Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 62

Θέμα: Πτωση νο2 !

Πτωση νο2 !

Νεο ηρακλειο κοντα στο σπιτι μου (οπως γινεται παντα), γρια απο στοπ με πηρε μαζι της...

Θετικη δηλωση εκανε (αυτο μας ελειπε δηλαδη, να μην κανει )

Τα καλα νεα ειναι οτι θα βαλω αφτερ μαρκετ εξατμιση χωρις να πονεσει η τσεπη μου.

Σημερα ηρθε ο πραγματογνωμονας της δικης μου ασφαλιστικης (εχουν φιλικο διακανονισμο με της λεγαμενης).

Εχετε ιδεα απο δω κ περα... ποτε θα παρει το οκ το συνεργειο για να την φτιαξει ?
    Μπορει να παρει κανα μηνα ? ? :a011:

Αν βαλω αφτερ μαρκετ τελικο χρειαζονται κ αλλες διεργασιες για να μην κανει τρυπες στην αποδοση ? Καποιος ειχε πει πως ναι ! (πορνετ 08)

Ο ωμος μου ακομα ποναει κ το χερι δεν μπορω να το σηκωσω αλλα αυτο θα περασει.
    Το ATS μου φαινεται εκανε την τυχη του με εμενα, μια η πρωτη τρακα, μια τα λαμπιονια του ABS που αλλαξα καλωδιωσεις... Τωρα αυτο...

Η ιδια που με τρακαρε με το αμαξι, επαθε μια αλλη νιλα, ο γιος της (καμια 40ρια χρονων ανθρωπος) ειχε την ιδιοφυη ιδεα να βαλει το πιτσιρικι 4 ετων να κραταει το γκαζι στη μηχανη την ωρα που οδηγουσε... με 1 ταχυτητα κιολας...

Το αποτελεσμα το φανταζεστε... χαχαχα Το μλκ ετρεχε στα νοσοκομεια μεχρι τωρα...

Η τιμή της στοκ εξάτμισης είναι ίδια με αυτή της aftermarket? Ίσως να μην είναι και καλή ιδέα να πληρώνει παραπάνω χρήματα η τύπισσα. Έτσι πιστεύω τέλος πάντων.

Το συνεργείο θα πάρει το οκ από έσενα για το πότε θα ξεκινήσει αλλά οπωσδήποτε πρέπει να τη δει πραγματογνώμονας να βγάλει φωτό κ.τλ. και καλό θα ήταν να γίνει στο συνεργείο αυτή η δουλειά. Επίσης νομίζω αν δεν είμαι σίγουρος ότι την επισκευή θα την πληρώσεις πρώτα εσύ και μετά με το τιμολόγιο θα σου δώσει τα χρήματα η ασφαλιστική. Έτσι είχε γίνει με εμένα πριν 5-6 χρόνια όταν με τράκαραν δηλ ίσως τώρα να ισχύουν άλλα πράγματα. Στη δική μου περίπτωση ο πραγματογνώμονας πήγε στο συνεργείο για φωτογραφίες μετά απο μία εβδομάδα από το ατύχημα.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Πτωση νο2 !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Η ιδια που με τρακαρε με το αμαξι, επαθε μια αλλη νιλα, ο γιος της (καμια 40ρια χρονων ανθρωπος) ειχε την ιδιοφυη ιδεα να βαλει το πιτσιρικι 4 ετων να κραταει το γκαζι στη μηχανη την ωρα που οδηγουσε... με 1 ταχυτητα κιολας...

Το αποτελεσμα το φανταζεστε... χαχαχα Το μλκ ετρεχε στα νοσοκομεια μεχρι τωρα...

Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Η τιμή της στοκ εξάτμισης είναι ίδια με αυτή της aftermarket? Ίσως να μην είναι και καλή ιδέα να πληρώνει παραπάνω χρήματα η τύπισσα. Έτσι πιστεύω τέλος πάντων.

Το συνεργείο θα πάρει το οκ από έσενα για το πότε θα ξεκινήσει αλλά οπωσδήποτε πρέπει να τη δει πραγματογνώμονας να βγάλει φωτό κ.τλ. και καλό θα ήταν να γίνει στο συνεργείο αυτή η δουλειά. Επίσης νομίζω αν δεν είμαι σίγουρος ότι την επισκευή θα την πληρώσεις πρώτα εσύ και μετά με το τιμολόγιο θα σου δώσει τα χρήματα η ασφαλιστική. Έτσι είχε γίνει με εμένα πριν 5-6 χρόνια όταν με τράκαραν δηλ ίσως τώρα να ισχύουν άλλα πράγματα. Στη δική μου περίπτωση ο πραγματογνώμονας πήγε στο συνεργείο για φωτογραφίες μετά απο μία εβδομάδα από το ατύχημα.

Ιδια ειναι περιπου ναι, δεν υπαρχει θεμα σ αυτο.

Πραγματογνωμονας πηγε σημερα για φωτογραφιες.

Για το θεμα της πληρωμης... Ετσι παει ? Κανεις αλλος ?
    (Να ετοιμαζω δηλαδη το χιλιαρικακι σε πρωτη φαση ?)

Κατι ακομα, το κρανος ακουμπισε στο εδαφος αλλα δεν εχει καποια τραγικη γρατζουνια, το πληρωνει η ασφαλιστικη ???

κανεις ? :hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της varaderokav11
    Αδερφε επειδη ειχα μια παρομοια ιστορια πριν κανα 2 χρονια...
    Μολις βγαλει φωτο ο πραγματογνωμων να συνεννοηθεις σε
    ποιο συνεργειο θα πας να την φτιαξεις για να μη σου κανει καμια κομπλα
    εκ των υστερων...
    Μολις σου δωσει το οκ, ξεκινας να φτιαχνεις τη μηχανη!!!
    Συννενοησου και με τον μαστορα για τα λεφτα!!!
    Ο δικος μου ηταν γνωστος και ετσι πληρωθηκε μολις τα πηρα
    απ'την ασφαλιστικη... Αν θυμαμαι καλα περιπου εναμιση μηνα εκαναν
    να τα στειλουν....

Οσον αφορα την εξατμιση... αν ειναι ακριβοτερη... ισως να εχεισ προβλημα...

Ααααα..... εχε στο νου σου τιποτα παλαιοτητες και κουραφεξαλα....

Καλο κουραγιο......

εναμιση μηνα ?????? :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της costas106

Re: Πτωση νο2 !

Νεο ηρακλειο κοντα στο σπιτι μου (οπως γινεται παντα), γρια απο στοπ με πηρε μαζι της...

Ο ωμος μου ακομα ποναει κ το χερι δεν μπορω να το σηκωσω αλλα αυτο θα περασει.
    Sorry που ρωτάω, αλλά νοσοκομείο πήγες ή μόνο τα φράγκα κοιτάς?

Re: Re: Πτωση νο2 !

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas106
    Sorry που ρωτάω, αλλά νοσοκομείο πήγες ή μόνο τα φράγκα κοιτάς?

Οχι δεν πηγα, μονο τα φραγκα κοιταω. Ειμαι φραγκοφονιας

kako skuli psofo den exei
    μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

Κατι ακομα, το κρανος ακουμπισε στο εδαφος αλλα δεν εχει καποια τραγικη γρατζουνια, το πληρωνει η ασφαλιστικη ???
    Ένας φίλος μου που τράκαρε πρόσφατα έβαλε το κράνος και το μπουφάν του που καταστράφηκαν από την πτώση και η ασφαλιστική πλήρωσε. Μην το αφήσεις, το κράνος είναι μιας χρήσης.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της varaderokav11
    εναμιση μηνα ?????? :hypnotize :hypnotize :hypnotize

yeap!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της costas106

Re: Re: Re: Πτωση νο2 !

Οχι δεν πηγα, μονο τα φραγκα κοιταω. Ειμαι φραγκοφονιας
    Κρίμα, θα μπορούσες να βγάλεις κι από εκεί ένα καλό ποσό...

Re: Re: Re: Re: Πτωση νο2 !

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas106
    Κρίμα, θα μπορούσες να βγάλεις κι από εκεί ένα καλό ποσό...

Η ζημια βγηκε 2500+ , Ποσο να βγαλω παραπανω

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Πρωτα παει η μηχανη στο συνεργειο και παει εκει ο π/γ να βγαλει φωτογραφιες και να κανονισει με τον μηχανικο στο τι θα γινει, αντ/κα, εργασιες κτλ κτλ.. Πες του μηχανικου σου ομως πρωτα τι εχεις στο νου σου να κανεις για να ξερει να κανει κι'αυτος τα κουμαντα του, αν θα το κανει η οχι. Υπαρχουν συνεργεια που θα το πας χρεπι και το παιρνεις με εξατμησεις, λαστιχα και οτι αλλο θελεις και δεν θα πληρωσεις μια, μπορει να σου περισσεψουνε κιολας..
    Το ποτε θα δωσει το οκ να ξεκινησει εξαρταται ποτε θα στειλει το αναλυτικο κοστολογιο ο μηχανικος στην ασφαλεια. Και εννοειτε οτι βαζεις και κρανος, ρουχα που χαλασανε.
    Για πληρωμη, αν ειναι γκομενο σου ο μηχανικος παιρνεις την μηχανη και τα τιμολογια και του τα πας οποτε πληρωθεις αλλιως ειτε πληρωνεις και φευγεις η σου δινει τα τιμολογια, μενει η μηχανη συνεργειο και την παιρνεις μολις πληρωθει.
    Για τιμες κτλ και να μη ειναι ιδια τα "μαγειρευει" ο μηχανικος αν τα κανει αυτα..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραλία-Φωτιά-Κιθάρες-Παρέα Νο2
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:48
  2. Πτώση...παραλίγο
    από THEOD στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 12:49
  3. Τροια Νο2!!!
    από periklisk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2004, 11:27
  4. Γεια Χαρα Στουσ Μισουσ Τεστ Νο2
    από celtic13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 05:43
  5. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF