Γ@μω τον Μέρφυ , γ@μω...
1. Έσπασε το σίδερο που στηρίζει το κάλυμα της αλυσίδας ( πάει το καλλιτέχνημα φίλε Binzis.. κρίμα γμτ μου! ). Ευτυχώς είχα το παλιό και το έβαλα εκ νέου , αλλά μέχρι να πάω σπίτι , είχα το άγχος μην καταστρέψω και το πλαστικό κάλυμα και πληρώνω και άλλα.
2. Απο το πλύσιμο , η κόρνα παρέδωσε πνεύμα, μιας και η μεμβράνη είχε φάει στόκο και δεν ξεκόλαγε με τίποτα.. τί WD40... τι φύσημα.. τι παιχνίδια με την βίδα-ρεγουλατόρο της έντασης... Τίποτα αυτό. Πιάνω κάποια στιγμή μάλιστα να το φυσήξω με ενα αεροπίστολο , ... ΜΠΑΜ.... δεν πρόσεξα ο παπάρας και απο την πίεση άνοιξε σαν παπαρούνα... πλήρωνε τώρα ενα 15αρι στο eBay για καινούρια κόρνα (πάλι καλά δηλαδή).
3. Πάω στο Tigra να σηκώσω το καπό πίσω για να βάλω τα κλειδιά-καρυδάκια μέσα...διαπιστώνω οτι τα αμορτισεράκια-μπράτσα που κρατάνε το καπό ανοιχτό έχουν σκάσει ... εις διπλούν!!! Μια βόλτα απο την OPEL και μου πέφτουν τα αυτιά... 95 ευρώ έκαστο!!!![]()
... κοιτάω eBay...40 λίρες, τουτέστιν κανά 50αρι κοντά το καθένα σε αυθεντικά... τα ΟΕΜ κοντά κανά 25αρι ευρώ το καθένα.
4. Αν προσθέσω και την σέλα που έσκισε δέρμα (να είναι καλά ο ghost23 και την γλυτωσα σχετικά φτηνά)... καθώς και το επερχόμενο service στο μπροστινό του ΧΤΧ...
ήθελα να ήξερα ποιός τραγοπόδαρος μου είπε καλό μήνα για Σεπτέμβρη... αν συνεχίσει έτσι , την γαμήσαμε λέμε.
Gandalf