Το προηγούμενο βράδυ εκεί γινόταν ο χαμός!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
7
![]()
νταξει παιδια εχετε δικιο στο οτι πρεπει να βγουν μερικα εξοδα αλλα οχι κ
"σας ειδα να μπαινετε αλλα δεν σας μιλησα!"
χαρη μας κανε δλδ κ μπηκαμε?να δουμε θελαμε!γι αυτο το ειπα,επειδη ετσι μου φανηκε οτι το λεγε...μπορει να κανω κ λαθος...τεσπα!
αν δεν δουλευα παντως θα παιρνα σκηνουλα απο τα καρφουρ ή λιντλ π.χ. κ θα κατασκηνωνα κανονικα!!
καλα χιλιομετρα κ ελπιζω να συναντηθουμε σε καμμια βολτα!
απ αυτα που ακους μην πιστευεις τπτ
απ αυτα που βλεπεις πιστευε τα μισα
απ αυτα που κρατας πιστευε τα ολα χωρις να τα θεωρεις δεδομενα...
Μετά τις 13:00 του Σαββάτου που είναι και το αποκορύφωμα του τριημέρου , δεν έκοβαν είσοδο...Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgoschef
νταξει παιδια εχετε δικιο στο οτι πρεπει να βγουν μερικα εξοδα αλλα οχι κ
"σας ειδα να μπαινετε αλλα δεν σας μιλησα!"
χαρη μας κανε δλδ κ μπηκαμε?να δουμε θελαμε!γι αυτο το ειπα,επειδη ετσι μου φανηκε οτι το λεγε...μπορει να κανω κ λαθος...τεσπα!
αν δεν δουλευα παντως θα παιρνα σκηνουλα απο τα καρφουρ ή λιντλ π.χ. κ θα κατασκηνωνα κανονικα!!
καλα χιλιομετρα κ ελπιζω να συναντηθουμε σε καμμια βολτα!
Ουσιαστικά η συγκέντρωση έχει τελειώσει , απομένει η Κυριακή για καμιά χαλαρή βολτούλα και γειά σας!!
Την επόμενη να σε δούμε (και όχι μόνο τότε)
![]()
Βαγγελης KTM Prestige...![]()
Ευχαριστουμε για την καλη παρεα και την φανταστικη "εντουροβολτα". Ακομα ο Κωστας βλεπει εφιαλτες με σπασμενα πλαισια στη μεση του πουθενα...![]()
RESPECT για τον τροπο που παει ταπα σε δρομο ΤΣΟΥΛΙΘΡΑ με το ΚΤΜ. Μιλαμε απο τους πιο "γυαλι" δρομους που εχω δει ποτε μου και εξυνε τα αυτια του στην ασφαλτο...![]()
Αλλα κινητη διαφημιση της ΚΤΜ ειναι ο κερατας...:rotflmao:
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie