Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω ειμαι ασχετος και δεν ξερω απο ιπποδυναμεις και πως βγαινουν-μπορουν να βγουν αλογα...
εσυ λες πως δεν γινεται να εχει 200 κατω ενα δικυλινδρο V90 1000 επειδη...???
Aνάγωγε
![]()
![]()
εγω ειμαι ασχετος και δεν ξερω απο ιπποδυναμεις και πως βγαινουν-μπορουν να βγουν αλογα...
εσυ λες πως δεν γινεται να εχει 200 κατω ενα δικυλινδρο V90 1000 επειδη...???
Aνάγωγε
![]()
![]()
Επιτελους το παραδεχτηκες..εγω ειμαι ασχετος και δεν ξερω απο ιπποδυναμεις και πως βγαινουν-μπορουν να βγουν αλογα...
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Επιτελους το παραδεχτηκες..
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Επιτελους το παραδεχτηκες..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε Σταύρε......λάθος μηχανάκι είχες στο γραφείο σου :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Το μηχανάκι που τα έκανε αυτά (300 σε οβάλ πίστα) ήταν ένα βελτιωμένο και ελαφρομένο NR750 με οδηγό τον Lorris Capirossi το μακρινό 1993 :wacko:
μηχανακι παραγωγης ρε φιλε...
μην μου μιλας για μεζονετες με ροδες.
Για μηχανάκι παραγωγής μιλάω και εγώ. Ετσι το πλάσαραν και έτσι πέρασε στο ρεκόρ GuinessΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
μηχανακι παραγωγης ρε φιλε...
μην μου μιλας για μεζονετες με ροδες.![]()
Σκέψου το λογικά ρε Σταύρο....
1000ΧΧ με 300? Ούτε στο φαράγγι της Σαμαριάς με ευνοϊκό τυφώνα δεν βγάζει 300 :rotflmao::rotflmao:
Για μηχανάκι παραγωγής μιλάω και εγώ. Ετσι το πλάσαραν και έτσι πέρασε στο ρεκόρ Guiness![]()
Σκέψου το λογικά ρε Σταύρο....
1000ΧΧ με 300? Ούτε στο φαράγγι της Σαμαριάς με ευνοϊκό τυφώνα δεν βγάζει 300 :rotflmao::rotflmao:
Καπου εκει κοντα πανε τα χχ.Και μερικα τα ξεπερνανε
![]()
Πλάκα κάνω στον devils. Ετσι κι αλλιώς πρέπει να πήγαινε παιδικό σταθμό όταν έκανε το ρεκόρ ο capirossi με το NR στη πίστα του nardo (νομίζω).Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Καπου εκει κοντα πανε τα χχ.Και μερικα τα ξεπερνανε
![]()
![]()
Πιθανόν να χρησιμοποίησε το ίδιο κολπάκι marketing η houndai για να διαφημίσει και το ΧΧ.![]()
μεγαλη μαλακια...παντως δυσκολο να μεινει για πολυ εκτος...ηδη εχει το καλυτερο sbk που παραγεται αυτη τη στιγμη...και ετοιμαζεται να το αλλαξει ΕΝΤΕΛΩΣ
ετοιμαζει νεα sbk, χωρις πλαισιο, με ολοκαινουριο κινητηρα με 112mm πιστονια...καμια σχεση με το 1198 γενικοτερα...δυσκολο να μη το ριξει στα sbk...
Αυτό που έχει ακούστει, λέει ότι η επιστροφή της σε κανα-δυο χρόνια θα είναι με 4κύλινδρο μοτέρ. :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
μεγαλη μαλακια...παντως δυσκολο να μεινει για πολυ εκτος...ηδη εχει το καλυτερο sbk που παραγεται αυτη τη στιγμη...και ετοιμαζεται να το αλλαξει ΕΝΤΕΛΩΣ
ετοιμαζει νεα sbk, χωρις πλαισιο, με ολοκαινουριο κινητηρα...καμια σχεση με το 1198 γενικοτερα...δυσκολο να μη το ριξει στα sbk...
Αυτό που έχει ακούστει, λέει ότι η επιστροφή της σε κανα-δυο χρόνια θα είναι με 4κύλινδρο μοτέρ. :wacko:
v4 ala desmosedici αλλα για ραδιο αρβυλα το κοβω καθως ετοιμαζει καινουριο v2 μοτερ ονοματι Superquadrata...
![]()
http://www.moto123.com/motorcycle-ne...y?artid=121591
1,85/1...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
v4 ala desmosedici αλλα για ραδιο αρβυλα το κοβω καθως ετοιμαζει καινουριο v2 μοτερ ονοματι Superquadrata...
![]()
http://www.moto123.com/motorcycle-ne...y?artid=121591![]()
1,85/1...![]()
14.000rpm:a13:
εχει να πεσει πολυ γελιο...![]()
![]()
![]()
η αληθεια ειναι οτι το 93 ημουν εκτη δημοτικου...περιπου 11 χρονων δλδ...Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Πλάκα κάνω στον devils. Ετσι κι αλλιώς πρέπει να πήγαινε παιδικό σταθμό όταν έκανε το ρεκόρ ο capirossi με το NR στη πίστα του nardo (νομίζω).![]()
Πιθανόν να χρησιμοποίησε το ίδιο κολπάκι marketing η houndai για να διαφημίσει και το ΧΧ.![]()
![]()