Σελίδα 19 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 294

Θέμα: Xlr Restoring

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    μαζι με τον ιδιοκτητη του XLR σημερα και φτανει ενα δεμα απο κρητη.αποστολεας ο sv9cvk...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	11111111111111111.jpg 
Προβολές:	1111 
Μέγεθος:	57,8 KB 
ID:	207521

μεσα ηταν οι περιβοητες ρεθυμνιακες
    τι μπυρα ειναι αυτη ρε παιδια?απο τις καλυτερες που εχω πιει.δυστηχως ομως δεν την βρισκεις εδω μιας και ολη η ποσοτητα εξαγεται εξωτερικο.
    να σαι καλα χρηστο στην υγεια σου,ο θεος να σε εχει καλα να μας ταξιδευεις με τις ανακατασκευες σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    τι μπυρα ειναι αυτη ρε παιδια?απο τις καλυτερες που εχω πιει.δυστηχως ομως δεν την βρισκεις εδω μιας και ολη η ποσοτητα εξαγεται εξωτερικο.
    να σαι καλα χρηστο στην υγεια σου,ο θεος να σε εχει καλα να μας ταξιδευεις με τις ανακατασκευες σου...

Όνομα:	2222222222222222.jpg 
Προβολές:	1112 
Μέγεθος:	61,3 KB 
ID:	207522

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Πολύ γαμάτο έγινε!

Το λουράκι στη σέλα θα έδειχνε πολύ καλύτερα.
    Τα όργανα (κοντέρ κλπ) θέλανε ένα μαζεματάκι να φαίνονται καινούργια.

Ερώτηση: Κινητήρα απ' ότι κατάλαβα δεν ανοίξατε. Καλύτερα δεν ήταν να του αλλάξεις μεταλλάκια, τσιμουχάκια κλπ παπαράκια? Ειδικά τα παπαράκια θέλαν αλλάγη

Πάρα πολύ καλή δουλειά μαν περιμένουμε την επόμενη
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    Πολύ γαμάτο έγινε!

Το λουράκι στη σέλα θα έδειχνε πολύ καλύτερα.
    Τα όργανα (κοντέρ κλπ) θέλανε ένα μαζεματάκι να φαίνονται καινούργια.

Ερώτηση: Κινητήρα απ' ότι κατάλαβα δεν ανοίξατε. Καλύτερα δεν ήταν να του αλλάξεις μεταλλάκια, τσιμουχάκια κλπ παπαράκια? Ειδικά τα παπαράκια θέλαν αλλάγη

Πάρα πολύ καλή δουλειά μαν περιμένουμε την επόμενη
    εχεις δικιο σε ολες σου τις παρατηρησεις,δυστηχως ομως οταν φτιαχνεις αλλουνου μηχανακι και επειδη αυτος πληρωνει,αυτος ειναι που αποφασιζει για τις εργασιες που πρεπει να γινουν.για την ιστορια το μοτερ δουλευει ρολοι και δεν υπαρχουν διαροες στην κεφαλη που πονανε κυριως αυτα τα μηχανακια.το καλοκαιρι μαλιστα μου το ξαναεφερε για service ρουτινας (λαδια μπουζι).

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac

bravo ki apo mena

ολο το thread μονορουφι λεμε.... ωραιο εγινε... (το να πεις κατι ομορφο ειναι υποκειμενικο.. αλλα το να ειναι ωραιο σημαινει οτι αρεσει σε ολους ασχετως γουστου....)

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    Ευχαριστω Σπυρο !!!!
    Αφου δεν την ηπιαμε εδω ,στην εστειλα "πακετο"
    Ελπιζω μονο τα απακια και τα λουκανικα να μην χαλασανε
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Μπράβο Σπύρο, πολύ ωραία δουλειά!

Αυτό το πυρίμαχο χρώμα που έβαψες τον κινητήρα και τον αφήνει να ψύχεται ποιας εταιρίας είναι; Έψαχνα κι εγώ τέτοιο, αλλά όταν ρώτησα στο κατάστημα αν έχουν χρώμα που να επιτρέπει στα μέταλλα να ψύχονται και να μην τα θερμομονώνει, με κοιτούσαν σα να μου 'λεγαν: "ρε τι μας λέει αυτός τώρα;".

Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
    Μπράβο Σπύρο, πολύ ωραία δουλειά!

Αυτό το πυρίμαχο χρώμα που έβαψες τον κινητήρα και τον αφήνει να ψύχεται ποιας εταιρίας είναι; Έψαχνα κι εγώ τέτοιο, αλλά όταν ρώτησα στο κατάστημα αν έχουν χρώμα που να επιτρέπει στα μέταλλα να ψύχονται και να μην τα θερμομονώνει, με κοιτούσαν σα να μου 'λεγαν: "ρε τι μας λέει αυτός τώρα;".
    κατ αρχην να σου πω οτι εχω θαυμασει απειρες φορες τις περιπετειες σου μεσα απο τις σελιδες του ειδικου τυπου
    στο θεμα μας τωρα.ψαχνοντας εκεινη την εποχη για να βαψω το μοτερ βρηκα εταιρειες με ετοιμα κιτακια κυριως αμερικανικες,αλλα το κοστος ηταν υψηλο.σκεφτηκα τοτε ενα πυριμαχο χρωμα,μαυρο ματ της cosmos για βαφης σομπας αφου αντεχε τη θερμοκρασια της σομπας και αφηνει τη θερμοκρασιας της να διαχεεται στο χωρο θα εκανε και για μενα.τοσυγκεκριμενο βγαινει σε τεταρτακι και ειναι πολυ λεπτορευστο.θελει ελαχιστο διαλυτικο νιτρου,καλο ανακατεμα και βαψιμο σε αχνες για να μην τρεξει.στεγνωνει πολυ γρηγορα και εχει ματ μαυρο φινιρισμα.το xlr το συναντω σχεδον καθημερινα και δεν εχει παθει τιποτα
    υπαρχει και εταιριας σε χρωμα ασημι για βαφη αλουμινιου θερμοκρασιας.(το χρησιμοποιουσαμε στην ΕλληνικηΒιομηχανιαΑλουμινιου για την βαφη των φουρνων αλουμινιου.και αυτο λεπτορευστο χωρις αραιωση και πολυ πτητικο)
    και τα δυο σε χρωματοπωλεια.αν δεν τα βρεις θα χαρω να ερθεις απο την υπογα να σου δωσω εγω και να γνωριστουμε

αυτο ειναι το χρωματακι,που οπως βλεπεις κανει και για την εξατμιση...
    αν βεβαια εκανα αυτη την ανακατασκευη σημερα θα υαλοβολιζα και θα εβαφα το μοτερ ηλεκτροστατικη.(τοτε ομως αποφασιζε ο ιδιοκτητης)

Όνομα:	1212121212121.jpg 
Προβολές:	809 
Μέγεθος:	54,3 KB 
ID:	215732

Κι εγώ θα χαρώ να γνωριστούμε κι από κοντά, αν και δε χρειάζεται να μου δώσεις τα χρώματα. Έβαψα ήδη την εξάτμιση με πυρίμαχο μαύρο και το σασμάν με πυρίμαχο ασημί. Απλά προτίμησα να μη βάψω τις ψύκτρες του κινητήρα και να τις αφήσω όπως τις έβαψαν απ' το εργοστάσιο. Άρα δεν πήρες κάποιο ειδικό χρώμα. Ένα οποιοδήποτε πυρίμαχο λες ότι θα επιτρέπει στον κινητήρα να ψυχθεί, ε;

Νέο μέλος
    αγαπητε Ispiros ενα ακόμα μπράβο για τη δουλεια και το μεράκι σου .
    εκανα εγγραφή στο forum γιατι χρειάζομαι τη συμβουλή σου.
    Εχω το XL 250R 1984 εδω και 5 χρόνια σε ακηνησία λόγω του ότι χτύπησε η κεφαλή καθώς "εφτυνε" λάδια από το καπάκι .Παρ'αυτα πήγα να κάνω το μάστορα για να βάλω φλατζόκολα στο καπάκι ώστε να σταματήσει η διαροή και κατάφερα και το σπασα .
    Ετσι λοιπόν ενώ το μοτέρ του ήταν άψογο (τουλάχιστον πριν 5 χρόνια) η βλάβη είναι στη κεφαλή και φυσικά και στο καπάκι .
    Για καλή μου τύχη βρήκα πριν 1 μήνα ένα ιδιο xl 250r με το δικό μου που ο ιδιοκτήτης του ευγενως μου παραχώρησε το μοτέρ του.
    Πρόσφατα πούλησα το bmw άκι μου (F 650 '94) λόγω βλάβης και κυκλοφορώ με ένα κινέζικο χάρο-παπι που διαλύεται .
    Μετά από αυτή την κατάσταση σκέφτηκα να αναβιώσω τον παλιό μου έρωτα .
    Επειδη έχω άσχημες εμπειρίες από "μηχανικούς" και επειδή αν βάλω χέρι εγώ θα γίνει μακελιό θα θελα την πρόταση σου . Αυτό σημαίνει αν θα μπορούσες να αναλάβεις εσύ ή να μου προτείνεις κάποιον για να το φτιάξω .

Αρχικά δημιουργήθηκε από PSHLS
    .
    Εχω το XL 250R 1984................................................... Αυτό σημαίνει αν θα μπορούσες να αναλάβεις εσύ ή να μου προτείνεις κάποιον για να το φτιάξω .

:smilea:

, Vespa GT200 TS50W

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
    :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από PSHLS
    Mην απορεις !!!!Εγω ενας απλος ματακιας ,ρετρολαγνος ,νεκροφιλος ειμαι!!!!!(που την βρισκει με ανακατασκευες)

Τι περιμενες??
    Περιμενω την απαντηση του Σπυρο μηπως και παρουμε κανα ματι
    , Vespa GT200 TS50W

Σελίδα 19 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 914151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Honda Xlr
    από mitsakos_18 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2007, 09:31
  2. αμορτισερ Honda Xlr