Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: ΑΓΟΡΑ ΕΦΕΔΡΙΚΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    προφανως οσοι αγοράζετε ακριβό κράνος δε το κανετε γιατί πιστευετε οτι σας προσφέρει τιποτα περισσότερο(σε ασφάλεια,ανεση) απο τι το φτηνο περα της μουρης ,των χρωμάτων και τη μαρκας που σας κανει πιο μορτες να το πω.??

οποτε το "αλλο" κράνος που δε θα το φοράτε οσο το καλο σας..και δε θα σας δουμε και πολύ με αυτο ας ειναι και χαμηλότερης ποιοτητας κτλ?
    αφου και τα φτηνα ειναι με προδιαγραφές κτλ γιατι δε πηρατε εξαρχής φτηνο?

δε καταλαβαίνω.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Και όμως είναι ρίσκο! Και απ' τα χέρια να σου πέσει το κράνος δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθει, ούτε υπάρχει τρόπος να ανακαλύψεις αν σε εκείνο το σημείο μειώθηκε η αντοχή του υλικού. Άσε που μπορεί να μη φαίνεται ούτε σημαδάκι.

edit. Νταξ πλάκα έκανες, τώρα είδα το emoticon.

den einai katholou risko...ενα κρανος που εχει πεσει κατω η εχει κοπανησει καπου, δεν παθαινει απολυτως τιποτα...και αυτο γιατι ουσιαστικα δε δεχεται καμια δυναμη...

τα κρανη ειναι σχεδιασμενα να δεχονται χτυπηματα με ενα βαρος που εχει αποκτησει πολυ μεγαλη ορμη(κεφαλι, το οποιο ζυγιζει περιπου 5 κιλα...φαντασου αυτα τα 5 κιλα με ταχυτητα)

και γενικα, κανενας κατασκευαστης δεν προτινει καν αντικατασταση του κρανους αμα πεσει κατω...η ιδια η αραι ελεγε πως δεν εχει κανενα προβλημα οποιοδηποτε κρανος σε οποιοδηποτε χτυπημα χωρις κεφαλι μεσα...αυτο που ελεγε ειναι πως σε περιπτωση ατυχηματος που χτυπησεις το κεφαλι, τοτε το κρανος θελει αντικατασταση...ειναι μιας χρησης δηλαδη ολα τα κρανη

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ενα κρανος που εχει πεσει κατω η εχει κοπανησει καπου, δεν παθαινει απολυτως τιποτα...και αυτο γιατι ουσιαστικα δε δεχεται καμια δυναμη...

τα κρανη ειναι σχεδιασμενα να δεχονται χτυπηματα με ενα βαρος που εχει αποκτησει πολυ μεγαλη ορμη(κεφαλι, το οποιο ζυγιζει περιπου 5 κιλα...φαντασου αυτα τα 5 κιλα με ταχυτητα)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Iron eddie
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΙΣΚΟ?
    οχι δεν νομιζω πως ειναι ρισκο τπαρχουν πολυ καλες περιπτωσεις στις οποιες πολλες φιρες ειναι και αφορετα τα βλεπεις τα δοκιμαζεις και αν τα βρειτε με τον πωλητη το παιρνεις
    αυτα
    εγω παντως ειμαι θετικος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Ρε παιδια τί το συζητατε ακομα; Αλλο η ασφαλεια αλλο το design. Ενα κρανος των 150? προσφερει την ιδια ασφαλεια με ενα των 500? ΑΝ εχουν περασει και τα δυο τα ιδια τεστς με επιτυχια. Τελεια.
    Στο δευτερο κρανος πληρωνεις διαφορα αλλα χαρακτιριστικα! Όπως καλους αεραγωγους, καλα γραφικα, αφαιρουμενη επενδυση απο μεσα, φιμε ζελατινες, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, το οτι το φορεσε ο ταδε οδηγος του moto gp στον ταδε αγωνα και διαφορα αλλα. Δεν λεω οτι αυτα δεν ειναι χρησιμα, αλοιμονο ολοι πουλαμε λιγο μουρη, αλλα αλλο αυτο, και αλλο να λεμε οτι το φτηνο κρανος δεν θα σε προστατεψει.

Η πρωτη εταιρεια που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η BELL. Ολα τα κρανη της εχουν την υψηλοτερη δυνατη βαθμολογια στο sharp test, απο το ποιο φτηνο των 150 λιρων, μεχρι το ποιο ακριβο των 500 λιρων. Μην αφηνεται το marketing να σας αδειαζει τις τσεπες χωρις λογο

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    προφανως οσοι αγοράζετε ακριβό κράνος δε το κανετε γιατί πιστευετε οτι σας προσφέρει τιποτα περισσότερο(σε ασφάλεια,ανεση) απο τι το φτηνο περα της μουρης ,των χρωμάτων και τη μαρκας που σας κανει πιο μορτες να το πω.??

οποτε το "αλλο" κράνος που δε θα το φοράτε οσο το καλο σας..και δε θα σας δουμε και πολύ με αυτο ας ειναι και χαμηλότερης ποιοτητας κτλ?
    αφου και τα φτηνα ειναι με προδιαγραφές κτλ γιατι δε πηρατε εξαρχής φτηνο?

δε καταλαβαίνω.
    Τι λες μωρέ Δούκα που είναι και προφανές?

Δλδ εγώ που δεν έχω εφεδρικό κράνος, ούτε με ενδιαφέρει να έχω, αλλά δεν βλέπω κάτι παράλογο σε αυτό, σε ποια κατηγορία ανήκω?
    Είμαι και εγώ σε αυτούς που θέλουν απλά να διακοσμούν το κεφάλι τους και να δείχνουν πιο μόρτες ή μήπως όχι?

Α! Δε με λες, αυτοί που φοράνε κάτι "κάσκες" από κολοκύθα σαν καπελάκι, λες να έχουν και κανένα Arai στο σπίτι για να το δείχνουν στους κολλητούς τους?
    Sent from me using a computer.

Moderator
    den einai katholou risko...ενα κρανος που εχει πεσει κατω η εχει κοπανησει καπου, δεν παθαινει απολυτως τιποτα...και αυτο γιατι ουσιαστικα δε δεχεται καμια δυναμη...

και γενικα, κανενας κατασκευαστης δεν προτινει καν αντικατασταση του κρανους αμα πεσει κατω...η ιδια η αραι ελεγε πως δεν εχει κανενα προβλημα οποιοδηποτε κρανος σε οποιοδηποτε χτυπημα χωρις κεφαλι μεσα...αυτο που ελεγε ειναι πως σε περιπτωση ατυχηματος που χτυπησεις το κεφαλι, τοτε το κρανος θελει αντικατασταση...ειναι μιας χρησης δηλαδη ολα τα κρανη
    Οκ. Πάω πάσο.

Τι λες μωρέ Δούκα που είναι και προφανές?

Δλδ εγώ που δεν έχω εφεδρικό κράνος, ούτε με ενδιαφέρει να έχω, αλλά δεν βλέπω κάτι παράλογο σε αυτό, σε ποια κατηγορία ανήκω?
    Είμαι και εγώ σε αυτούς που θέλουν απλά να διακοσμούν το κεφάλι τους και να δείχνουν πιο μόρτες ή μήπως όχι?

Α! Δε με λες, αυτοί που φοράνε κάτι "κάσκες" από κολοκύθα σαν καπελάκι, λες να έχουν και κανένα Arai στο σπίτι για να το δείχνουν στους κολλητούς τους?

αν παρεις δευτερο κράνος για τη γυναικα σου..θα παρεις σα το δικο σου η θα της παρεις ενα πιο φτηνο?

Moderator

αν παρεις δευτερο κράνος για τη γυναικα σου..θα παρεις σα το δικο σου η θα της παρεις ενα πιο φτηνο?
    Νομίζω πως θα έπαιρνα κάτι που θα ήταν πιο κοντά, στο επόμενο κράνος που θα ήθελα για μένα.

Νομίζω πως θα έπαιρνα κάτι που θα ήταν πιο κοντά, στο επόμενο κράνος που θα ήθελα για μένα.
    γιατι να μη της παρείς ακριβως οτι θέλεις και για σε΄να?

Moderator
    γιατι να μη της παρείς ακριβως οτι θέλεις και για σε΄να?
    Μα αυτό δε θέλω και για μένα ρε συ? Το επόμενό μου κράνος. Αυτό που το θεωρώ καλύτερο ή άξιο αντικαταστάτη αυτού που έχω. Αυτό που θα έπαιρνα αν δεν είχα.

ρε παιδια...ο ανθρωπος θελει ενα 2ο γενικης χρησης...για να βαζει οποιον ανεβαινει στη μοτο ασχετο κατα περιπτωση, για καμια φορα που δε θα θελει να βαλει το ''καλο'' κρανος(παει κανα γυμναστηριο, καμια παραλια κλπ) και αρχιζεται το τι θα παιρνατε στη γυναικα σας, τι στην αδερφη σας τι στο παιδι σας...

7αμα ειναι ετσι, ας παρει να παρει 8 RX7 corsair, 2SM, 2M, 2L kai 2XL, για οποιον ειναι να ανεβαινει πανω στη μοτο αναλογα με το κεφαλι του και να εχει και εφεδρικο σε περιπτωση που πλενει το ενα και το εχει να στεγνωνει

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    den einai katholou risko...
    ..
    Με τι το καθαριζεις το κρανος σου? Και γιατι..
    Πως το αποθηκευεις το κρανος σου? Και γιατι..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Με τι το καθαριζεις το κρανος σου? Και γιατι..
    Πως το αποθηκευεις το κρανος σου? Και γιατι..

αυτα τι σχεση εχουν τωρα?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    1ον, δεν απαντησες..

Τελος παντων να υποθεσω οτι δεν το καθαριζεις με χλωρινη και οταν δεν το φορας δεν το παρατας πανω σε ενα μπιτονι με ηλεκτρολυτη μπαταριας..
    Που ξερεις ομως αν δεν τα εκανε αυτος που στο πουλαει το μεταχειρισμενο?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ
    από dimis_gr στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2012, 22:44
  2. ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ
    από falkonis στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 13:30
  3. ΑΓΟΡΑ ΚΡΑΝΟΥΣ