Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 54 από 54

Θέμα: Αναμονή Παραλαβής νέου διπλώματος μηχανής.

19/07 εδωσα εξετασεις τωρα αυτο που λες σε ποιο τμημα του υπουργειου δεν το καταλαβαινω.
    Απο την σχολη μου ειπανε απλα ελα να παραλαβεις το διπλωμα σου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
    19/07 εδωσα εξετασεις τωρα αυτο που λες σε ποιο τμημα του υπουργειου δεν το καταλαβαινω.
    Απο την σχολη μου ειπανε απλα ελα να παραλαβεις το διπλωμα σου.....
    Βρε παιδί μου, εγώ πχ έδωσα στο τμήμα στο Χολαργό που είναι για το Κέντρο... Υπάρχει το Ανατολικής Αττικής, το Τρίπολης... κάθε πόλη έχει κ το δικό της τμήμα.

Όλα τα διπλώματα τυπώνονται στη ΓΑΔΑ αλλά η σειρά δεν είναι απόλυτη...πχ τυπώνουν 500 διπλώματα της κεντρικής αττικής , 50 της τρίπολης κτλ, οπότε ανάλογα με το πόσα είναι στην ουρά για κάθε τμήμα αλλάζει κ η ημερομηνία. Ο αδερφός μου έδωσε 25/6 στην Τρίπολη και το πήρε 4/8. Εγώ έδωσα 23/6 Στο Χολαργό και μου είπαν να πάω Σεπτέμβρη Οκτώβρη...

Εμενα ο δασκαλος ειχε μια ακρη (Ελλαδαρα for ever) και μου το εφερε πιο γρηγορα........
    Αλλα αν ημουν στην θεση σου καθε μερα θα ημουν στο υπουργειο και θα τους εβριζα.....

Λοιπόν φίλοι μου...το υπουργείο δε ξέρει τι του γίνεται... Παω σήμερα να παραλάβω το προσωρινό σημείωμα...ψάχνω εκεί μέσα στα μπακαλόχαρτα και βρίσκω το δικό μου...το κοιτάω... έγραφε πάνω : ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 23-10-2010!!!!!! [είχα δώσε 23/6].... Και όπως έφευγα λέω δε ρωτάω έτσι για να πω ότι ρώτησα...και ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ σήμερα...Δεν ξέρουν τι τους γίνεται...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panagath
    Λοιπόν φίλοι μου...το υπουργείο δε ξέρει τι του γίνεται... Παω σήμερα να παραλάβω το προσωρινό σημείωμα...ψάχνω εκεί μέσα στα μπακαλόχαρτα και βρίσκω το δικό μου...το κοιτάω... έγραφε πάνω : ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 23-10-2010!!!!!! [είχα δώσε 23/6].... Και όπως έφευγα λέω δε ρωτάω έτσι για να πω ότι ρώτησα...και ΜΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ σήμερα...Δεν ξέρουν τι τους γίνεται...
    Ρε Παναγιώτη άμα δεν έχεις περάσει εσύ πιθανότητες δεν φταίει το υπουργείο...

σου λέει "πιθανή ημερομηνία" άρα η σημερινή ήταν απίθανη όχι όμως και αδύνατη...

ελληνικά μιλάνε οι άνθρωποι, δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα σου!! :rotflmao: :rotflmao:

Άντε αφού το πήρες, άστους να πάνε στα τσακίδια.

Και καλές βόλτες*!!!

*μετά την εξεταστική
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Μαθηματικά έχουν δίκιο...αλλά πρακτικά τον π@......ν... Και πάλι 2 μήνες μας γκάστρωσαν. Σε δέκα μερούλες θα σκάσω σχολή με Modenas X-cite 135 [για αρχή!!]

μαγκες τωρα που πηραμε τα διπλωματα για πειτε και καμια φτηνη ασφαλιστικη μιας και αν παμε τωρα να ασφαλισουμε την αγαπημενη μας θα πληρωσουμε και επασφαλιστρο 30%.Με μια μικρη αναζητηση βρηκα την interlife. Για 650 κυβικα εγραφε στην σελιδα http://www.liveinsurance.gr/
    115 ευρω. Ελπιζω να ισχυει γιατι ολες οι αλλες μου ειπανε απο 250 ευρω το εξαμηνο και πανω.
    Αν θεωρηθει διαφημιση παρακαλω να σβηστει..... ΑΝ ξερετε καμια φτηνοτερη καλοδεχουμενη....

Μόλις δοκίμασα στο www.ola24.gr και μου βγάζει ότι για τα 135cc 45 ευρώ για ετήσιο... Αλλού δε θυμάμαι σε ποιο site είδα 155 εξάμηνο!!! Πάω να δοκιμάσω και άλλα sites.

επισις να πω μια πληροφορια που μου δωσανε απο καποια ασφαλιστικη.....
    Αν πας σε ασφαλιστικο γραφειο και οχι απευθειας στην ιδια την ασφαλιστικη υπαρχει εκπτωση σημαντικη...... Και μια τελευταια πληροφορια για οποιον ενδιαφερεται
    Καινουργιος οδηγος (με επασφαλιστρο δηλαδη) για vstrom 650 150 ευρω το εξαμηνο η καλυτερη τιμη που βρηκα....

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Εν αναμονη διπλωματος
    από aristos2501 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2013, 16:18
  2. Όριο ηλικίας νέου διπλώματος
    από panpaf στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2013, 16:11
  3. Της μηχανής οι ρόδες...
    από almalibera στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί