Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Πτωση νο2 !

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    βαλε και καμια ζημιά του σπιτιου σου μέσα..τιποτα υδραυλικα...τιποτα ντουλαπια ..τιποτα καγκελα κτλ.
    θα στα πληρωσουν ολα.
    τι σε νοιαζει εσενα που η ασφαλιστικη κτλ. κτλ..

Για τα καλαμια το λες αυτο ? Θα πληρωσω εννοειται αυτην την εργασια, τα εργατικα να γλυτωσω που ειναι κανα 100ρι...

Τι προτεινεις δηλαδη, να φτιαχτει το μοτοσακο κ την αλλη μερα να το παω για σερβις ? :hypnotize

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Για τα καλαμια το λες αυτο ? Θα πληρωσω εννοειται αυτην την εργασια, τα εργατικα να γλυτωσω που ειναι κανα 100ρι...

Τι προτεινεις δηλαδη, να φτιαχτει το μοτοσακο κ την αλλη μερα να το παω για σερβις ? :hypnotize
    προφανως και ΠΡΩΤΗ φορα θα δουν τιμολογια απο τετοια ζημια..και δε θα τους κανει περιεργο που θα ναι 100 ε πανω απο τι εχουνε μαθει..
    και θα σου πούνε οκ..ελα να πάρεις τα λεφτα..

Η μηχανη τελικα θα λυθει εντελως για να βαφτει το πλαισιο, στις 16.000km περιπου εχετε κατα νου καμια εργασια ?
    Πχ αλλαγη λαδιων στα καλαμια... ή ειναι νωρις ακομα.
    Shaolin Monk εγω μια βολτα στο περιπτερο πηγα κ τωρα καλουμαι να σκασω στο συνεργειο 2000+, την εταιρια την απασχολει αυτο ?
    Οχι βεβαια, γιατι να σκεφτω εγω την εταιρια.
    Θα πληρωσω εννοειται αυτην την εργασια, τα εργατικα να γλυτωσω που ειναι κανα 100ρι...
    Τη χάσαμε εντελώς τη μπάλα, πάμε να εξαπατήσουμε μια ασφαλιστική και το κάνουμε και θρεντ σε δημόσιο φόρουμ;
    Σοβαρευτείτε λίγο και μάθετε να απαιτείτε αυτά που σας ανήκουν, όχι αυτά που νομίζετε ότι σας αξίζουν..

DUKASII να σαι καλα που ασχοληθηκες αλλα πρωτα να σκεφτεσαι κ υστερα να γραφεις.

Σιγα μη πληρωθουν εργατικα για λυμενη μηχανη.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    DUKASII να σαι καλα που ασχοληθηκες αλλα πρωτα να σκεφτεσαι κ υστερα να γραφεις.

Σιγα μη πληρωθουν εργατικα για λυμενη μηχανη.
    οκ

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    πάμε να εξαπατήσουμε μια ασφαλιστική

Αν μου πεις κ που το ειδες αυτο

Αν μου πεις κ που το ειδες αυτο
    Πας να βάλεις μια εργασία στις εργασίες που θα πληρώσει η ασφαλιστική ή κάνω λάθος; Την εργασία που θα σου κάνει ο μηχανικός για την αλλαγή λαδιών στα καλάμια θα την πληρωθεί ή ξανακάνω λάθος;

Πας να βάλεις μια εργασία στις εργασίες που θα πληρώσει η ασφαλιστική ή κάνω λάθος; Την εργασία που θα σου κάνει ο μηχανικός για την αλλαγή λαδιών στα καλάμια θα την πληρωθεί ή ξανακάνω λάθος;

Κανεις λαθος.

Παλι κανεις λαθος ελπιζω !.

Χρονο θελω να γλυτωσω, δεν εχω σκοπο να περιμενω 2 εβδομαδες για να φτιαχτει η μηχανη κ μετα να την ξαναβαλω μεσα για σερβις.

Αν δεν καταλαβαινετε τι λεω ρε παιδια τουλαχιστον ξαναδιαβαστε το μηνυμα... παντα κρυβεται καποιο μυστικο νοημα

Κανεις λαθος.

Αν δεν καταλαβαινετε τι λεω ρε παιδια τουλαχιστον ξαναδιαβαστε το μηνυμα... παντα κρυβεται καποιο μυστικο νοημα
    Επειδή δουλεύω σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων πίστεψέ με, το κρυφό νόημα το έπιασα πριν από αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

Υπάρχουν πάμπολοι που σκέφτονται ως εξής: Αφού έχω και την τάδε προγραμματισμένη εργασία, δεν την κάνω τώρα -με την ευκαιρία- και την προσθέτω "στα χωστά" στα τιμολόγια της ασφαλιστικής;

Πρώτα σκέφτηκα αυτό που θέλω να πιστεύω ότι σκέφτηκες, ότι δηλαδή θα γλυτώσεις κάποια χρήματα αφού ούτως ή άλλως κάποια πράγματα θα λυθούν για την επισκευή της μοτοσυκλέτας σου. Θα είσαι όμως ξεκάθαρος σε αυτά που αναλογούν στη δική σου τσέπη και σε αυτά που υποχρεούται να σου πληρώσει η ασφαλιστική; Αν ναι, κλείνω εδώ.

Κοιτα να δεις πως σκεφτομαι γιατι εχουμε δωσει πολυ εκταση σε αυτην την μαλακια.
    Αν παω την μηχανη στο συνεργειο για αλλαγη λαδιων στα καλαμια πχ, θα πλερωσω 150 ευρω ?
    Αν ειναι λυμενη κ κανω την ιδια εργασια (φανταζομαι κ ρωταω αν) δε θα πλερωσω τοσα καθως δεν υπαρχει το λυσιμο.

.
    .
    .
    .
    .

...πίστεψέ με, το κρυφό νόημα το έπιασα πριν από αυτό που φαίνεται εκ πρώτης όψεως.

Πρώτα σκέφτηκα αυτό που θέλω να πιστεύω ότι σκέφτηκες....

(θα ειμαι ξεκαθαρος, το υποσχομαι.)

Κοιτα να δεις πως σκεφτομαι γιατι εχουμε δωσει πολυ εκταση σε αυτην την μαλακια.
    Αν παω την μηχανη στο συνεργειο για αλλαγη λαδιων στα καλαμια πχ, θα πλερωσω 150 ευρω ?
    Αν ειναι λυμενη κ κανω την ιδια εργασια (φανταζομαι κ ρωταω αν) δε θα πλερωσω τοσα καθως δεν υπαρχει το λυσιμο.
    Χρειάζεται και ρώτημα;

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Θα κανω μια μικρη τελευταια παρεμβαση..

Ξεκαθαρο δεν ειναι τιποτα απ'την στιγμη που δεν υπαρχουν στανταρ τιμες αλλα "προτεινομενες". Οποτε αν ενα συνεργειο λεει οτι η εξατμηση κανει 800? ενω σε καποιο αλλο μαγαζι την εχει 700? (και απ'αυτα τα 800? το συνεργειο μπορει να βγαλει και μια εργασια για κατι αλλο) τοτε δεν μπορει να του πει κανενας τιποτα, ουτε ασφαλιστικη ουτε κανενας..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Απιστευτο... 4 μηνυματα εχεις γραψει εδω μεσα, κ δεν εχεις προσφερει ουτε μια τοση δα πληροφορια, καθως τις χρειαζομαι, γιαυτο εκανα κ το θεμα εξαλου.

Ηθελα να ξερα, μονο για να σβηνετε threads κ να "προειδοποιειτε" σε περιπτωση που "το θεμα εχει ξεφυγει".

Με ολο το σεβασμο... κανε στην ακρη

Απιστευτο... 4 μηνυματα εχεις γραψει εδω μεσα, κ δεν εχεις προσφερει ουτε μια τοση δα πληροφορια, καθως τις χρειαζομαι, γιαυτο εκανα κ το θεμα εξαλου.
    Ηθελα να ξερα, μονο για να σβηνετε threads κ να "προειδοποιειτε" σε περιπτωση που "το θεμα εχει ξεφυγει".
    Λάθος. 5 μηνύματα.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon

Για μενα ηταν αυτο
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραλία-Φωτιά-Κιθάρες-Παρέα Νο2
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:48
  2. Πτώση...παραλίγο
    από THEOD στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 12:49
  3. Τροια Νο2!!!
    από periklisk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2004, 11:27
  4. Γεια Χαρα Στουσ Μισουσ Τεστ Νο2
    από celtic13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 05:43
  5. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF