Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Πρωτα παει η μηχανη στο συνεργειο και παει εκει ο π/γ να βγαλει φωτογραφιες και να κανονισει με τον μηχανικο στο τι θα γινει, αντ/κα, εργασιες κτλ κτλ.. Πες του μηχανικου σου ομως πρωτα τι εχεις στο νου σου να κανεις για να ξερει να κανει κι'αυτος τα κουμαντα του, αν θα το κανει η οχι. Υπαρχουν συνεργεια που θα το πας χρεπι και το παιρνεις με εξατμησεις, λαστιχα και οτι αλλο θελεις και δεν θα πληρωσεις μια, μπορει να σου περισσεψουνε κιολας..
Το ποτε θα δωσει το οκ να ξεκινησει εξαρταται ποτε θα στειλει το αναλυτικο κοστολογιο ο μηχανικος στην ασφαλεια. Και εννοειτε οτι βαζεις και κρανος, ρουχα που χαλασανε.
Για πληρωμη, αν ειναι γκομενο σου ο μηχανικος παιρνεις την μηχανη και τα τιμολογια και του τα πας οποτε πληρωθεις αλλιως ειτε πληρωνεις και φευγεις η σου δινει τα τιμολογια, μενει η μηχανη συνεργειο και την παιρνεις μολις πληρωθει.
Για τιμες κτλ και να μη ειναι ιδια τα "μαγειρευει" ο μηχανικος αν τα κανει αυτα..
Μη τα βγαζεις ολα φατσα φορα![]()
Τα πραγματα βαινουν καλως προς το παρον, η ασφαλιστικη μου, μου ειπε οτι οταν αποδεχτει ή ασφαλιστικη της το φταιξιμο θα πληρωθω ΑΜΕΣΑ.
Ελπιζω να ειναι αληθεια...
(personal εχω κ αυτη Aigaion)