Σελίδα 27 από 106 ΠρώτοΠρώτο ... 1722232425262728293031323777 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 391 έως 405 από 1587

Θέμα: Honda Bros

Νέο μέλος

...

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    για να δούμε... για να δούμε...

@ koursaros123: για πες διεύθυνση να του τη στήσουμε νύχτα χωρίς φεγγάρι...

Ναι διάφοροι τα λένε αυτά αλλά δεν ξέρουν ότι τα μηχανάκια που έβγαλε η Honda το '90 (τα οποία είναι και made in Japan) είναι διαμάντια! Bros, cbr gull-arm, cb-1, ax-1, super four κλπ πάρτε όσο προλαβαίνεται γιατί θα γίνουν συλλεκτικά!!
    Όλα τα παραπάνω δεν ήρθαν ποτέ Ελλάδα κανονικά, όλα παραεισαγωγή. Και παρόλα αυτά βλέπεις ακόμα μετά από είκοσι χρόνια πολλά, αν αναλογιστείς ειδικά ότι το Bros έβγαινε για τρία-τέσσερα χρόνια... για sf δεν το συζητάω, υπάρχουν παντού και ακόμα και σήμερα είναι το ιδανικό μηχανάκι για να ξεκινήσεις. Να δούμε και το fazer σε είκοσι χρονάκια... :a13:

Με τις πάντες πρόσεχε στο βρεγμένο, ρώτα τον αποπάνω...

Για το ντεπόζιτο τιμή δεν ξέρω να σου πω αλλά τα αυτοκόλλητα μπορείς να τα πάρεις από τη Honda (10+ το ένα) και να τα δώσεις σε αυτόν που θα το βάψει για να τα βάλει (μπαίνουν κάτω από το βερνίκι).

οντως ειναι σκυλοι τα μηχανακια φιλε μου,μολις γυρισα απο σερρες στην καβαλα χωρις λαδι κ δν ανεβασε κ θερμοκρασια!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Revere ήταν παρόμοιο αλλά είχε σιδερένιο πλαίσιο και μετάδοση με άξονα, λίγο μεγαλύτερο ντεπόζιτο και κάτι άλλα ψιλά. Ήταν πιο "τουριστάδικό". Το δικό μας είναι σπόρ, ξύνει...

Αυτό που λες σαν άλατα είναι μάλλον επιφανιακή διάβρωση του μετάλλου. Μπορείς να βάλεις WD-40 αλλά δεν θα κάνει πολλά πράγματα, θα το βελτιώσει λίγο οπτικά. Το δικό μου έχει στα καπάκια δεξιά και αριστερά του κινητήρα και στα καπάκια των βαλβίδων. Αυτό που έχω σκεφτεί είναι βγάλσιμο τρίψιμο ώστε να βγει καθαρό μέταλλο από κάτω και ξανά γυάλισμα.

georio ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΠΡΟΣΟΠΑΡΕΑ...
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΟΠΕΛ ΜΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΙΝΟ...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΟΣΑΚΙ ΜΟΥ...
    ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ...ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ...
    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ...
    ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΜΟΝΟΣ?
    ΚΑΙ ΠΩΣ?ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΛΑΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΧΡΟΝΟ ΠΑΠΑΚΙ ΜΟΥ , Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΚ ΝΕΟΥ ΛΑΔΙ(ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ)?
    ΕΠΕΙΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΕΙ ΝΑ ΒΑΨΩ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ ΚΑΙ ΟΥΡΑ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ (ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ) ΝΑ ΒΑΨΩ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ (ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΜΕΡΗ) ΤΗΣ ΝΗΧΑΝΗΣ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ...
    ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ...
    ΜΕ ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ(Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΡΩ) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΘΕΑ?
    (ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΜΗ , ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΠΙΣΩ-ΜΠΡΟΣ)

Υ.Γ. :

Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ...ΑΡΧΕΣ-ΑΡΧΕΣ...Α!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΑΣ...ΝΤΟΥ ΠΑΙΔΕΣ...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ...ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ...ΚΙ ΑΠΕΙΡΟΣ...
    ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΛΟΥΣΤΡΑΚΟΣ...

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΜΦΙΒΑΛΩ...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Ωραία πράγματα έ;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	a.jpg 
Προβολές:	415 
Μέγεθος:	41,5 KB 
ID:	208221
    Give me fuel, Give me fire

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    chris....!!
    exeis akoma to slide sta xeria soy??
    83lw na kanw kapoies metrhseis!!!
    edit: ακυρο...ξεχασα οτι ειναι απο 400...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Ωραία πράγματα έ;
    ομορφία μου εσύ!!

Σήμερα ξέχασα 2μιση ώρες το κλειδί στη θέση parking και έμειναν αναμένα τα πίσω φώτα (κανονικά μένουν και οι δεύτερες λάμπες στα εμπρός φλας νομίζω, αλλά δεν έχω τα μαμά οπότε...)

Η μπαταρία καινούργια (ούτε δύο μηνών) και κανένα πρόβλημα με το να πάρει μπροστά. Τώρα αν μείνει όλο το βράδι δεν ξέρω τι θα γίνει...

Απλά το λέω για να γραφτεί στα πρακτικά...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

exei meinei olo to brady.
    kanena problhma.και εγω μονο το πισω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Ωραία πράγματα έ;
    ayth h memvranh einai entelws ....... klasmenh!

kapws etsi htan kai sto diko mou brosaki, kai oi 2, 3-4 mhnes afou to agorasa.
    vlepeis to tsoglani pou mou poulise to mprosaki tis eixe kolisei me kola, toso anteksan.
    pernw thl. sthn sarakakena kai mou leei peripou 150europoula h ka8e mia!!!!!!
    300 euro gia 2 pistonakia me memvranes! hmarton.
    telika phra ena metaxhrismeno carb apo ena paidi edo sto forum pou poulage diafora apo bros me 50 eyropoula an 8imame kala, phra tis memvranes apo mesa, tis evala sto carb tou bros mou kai olla ok ;-)

ειναι πολυ ακριβη ζημια ιδιως αν λαβεις υποψιν σου την σχεση κοστους υλικου,σχεδιασης,κατασκευης/τιμη
    αν τα παρεις απο το εξωτερικο μπορεις να τα βρεις με 80-90ε το ενα.
    ανακαλυψα και μια σελιδα που πουλαει μονο το λαστιχενιο μερος για καμια 30ρια, το συζητησα με τον georgio που εχει μια τρυπουλα το δικο του.
    ισως γινει πειραματοζωο το μπρος του....:smilea:
    αν και καλυτερα αν ειναι μικρη η τρυπα να τα κολλησεις τζωρτζ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio

Σήμερα ξέχασα 2μιση ώρες το κλειδί στη θέση parking και έμειναν αναμένα τα πίσω φώτα (κανονικά μένουν και οι δεύτερες λάμπες στα εμπρός φλας νομίζω, αλλά δεν έχω τα μαμά οπότε...)

Η μπαταρία καινούργια (ούτε δύο μηνών) και κανένα πρόβλημα με το να πάρει μπροστά. Τώρα αν μείνει όλο το βράδι δεν ξέρω τι θα γίνει...

Απλά το λέω για να γραφτεί στα πρακτικά... [/B]
    μια φορα το επαθα αυτο κ την αλλη μερα στα καπακια εβγαλα την ασφαλεια για να μην το ξαναπαθω.....ξενερα να ξεμενεις με bros απο κατι τετοιο...ε απο τπτ αλλο δεν ξεμενει το παλιοσκυλο

Φουλ γκαζι

Καλο χειμωνα σε ολους ευχομαι.

Χθες με τσιτα το γκαζι μου εκανε κατι διακοπες,οπως οταν κτυπαει ρεζερβα ,αλλα μετα απο δευτερολεπτα εστρωσε ,αφου ελατωσα το γκαζι.

Σε σταθερη ταχυτητα 120- 130χλμ/ωρα πηγαινε μια χαρα. Κοντα στη τελικη(150-160) εκανε κολπα.

Θα ηθελα τα φωτα σας απο την εμπειρια σας

Οδηγαω μια Bros 400 του '89.

εμενα οταν μπαινει ρεζερβα απλα αρχιζει να πηγαινει πιο δυσκολα σαν να πατας φρενο και καποια στιγμη απλα δεν παει.
    τι εννοεις κολπακια?

ρυθμιση ηθελα ,τωρα ειναι μια χαρα.

Γνωριζει καποιος σε ποσες στροφες εξω ρυθμιζοντα τα pilot screws σε Bros 400?

Ποσο στοιχιζει το φιλτρο αερα ελευθερας ?

Που μπορω να κοιταξω για ζελατινα μπρος?

Η ιδεα μου για οργανα Vapor ειναι καλη ή να το ξεχασω.Εχει τοποθετησει κανενα μελος στο bros του?

παιδια παιζει να βρουμε καμια ουρα για το μπροσακι σε καλη τιμη αλλα και σε καλη κατασταση?
    οχι απαραιτητα καινουρια...

ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ???

σεξουαλικως??

σοβαρα τωρα...
    τι εννοεις?

Παρόμοια θέματα

1. Honda Bros 400 ???
    από Anritsu στο forum Honda
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2011, 12:15
  2. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  3. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •