οκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Oxi !
απο μονος σου ήδη εβγαλες off δυο πρωταθληματα του γαυρου απο τα 10...![]()
τουλαχιστον συμφωνουμε σε κατι...
οκ...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Oxi !
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Την ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ.... Εχω και εγω για τον Ολυμπιακο ( ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΝΕΡ!!!!)
Οποτε ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ το θεμα θεωρειτε ληξαν....
( Αυτα για να μην εχεις την εντυπωση οτι εχεις διαφορετικη αποψη απο τους.....
Γαυρους ! )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να λέμε τώρα....
οι νεοέλληνες έχουμε δέιξει ότι στην θεωρία ήμαστε άσσοι...όταν ερχεται το αγγούρι το γυρνάμε
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Μην πιάνεις μεμονωμένες χρονιές. Είπαμε ότι κάποιες δεν το άξιζε ο γάβρος και κάποιες το άξιζε (απλά το χαλούσαν κάποιες αδικαιολόγητες αποφάσεις κορακιών ή/και ενέργειες παιχτών του).Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
την εποχη Κυραστα στον Παναθηναικο (στην πρωτη θητεια του) επαιξε καλυτερη μπαλα απο το Βαζελο??
το αξιζε τοτε?
Απλά είναι θετικό ότι όλοι (σχεδόν) παραδεχόμαστε ότι υπάρχει παρασκήνιο (άλλοτε έντονο άλλοτε πιο light), γιατί σε ορισμένες φάσεις νομίζω είτε ότι είμαι τυφλός (που δεν είμαι ακόμη) είτε ότι είμαι βλαμμένος (ελπίζω πως όχι).
Από αυτή την άποψη εύχομαι να είναι μια καλή χρονιά, αν και φοβάμαι ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές θα έχουμε πάλι ιστορίες... Είναι τόσα πολλά τα λεφτά του CH.L. που κανείς δε μπορεί να το παίξει αδιάφορος και ηθικός κι αυτό συνήθως βαίνει εις βάρος της ισονομίας και της αξιοπιστίας... Ιδίως τώρα που ο Μαρινάκης είναι φρέσκος και θέλει να δείξει έργο, θα πέσει πολλή φάπα με τον Πατέρα!
ΥΓ Για την Εθνική κανείς; Ένα σχόλιο ρε! Σας άρεσε; Εμένα πάντως καθόλου. Μόνο ο Τζαβέλλας για πρώτο ματς κάτι έδειξε.
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
ξαφνικά δεν γίναν ικανοί π.χ την χρονια που πέρασε ή ισχυει και για τις προηγούμενες χρονιές???Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
δεν εχουμε ικανους διαιτητες και ας μην ζηταμε απο τα γκαφαλια τα μαυρα να ειναι δικαιοι οταν το βλεπουν σαν αρπαχτη!
μιλάμε απο λούμπα σε λούμπα πέφτετε μονοι σας
απο μονο του αυτο δεν λέει απολύτως τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
οκ...
και η Μιλαν καποτε πήρε σκουντετο μονο με άμυνα και κατεναστιο φουλ δικαιότατα όταν άλλες παίζαν ποδόσφαιρο
βρε που πάτε και τα βρίσκετε....λογικές παιδιών δημοτικού στην κυριολεξία
ρε πας καλα??Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ξαφνικά δεν γίναν ικανοί π.χ την χρονια που πέρασε ή ισχυει και για τις προηγούμενες χρονιές???
μιλάμε απο λούμπα σε λούμπα πέφτετε μονοι σας
τα λες μονος σου και τα πιστευεις αυτα που γραφεις???
ξεχνας οτι περσι μου εκοψε το πρωταθλημα 2 φορες η ΑΕΚ με τον Βασσαρα να σφυριζει μαλακιες??
μπορω να σου πω και αλλα.
δεν μπαινω σε αυτη τη διαδικασια γιατι θα τελειωσουμε σε 2 χρονια.
εσυ με τη σειρα σου για πες μου...που αδικηθηκες φετος???
με το μαλακο ομως...
Τωρα για να δουμε και την δικη σου κριση.....Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
οκ...
Για τα υπολοιπα ...???
Αποψη..????
Επαιζε καλλυτερη μπαλα ο Γαυρος...???![]()
( Ελα για να κλεισει η συμφωνια κατα 100%... Εκτος αν βολευει μονο το 50%...)
![]()
επειδη εριχνα κλεφτες ματιες...δεν εχω σαφη εικονα εγω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
ΥΓ Για την Εθνική κανείς; Ένα σχόλιο ρε! Σας άρεσε; Εμένα πάντως καθόλου. Μόνο ο Τζαβέλλας για πρώτο ματς κάτι έδειξε.
ο Τζαβελας μου αρεσε κ εμενα πολυ...
η Εθνικη καθολου...σιχαμα βασικα...
αυτο το απολυτα παθητικο παιχνιδι πιστευω οτι ειναι η απολυτη παραδοχη της ποδοσφαιρικής κατωτερότητας ακόμα και απεναντι σε μετριες ποδοσφαιρικα εθνικες ομαδες...
για αλλη μια φορα σιχαθηκα αυτο το παλικαρι που λεγετε Καραγκουνης ... ποτε θα καταλαβουμε οτι ποδοσφαιρο με τετοιους παιχτες δεν παιζετε πλεον...![]()
οσο για τον καημενο τον Τοροσιδη τι να πω?
σε δυο παιχνιδια με μετριες ομαδες εχει πεσει τρεις φορες για μουφα πεναλντι...![]()
σιχαμερος...
επισης ο μονος που μου αρεσε, πλην Τζαβελα ηταν ο Σαμαρας...λυπαμαι που το λεω αλλα πλεον ειναι σαν τη μυγα μες το γαλα στην Εθνικη απο επιπεδο ποιοτητας....οσον αφορα το δημιουργικο τομεα παντα...
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
ε ρε και σε διαβασει ο ακατανομαστοςΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
[B]
για αλλη μια φορα σιχαθηκα αυτο το παλικαρι που λεγετε Καραγκουνης ... ποτε θα καταλαβουμε οτι ποδοσφαιρο με τετοιους παιχτες δεν παιζετε πλεον...![]()
[B]![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
απο μονο του αυτο δεν λέει απολύτως τίποτα
και η Μιλαν καποτε πήρε σκουντετο μονο με άμυνα και κατεναστιο φουλ δικαιότατα όταν άλλες παίζαν ποδόσφαιρο
βρε που πάτε και τα βρίσκετε....λογικές παιδιών δημοτικού στην κυριολεξία
Μονο και μονο οτι γυρισε 11 χρονια πισω για να θυμηθει ποτε ηταν η τελειυταια φορα που ο Ολυμπιακος δεν επαιξε καλλυτερα απο τον βαζελο...
Δεν σου λεει τιποτα αυτο....![]()
πρεπει να τα παρουμε ενα ενα....εγω σου ειπα για συγκεκριμενη χρονια που μου εχει μεινει αποτυπωμενη οσον αφορα την ομαδα μου που λογικο ειναι να την παρακολουθω περισσοτερο....Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τωρα για να δουμε και την δικη σου κριση.....
Για τα υπολοιπα ...???
Αποψη..????
Επαιζε καλλυτερη μπαλα ο Γαυρος...???![]()
( Ελα για να κλεισει η συμφωνια κατα 100%... Εκτος αν βολευει μονο το 50%...)
![]()
ο Ολυμπιακος επαιξε σιγουρα καλυτερη μπαλα την περιοδο 1997-1998...
αυτο το θυμαμαι καθαρα...
σιγουρα δεν το αξιζε την χρονια της Ριζουπολης...
και αλλο ενα με την ΑΕΚ που τερματισε ισοβαθμος με την ΑΕΚ..το δικαιουταν σιγουρα η ΑΕΚ εκεινη τη χρονια...
αν και εφαγε αν θυμαμαι καλα πολλα γκολ στο τελευταιο παιχνιδι εκεινο το πρωταθλημα δεν επρεπε να παιχτει σε ισοβαθμια...
σε τελικη αναλυση απο τα 10 ..πιστευω οτι 4-5 θα τα επερνε ετσι και αλλιως...3 δεν θα τα επαιρνε με τιποτα και τα τα αλλα ειναι υποαμφισβητηση-αναλυση...![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
γυρισα 11 χρονια πισω για να παω στη χρονια που ολΟΙ παραδεχονται οτι ο Παναθηναικος επαιξε καλυτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Μονο και μονο οτι γυρισε 11 χρονια πισω για να θυμηθει ποτε ηταν η τελειυταια φορα που ο Ολυμπιακος δεν επαιξε καλλυτερα απο τον βαζελο...
Δεν σου λεει τιποτα αυτο....![]()
ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ...![]()
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ...![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
μηπως μπερδευεις την Μιλαν με την Ιντερ???Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
απο μονο του αυτο δεν λέει απολύτως τίποτα
βρε που πάτε και τα βρίσκετε....λογικές παιδιών δημοτικού στην κυριολεξία![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Ποιοι παραδεχθηκαν τι...????Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
γυρισα 11 χρονια πισω για να παω στη χρονια που ολΟΙ παραδεχονται οτι ο Παναθηναικος επαιξε καλυτερα
ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ...![]()
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ...![]()
Ξαναδιαβασε την ερωτηση που ΕΣΥ εκανες....???![]()
( Η μηπως εχεις την εντυπωση οτι θα ειχα την ελπιδα οτι θα παραδεχοσουν τα υπολοιπα.... ?)
![]()