Αν το κράτος νοιάζεται τόσο για την υγεία μας, ας το απαγορεύσουν εντελώς - να μην πωλούνται ήδη καπνού.
Όλα τα υπόλοιπα είναι για τον μπ@ύτσο.
Αν το κράτος νοιάζεται τόσο για την υγεία μας, ας το απαγορεύσουν εντελώς - να μην πωλούνται ήδη καπνού.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ρε το κρατος δε νοιαζεται καθόλου τι νομιζεις θελει να γερασεις και να σε δωσει συνταξη?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
το θέμα ειναι γιατι δε νοιαζεσαι εσυ ρε Νικόλα μου...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε το κρατος δε νοιαζεται καθόλου τι νομιζεις θελει να γερασεις και να σε δωσει συνταξη?
Κανεις λαθος, οι θανατοι γενικως δεν συμφερουν το κρατος, οικονομικα ενεργοι πολιτες ειναι αυτοι που πεθαινουν (πριν την συνταξη)
Γιατί το ξεκίνησα πιτσιρικάς (όταν ακόμα τότε το τσιγάρο ήταν εξυπνάδα) και 25 χρόνια μετά δεν έχω την δύναμη ή την θέληση να το κόψω..... (αν και το τσιγάρο το έχω μειώσει αρκετά)Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε το κρατος δε νοιαζεται καθόλου τι νομιζεις θελει να γερασεις και να σε δωσει συνταξη?
Μακάρι να μπορούσα να το κόψω εντελώς.....
Το κράτος νοιάζεται να κονομήσει. Απλά εκνευρίζομαι που βγαίνουν και λένε ότι αυτός είναι ένας τρόπος να το κόψεις.....
Ανετα μπορείς και το χρωστάς στους ανθρώπους που εναι γυρω σουΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
[...]Μακάρι να μπορούσα να το κόψω εντελώς.....[...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
α ναι ?δε το ξερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Κανεις λαθος, οι θανατοι γενικως δεν συμφερουν το κρατος, οικονομικα ενεργοι πολιτες ειναι αυτοι που πεθαινουν (πριν την συνταξη)
Νικόλα κοψτο το γαμηδι σα πεισμα στον εαυτό σου.εγω μονο ετσι τα καταφερα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
απαγορευεται η εισοδος στο λογιστικο μου...οποιον ενοχλει το τσιγαρο να περιμενει στην πορτα...
υ.γ.με ρητη απαγορευση εισοδου στους μη καπνιζοντες...
Ρεινκλαιν αν εχεις μια στοιχειωδη θεα εκει κ μουσικη...
Θα χρεωνεις τον καφε 2 ευρω (σε γυαλινο ποτηρι με μπολικα παγακια εννοειται) κ θα ερχομαστε εκει.
Θα σε ρωταμε κ διαφορα για τα μηχανακια μας :smilea:
Εγω δεν έπιασα το σκηνικο, του γιατί να καταργήσουν τα καπνιστήρια απο τις εταιρείες....
Κλειστοί απομονωμένοι χώροι είναι , δεν καταλαβαίνω το ζόρι τους....
ολοι θελουμε ρε παιδια να μαζευτουμε με το τσιγαρο , αλλα να μας υποχρεωνουν και μαλιστα με τετοιο τροπο,το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν βοηθαει...
παποβιε,αν ειναι να μιλαμε τεχνικα για μηχανακια, ο καφες θα χρεωνεται 50αρικο ευκολακι...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
εγω δεν καταλαβαινω γιατι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να χαρακτηριστει ενας χωρος διασκεδασης ως "καπνιστων"...αυτο ειναι που με ενοχλει βασικα...απο την στιγμη που οποιος μπει,θα επιλεγει να φαει στην μαπα τον καπνο μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Εγω δεν έπιασα το σκηνικο, του γιατί να καταργήσουν τα καπνιστήρια απο τις εταιρείες....
Κλειστοί απομονωμένοι χώροι είναι , δεν καταλαβαίνω το ζόρι τους....
Ρε παίδες, μη συζητάμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Γιατι το ένα, γιατί οχι το άλλο, ποιος θα μου πει εμένα κλπ κλπ
Τα δεδομένα άλλαξαν, προσαρμοστείτε. Στο κατω-κατω για καλό ειναι![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν έχω φωτό σου με το παιντί...... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
....![]()
ρε λιακο καλα τα λες...αλλα εαν σου απαγορευαν να καβαλας μηχανη λογω της επικινδυνοτητας,που αποδεδειγμενα εχει η χρηση της, δεν θα σε ενοχλουσε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε παίδες, μη συζητάμε τα ίδια και τα ίδια συνέχεια. Γιατι το ένα, γιατί οχι το άλλο, ποιος θα μου πει εμένα κλπ κλπ
Τα δεδομένα άλλαξαν, προσαρμοστείτε. Στο κατω-κατω για καλό ειναι![]()
Θα προσαρμοστείΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ρε λιακο καλα τα λες...αλλα εαν σου απαγορευαν να καβαλας μηχανη λογω της επικινδυνοτητας,που αποδεδειγμενα εχει η χρηση της, δεν θα σε ενοχλουσε?![]()
![]()