριστική παγίδα , όπως το Μπραν....όποιος έχει ανέβει Πινδο, Άγραφα ή Τζουμέρκα θα γελάει με τον ντόρο που γίνεται για το συγκεκριμένο πάσο.
6.Μην αφήσετε το Βουκουρέστι εκτός σχεδιασμού (Σιμπίου - Βουκουρέστι 300 χλμ), τουλάχιστον μία μέρα την αξίζει...το ξενοδοχείο που μείναμε δεν το προτείνω (Ibis Parlementari)...φαγητό στο Caru cu Bere
7. Επιστροφή Βουκουρέστι - Πλέβεν- Σόφια - Θεσ/κη 700 χλμ. περίπου 12 ώρες με σβέλτο ρυθμό.
8. Οι μηχανές δεν θέλουν βινιέτα μην ψαρώνεται...ειδικά στην έξοδο από Ρουμανία, στον έλεγχο βινιέτας , περάστε από δίπλα από τα αμάξια (όπως σε όλα τα σύνορα εκεί) ....εμείς καθόμασταν και περιμέναμε, μέχρι που έφτασε Ρουμάνος με μηχανή και μας έκανε νόημα να περάσουμε μαζί του.
9.Μπλόκα έχει, αλλά υπάρχει σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης (σου παίζουν τα φώτα), τα σημεία κάνουν μπαμ (όλοι πάνε σιγά) και έχω την εντύπωση ότι οταν έχει αυτοκίνητα δεν σταματάνε μηχανές.....βγήκα για προσπέραση σε διπλή, πατάω τη ζέβρα στην διασταύρωση, ο μπάτσος με κοιτούσε στο μπλόκο........και με χαιρέτησε κάνωντας μου μάλιστα νόημα thumps up....
Ότι άλλο ρωτάτε εδώ μέσα να σας πω....καλό δρόμο
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Σωστός ο πρόεδρος στο 1, 8, 9, έτσι ακριβώς είναι...
Για το 3 θα συμφωνήσω για την ωραία διαδρομή δίπλα στο ποτάμι αλλά τέτοια υπάρχουν και καλύτερα στη Ρουμανία.
Τέλος για το 5 θα πω ότι ίσως εγώ στάθηκα τυχερός και το πέρασα με καταπληκτικό καιρό εκτός από λίγη ομίχλη στην κορυφή και το απόλαυσα. Τέτοιο πάσσο δεν υπάρχει στην Ελλάδα, μπορεί να συγκριθεί με τα αλπικά πάσσα, αγριότερο σε ομορφιά, κακό σε άσφαλτο (ξεχάστε "χαλιά" και οδηγική απόλαυση στο όριο της πρόσφυσης...) και γενικά λιγότερο φροντισμένο και καθαρό... καθαρά Βαλκανικό δηλαδή... Σημαντική διαφορά επίσης είναι ότι οι χωματόδρομοι που υπάρχουν εκεί είναι προσβάσιμοι και ελεύθερα μπορείς να κυκλοφορείς παντού, κάτι που δεν ισχύει στις Άλπεις (Ελβετικές, Γαλλικές, Ιταλικές).
Δοκιμάστε τα τοπικά τυριά και τις μπύρες... η ρακία είναι δυνατή συνήθως... οι σούπες τους ότι πρέπει για το κρύο...νερά τρέχουν παντού, μην αγοράζετε.
Περάστε υπέροχα και τα ξαναλέμε![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια