Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Fazer & manitaria

Fazer & manitaria

Hi gais
    (& oxi gays)
    exo mperdeuti ligo me ta manitaria!? telika lene i oxi giti i misei (1/2) lenai oti oposdipote kai i uloipoi oti stravonoun plesia kai diafora tetia akoma kai auti pou ta poulane
    milame gia fazer pou ta manitaria denoun epano sto plesio
    :ZZZ:
    Πεταϊ ο γαϊδαρος ? ? ? ?

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    εγω εχω δει φαζερ απο γερη πτώση που το μοτέρ ειχε γλυτώσει λογω μανηταριών...

βάλτα να εισαι σίγουρος..
    και η ζωή συνεχίζεται...

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist

.

τα μανιτάρια της μαμάς δεν βιδωνονται απ'ευθείας στο πλαίσιο αλλα μέσω ενός άλλου κομματιού (βάση) που στην άκρη φέρει το μανιτάρι.

μηχανικός (εξουσιοδοημένος) μου είπε οτι του ήρθαν δυό fazer απο πτώση οπου είχε σπάσει αυτή η βάση και καρφώθηκε στον κινητήρα. μου συνέστησε τα κάγκελα που είναι πολύ διακριτικά και σίγουρα προστατεύουν τον κινητήρα καλύτερα και όχι μόνο σε πτώση.

Αν ψάξεις στην κατηγορία Fazer θα δεις ποστ του THEOD που έχει και φωτογραφίες με τα κάγκελα περασμένα στο δικό του...

Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

FHLE

UA HUELA NA ROTISW POY UA MPOROYSA NA BRW ENA MANUAL GIA TO Fazer 600 05 H AN HPARXI KAPIA SELIDA POY MPORW NA TO KATEBASW ? EYXARISTW !!

Dankannn

CBR 600F THE BEST

Fazerάκιας!!!
    Εγώ έβαλα τα "μαμά" μανιτάρια και μετα απο την πιό ηλίθια πτωσή με 0 χιλιόμετρα (απλά έπεσε στο πλάι) το μανιτάρι έγινε κομμάτια. Σαν να μην φτάνει αυτό, το κομμάτι που κόπηκε μου γρατσούνισε και το καπάκι...

.
    Fazer 1000 που επεσε μπροστα μου γλυτωσε πολλες ζημιες απο τα μανιταρια - δεν θυμαμαι εαν ηταν εκεινα της Yamaha, αλλα νομιζω οτι ειχαν βαση.

Ο τυπος μαλιστα οταν πουλησε το fazer, εβγαλε τα μανιταρια και τα πουλησε ξεχωριστα....(γδαρμενα) :rotflmao:

Fazerάκιας!!!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ter
    Εγώ έβαλα τα "μαμά" μανιτάρια και μετα απο την πιό ηλίθια πτωσή με 0 χιλιόμετρα (απλά έπεσε στο πλάι) το μανιτάρι έγινε κομμάτια. Σαν να μην φτάνει αυτό, το κομμάτι που κόπηκε μου γρατσούνισε και το καπάκι...
    Διευκρίνιση: Αναφέρομαι στα μανιτάρια του FZ6 '04.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF