Ποιος ειναι για ενα Μπρίκι (στη Πλ. Μαβίλη) σημερα το βραδυ, να τεστάρουμε το νέο μέτρο;![]()
(λαθος...)
![]()
Ποιος ειναι για ενα Μπρίκι (στη Πλ. Μαβίλη) σημερα το βραδυ, να τεστάρουμε το νέο μέτρο;![]()
(λαθος...)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
προς το παρόν μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη νομίζω θα γίνονται μόνο συστάσεις που όμως θα προσμετρούνται σε μελλοντικές παραβάσεις καθώς θα συλλέγονται στοιχεία.
Οπότε λογικά μόλις πιάσουν τα πρώτα κρύα και αρχίζουν να μαζεύονται μέσα θα πέσουν και οι πρώτες καμπάνες... και θα πέσουν διότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το 80% των προστίμων θα ανταποδίδεται στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
γιατι πάς στο καζίνο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Με τα καζινο θα ηθελα να μαθω τι θα κανουν...![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Οχι αλλα ειναι μια επιχειρηση που θα χασει πολυ απο το μετρο... Τους εχω ικανους να βγαλουν νομο για να το εξαιρεσουν
ο τζόγος είναι μακράν χειροτερη αρρώστια απο το τσιγάρο.. δε θεραπεύεται με τπτ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Οχι αλλα ειναι μια επιχειρηση που θα χασει πολυ απο το μετρο... Τους εχω ικανους να βγαλουν νομο για να το εξαιρεσουν![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Για τα καζίνο αλλά και χώρους διασκέδασης άνω των 300τμ θα υπάρχει περίοδος προσαρμογής (θα επιτρέπεται κανονικά δλδ) για άλλους 8 μήνες! Εδώ κολλάει : "τυχαίο? δε νομίζω!"Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Οχι αλλα ειναι μια επιχειρηση που θα χασει πολυ απο το μετρο... Τους εχω ικανους να βγαλουν νομο για να το εξαιρεσουν
Κάπου διάβασα ότι καζίνο και μπουζουξίδικα εξαιρούνται κι αν δεν κάνω λάθος, γενικότερα χώροι άνω των 300τ.μ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
![]()
Τα καζίνο εξαιρούνται, τουλάχιστον απο το προηγούμενο νομοσχέδιο
Θα δοθεί χρόνος προσαρμογής 8 μηνών σε χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης (ΜΟΝΟ) άνω των 300m². Απο 1/5/2011 θα απαγορευτεί και εκεί. Αν και μετά πιάνει καλοκαίρι έτσι και αλλιώς. Οπότε απο το φθινόπωρο του 2011 θα πάει μιας και θα έχουν σίγουρα ανοικτούς χώρους.
Υ.Γ. Τα καζίνο δεν εξαιρούνται απο το νέο νομοσχέδιο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ρε ουστ λεμε...απαγορευεται η εισοδος στο λογιστικο μου...οποιον ενοχλει το τσιγαρο να περιμενει στην πορτα...
οποιος ψηνεται να ανοιξουμε prive club καπνιστων με καφε ποτο pm...
υ.γ.με ρητη απαγορευση εισοδου στους μη καπνιζοντες...
frankly my dear, i dont give a damn...
εχεις λογιστικο γραφειο?και που ειναι αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ρε ουστ λεμε...απαγορευεται η εισοδος στο λογιστικο μου...οποιον ενοχλει το τσιγαρο να περιμενει στην πορτα...
οποιος ψηνεται να ανοιξουμε prive club καπνιστων με καφε ποτο pm...
υ.γ.με ρητη απαγορευση εισοδου στους μη καπνιζοντες...
στον βυρωνα...τι εγινε? αποφασισες να δηλωσεις την θαλαμηγο?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εχεις λογιστικο γραφειο?και που ειναι αυτο?![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
τι λακαμας εισαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
στον βυρωνα...τι εγινε? αποφασισες να δηλωσεις την θαλαμηγο?![]()
στείλε π.μ με διευθ.