Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
για να δούμε... για να δούμε...![]()
@ koursaros123: για πες διεύθυνση να του τη στήσουμε νύχτα χωρίς φεγγάρι...![]()
Ναι διάφοροι τα λένε αυτά αλλά δεν ξέρουν ότι τα μηχανάκια που έβγαλε η Honda το '90 (τα οποία είναι και made in Japan) είναι διαμάντια! Bros, cbr gull-arm, cb-1, ax-1, super four κλπ πάρτε όσο προλαβαίνεται γιατί θα γίνουν συλλεκτικά!!
Όλα τα παραπάνω δεν ήρθαν ποτέ Ελλάδα κανονικά, όλα παραεισαγωγή. Και παρόλα αυτά βλέπεις ακόμα μετά από είκοσι χρόνια πολλά, αν αναλογιστείς ειδικά ότι το Bros έβγαινε για τρία-τέσσερα χρόνια... για sf δεν το συζητάω, υπάρχουν παντού και ακόμα και σήμερα είναι το ιδανικό μηχανάκι για να ξεκινήσεις. Να δούμε και το fazer σε είκοσι χρονάκια... :a13:
Με τις πάντες πρόσεχε στο βρεγμένο, ρώτα τον αποπάνω...![]()
Για το ντεπόζιτο τιμή δεν ξέρω να σου πω αλλά τα αυτοκόλλητα μπορείς να τα πάρεις από τη Honda (10+ το ένα) και να τα δώσεις σε αυτόν που θα το βάψει για να τα βάλει (μπαίνουν κάτω από το βερνίκι).
οντως ειναι σκυλοι τα μηχανακια φιλε μου,μολις γυρισα απο σερρες στην καβαλα χωρις λαδι κ δν ανεβασε κ θερμοκρασια!!!!!!!!!!!!!!!!!
Revere ήταν παρόμοιο αλλά είχε σιδερένιο πλαίσιο και μετάδοση με άξονα, λίγο μεγαλύτερο ντεπόζιτο και κάτι άλλα ψιλά. Ήταν πιο "τουριστάδικό". Το δικό μας είναι σπόρ, ξύνει...![]()
Αυτό που λες σαν άλατα είναι μάλλον επιφανιακή διάβρωση του μετάλλου. Μπορείς να βάλεις WD-40 αλλά δεν θα κάνει πολλά πράγματα, θα το βελτιώσει λίγο οπτικά. Το δικό μου έχει στα καπάκια δεξιά και αριστερά του κινητήρα και στα καπάκια των βαλβίδων. Αυτό που έχω σκεφτεί είναι βγάλσιμο τρίψιμο ώστε να βγει καθαρό μέταλλο από κάτω και ξανά γυάλισμα.