Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: μια μηχανή για όλο το κόσμο

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο

Εδώ μιλάμε για τον εχθρό του κουλού... αν είναι και κάτω από 180cm ο κουλός...

Όπως και να έχει πέρα από την πλάκα η μεγαλύτερη εξειδίκευση του 990ρ στο χώμα είναι υπερβολική και μάλλον αχρείαστη για τους περισσότερους... αν δεις τι κάνει το απλό στο χώμα θα με καταλάβεις... Το απλό 990 είναι ιδιαίτερα φιλικό και ευκολοδήγητο ακόμα και για μέτριου αναστήματος οδηγούς... στην άσφαλτο δε, και σε στροφιλίκι ειδικά, γαζώνει... το R είναι βέβαια κούκλα με το πορτοκαλί πλαίσιο...

Όσο για τις μπέμπες δεν νομίζω ότι είναι χειρότερες αλλά είναι σίγουρα διαφορετικές....ακούς Πανούλη...;
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    το χω οδηγησει το 990 και σε δρομο και σε χωμα...ευτυχως που δε με εβλεπε να το οδηγαω αυτος που μου το δωσε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    V strom 649 R

Ban 'em all

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: μια μηχανή για όλο το κόσμο

Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    "one ring to rule them all" ναπουμε....
    Δεν θα πίστευα πότε ότι μετά από τέτοιον βαρύγδουπο τίτλο θα διάβαζα κάτι για ΚΤΜ...

ΆραγεΣ, έχουν αλλάξει ΤΟΣΟ οι καιροί...???!!

Re: μια μηχανή για όλο το κόσμο

"one ring to rule them all" ναπουμε.... για να θυμηθούμε και τους θρύλους απο το middle earth

εάν καποτε περάσει ένας νόμος που μας υποχρεώνει να βάλουμε gps πάνω στα μηχανοκίνητα για να παίρνεις αυτόματα κλήσεις με το που περάσεις τα 120χλμ.... εμένα δε θα με πειράξει καθόλου.... μα καθόλου ....

διότι υπάρχει μια μηχανή που μέχρι τα 140χλμ είναι ένα ποιήμα οδηγικής συμπεριφοράς, μια πηγή αστείρευτης χαράς και ικανοποίησης.

Στο ενδεχώμενο του υποχρεωτικού gps για έλεγχο ταχύτητας εγώ θα απαντήσω: Ευχαριστώ Πολύ.... γιατί θα με αναγκάσει να γίνω κάτοχος του ακόλουθου:

http://www.carbon-aramid.com/images/...SM%20BLACK.jpg

το οδήγησα και αυτό για καμια 100αρια χλμ και απλά μου πήρε τα μυαλά (όπως και το ξαδερφάκι του βέβαια πρίν απο κανα χρόνο)

θα μπορούσα να το παρομοιάσω ώς ένα ψυχοθεραπευτικό φάρμακο...... τι valum και τι prozac και π@π@ριές ρε παιδιά. Μετά απο μια βόλτα με αυτό έχεις ένα χαμόγελο πληρότητας απο εδώ μέχρι τον 111
    Φιλος πήρε το ίδιο ακριβώς σε προσφορά που το έδινε η ΚΤΜ , γύρω στα 9,000 με Ακράπες , κάγκελα και βαλίτσες.
    Το οδήγησα και απλά είναι τέλειο.
    Το μόνο που χαλάει είναι μετά τα 140 , ο αέρας σκάει στα μούτρα σου άσχημα.
    Αυτο που είναι ο ορισμός της ΑΠΟΛΥΤΗΣ οδηγικής συμπεριφοράς είναι το Adventure , όλα τα Adventure , είτε είναι Dakar , R , S , 990 , 950....
    Όλα απλά είναι Θεϊκά!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Ελπίζω μόνο το after sales τους να μην είναι σαν τους πωλητές τους

Με ξενέρωσαν άσχημα απόψε στην Λ. Κύμης

Αν δεν σε σεβοντε πριν αγωράσεις τι θα κάνουν μετά που θα σ' εχουν στο χέρι.
    Travel, Grow, Share

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δεν θα πίστευα πότε ότι μετά από τέτοιον βαρύγδουπο τίτλο θα διάβαζα κάτι για ΚΤΜ...

δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν αλλά η το χαμόγελο που αποκτάς στην έξοδο της κάθε στροφής ειναι τεράστιο.

Το στησιμο μιας μοτοσυκλέτας δέν είναι απλό θέμα και τον τελευταίο καιρό βλέπω όλο και συχνότερα μηχανάκια να βγαίνουν στην αγορά με βάση τις οδηγίες του MArketing department για το τι θεωρεί η αγορά όμορφο κατόπιν της έρευνας που έκαναν.

πρόσφατα διάβαζα σε ένα review του vfr 1200 τον Αρχιμηχανικό του project να λέει στην παρουσίαση της για τις σκληρές μάχες που έδωσε το τμήμα του με αυτό του Marketing για την τελική μορφή του 1200!!!!!! το διάβαζα και δεν το πίστευα.

το φοβερό με το SM αλλά πιθανών και με άλλα ΚΤΜ είναι οτι χρησιμοποιούν συμβατική τεχνολογία αλλά κάποιος χριστιανός/οι με γνώση στη συμπεριφορά τα τέσταραν καλά πριν αποφασίσουν που θα πάει το τιμόνι και τα πατάκια, τι γωνία κάστερ και ίχνος θα έχει, τι μήκος μεταξόνιου θα έχει και πόσο ψηλό θα είναι απο το έδαφος, πόσο θα είναι οι διαδρομές στις αναρτήσεις και πώς θα γίνει το πίσω μέρος να συνδυάζεται με το μπροστά.......αλλά όχι έτσι απλά. Με γνώμονα να συνδυάζονται μεταξύ τους αρμονικά και όχι να έχεις την αίσθηση οτι απλά τα έβαλαν επάνω σε ένα καλό αλουμινένιο πλαίσιο με ένα usd και τέλος. Δέν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Άσε που το γελοίο της υπόθεση είναι οτι έχει τόσο καλή συμπεριφορά που νομίζεις οτι οι μαμά ρυθμίσεις στις αναρτήσεις σου δίνουν την αίσθηση οτι φτιάχτηκαν για σένα και μόνο απο το εργοστάσιο

είμαι σίγουρος πια οτι ΔΕΝ είναι τα WP που κάνουν την διαφορά. Είναι το στήσιμο της που δουλεύει αρμονικά με αυτά. Και πιο φτηνές αναρτήσεις να είχε το ίδο θα πήγαινε.

Βέβαια φταίμε και εμείς που λειτουργούμε σα πιτσιρίκια: άλογα, ροπή και βάρος και τέλος... όλα τα άλλα είναι μικρά γράμματα για εμάς τους παγκόσμιους.

αν σε ενδιαφέρουν οι στροφές και όχι οι κόντρες στα φανάρια και οι τελικές τότε δοκίμασε το.... θα μείνεις άφωνος.

εμένα πάντως οι κουβέντες των αλόγων και των τελικών με αφήνει παντελώς αδιάφορο

Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar

παίζει να μην είναι και άσχημα αλλά προσοχή εσυ έρχεσαι απο HONDA. Κολλητός μου κατεβάζει ταχύτητες με το hornet του απο τα κόκκινα καμια φορά και δε του λέει τίποτα

http://www.moto.gr/forums/showthread...F7%E7%EC%EF%F2

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige

Το μόνο που χαλάει είναι μετά τα 140 , ο αέρας σκάει στα μούτρα σου άσχημα.
    εμένα το μόνο που με χαλάει είναι η αυτονομία του

One KTM to rule them all Το avatar του/της Ravendark

Ο μαλλιάς;; Ο "έχω στρίψει παντού";
    A wise man never plays leapfrog with a unicorn.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    εγω παντως περιμενω το 1200...να παρουμε εμεις μετα τσαμπα τα 990

Vatos Locos For Ever Το avatar του/της chester24
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    V strom 649 R

.............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της akamarinos

απο after sales ειναι οκ η ktm hellas
    τα συνεργεια τους εχουν τα θεματα τους

ειναι οκ τα ατομα στην κυμης και πολυ εξυπηρετικοι, ολοι μας εχουμε τις μαυρες μας κατα διαστηματα, ισως να πετυχες την περιπτωση

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

Re: Re: μια μηχανή για όλο το κόσμο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Ναι, έχουν αλλάξει.

Πλέον είναι Κάθε Τετάρτη Μάστορα...
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Re: Re: Re: μια μηχανή για όλο το κόσμο

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitrisioak
    Ναι, έχουν αλλάξει.

Πλέον είναι Κάθε Τετάρτη Μάστορα...
    Τουλάχιστον Τετάρτη δε δουλεύουν το απόγευμα οπότε θα το παίρνουμε μέχρι το μεσημέρι.

:
    δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν αλλά η το χαμόγελο που αποκτάς στην έξοδο της κάθε στροφής ειναι τεράστιο....

μλκ εφαγες τελικα καλη πετρια με τα ΚαΤεΜια

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. να πω μια ιδεα για το μοτο.γρ?
    από EVI στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2008, 23:03
  2. Έχεις τετρακόσια ευρώ? (μια ιστορία για το μέλλον)
    από johnpan στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2007, 13:31
  3. το Sex σε όλο τον κόσμο....
    από warm up στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2006, 13:49
  4. Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή
    από Tigas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 290
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:40
  5. Απαντήσεις: 2