Οταν γνωριζω λεω τη γνωμη μου......sorry το commander της GPR δεν εχω ιδεα αν κανει και τι κανει. πιο καλα ρωτα καποιον μηχανικο!
Οταν γνωριζω λεω τη γνωμη μου......sorry το commander της GPR δεν εχω ιδεα αν κανει και τι κανει. πιο καλα ρωτα καποιον μηχανικο!
RIDE THE WIND...RIDE FREE !!!
Θα ρωτησω γιατι νομιζω οτι το ιδιο ειναι!Thanks και παλι!
φιλε EL GATO NEGRO, ποιο μοντελο hornet εχεις?
φιλε EL GATO NEGRO εχεις βγαλει τον καταλυτη απο το hornet?
μολις πηρα την acrapovic open megaphone η οποια ειναι ελευθερας αλλα και ενα φιλτρο Κ&Ν, και θα τα τοποθετησω σε κανα δυο μερες, θελω να βγαλω καταλυτη και αισθητηρα λ, τι πλεονεκτηματα μειονεκτηματα θα εχω αμα το κανω αυτο?
αμα στην τελικη μου κανει κοιλια, ριχνω και ενα power commander.
εγω θα σου ελεγα να μην το κανεις.
Οδηγησα ενα που του ειχε κοψει τον καταλυτη και ειχε βαλει το megaphone της ακραποβιτς, αλλα αντι για pc ειχε mem jet.
Κατ αρχας εκανε πολυ θορυβο, ωραιο μεν, αλλα πολυ δυνατο. Θα εχεις προβλημα πιστευω στο δρομο.
Επισης το μηχανακι φαινοταν λιγο νευρικο. Δεν ξερω αν ειναι απ'αυτο, αλλα η ιπποδυναμη δεν ηταν ομαλη. Εδω ισως φταιει οτι δεν ειχε pc.
Γενικα παντως εγω ειμαι κατα αυτων των αλλαγων. Οκ ενα τελικο, αλλα μεχρι εκει. Αν θες δυνατοτερη μηχανη παρε το 1000
ναι τωρα ειδα οτι ειναι απ'τον απριλιο![]()
Εχω βγαλει εναν απο τους δυο καταλυτες....τη μεγαλη την ασημι μπουκαλα την εχω αφησει πανω γιατι ηθελε αλλαγη ολοσωμη και δεν παιζανε λεφτα τοτε.
παντος ο φιλος εχει δικιο με αλλαγη απο λαιμους κανει πολυ θορυβο η μηχανη και θα χρειαζετε ταπα αλλιως κουραζει στο οδηγημα.
Ποσα αλογα βγαζεις τωρα στον τροχο φιλε EL GATO και ποσα ειχες πριν κανεις ολες τις μετατροπες;
And the road becomes my bride...
h mhxanh ebgale 88hp mama kai tora 96hp troxo se dunamometrhsh
Για βαλε την χαρτογραφηση αν σου ειναι ευκολο να δουμε καμια καμπυλη....Αρχικά δημιουργήθηκε από EL GATO NEGRO
h mhxanh ebgale 88hp mama kai tora 96hp troxo se dunamometrhsh