Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Gsxr 600 K8 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Λοιπόν φίλε είχα το ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ πρόβλημα παλιά, τώρα πλεον όχι. Μια ερώτηση: έχεις συναγερμό? Και αν ναι, τι μάρκα-μοντέλο.

Το τι συνένηκε με εμένα: πήρα gsxr 600 k6. Βάζω συναγερμό. 20 μέρες μετά κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ μα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που περιγράφεις. Αλλάζω μπουζί τίποτα. Αλλάζω βενζίνη και πάλι τίποτα. Το πάω σε μαστόρια ακούω απόψεις το ελέγχει ενας καλός ειδικός σε gsxr και πάλι τίποτα. Τελικά εβγαλα τον συναγερμό και δεν το ξαναέκανε, εδώ και ενα χρόνο.

Οι θερμοκρασίες και τα λάδια δεν έχουν καμία σχέση. Είμαι Κύπρο όπου η υερμοκρασία κτυπάει εύκολα 40-45 και η μηχανή δεν κάνει το πρόβλημα πλέον.

Επίσης με την αφαίρεση του συναγερμού συνέπεσε και μια αλλαγή πηνίων (μου έκαψε πηνία, οπότε στην αλλαγή τους αφαίρεσα και τον συναγερμό). Μου φαίνεται πιο λογικό να φταίει ο συναγερμός όμως παρά τα πηνία. Θυμίζω ότι το πρόβλημα άρχισε με την εγκατάσταση συναγερμού.

Chris

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Ορίστε και το θέμα που είχα βάλει στο φόρουμ

Chris

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

!!!

παιζει να φταει ο συναγερμος η' τα φωτα ξενον.

αλλιως :

Την ανάκληση 260 μοτοσικλετών GSX-R 1000K7 ανακοίνωσε η Suzuki και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. ώστε αν αντικατασταθεί η βαλβίδα ελέγχου στροφών του ρελαντί και να προγραμματιστεί εκ νέου η κεντρική ομάδα. Διαβάστε παρακάτω, αναλυτικά το δελτίο τύπου.

ninja 636 !!!!!!!!!!!!!!

!

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. ενημέρωσε με προσωπικές επιστολές τους κατόχους των συγκεκριμένων μοτοσικλετών, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται με ραντεβού στο δίκτυο των εξουσιοδοτημένων συνεργείων μοτοσικλετών Suzuki (www.suzuki.gr/moto/sales.htm) σε όλη την Ελλάδα, για δωρεάν αντικατάσταση των συγκεκριμένων ανταλλακτικών.

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στο τηλέφωνο 210-3499883 (Κος Α. Ζούμπος)

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF