Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
) θα παραδεχόσουν ότι ήταν καλός χθες.
![]()
![]()
re ton mlk
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
) θα παραδεχόσουν ότι ήταν καλός χθες.
![]()
![]()
re ton mlk
![]()
![]()
![]()
ΡΕ ΤΙ ΣΑΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ??
ο Σαμαρας που ο αλλος τον ειπε και καλο..
πληρωνεται για ποδοσφαιριστής ειναι σιγουρο?![]()
:rotflmao:
το να βγαλεις ενα σουτ δεν σημαινει τιποτα...η γενικη εικονα μετραει...Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
το σουτ που έμπαινε μέσα και το έβγαλε υποθέτω δεν μετράει
δεν σχολιάζω, το μόνο που θα πω είναι ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις και οι 2 κεντρικοί αμυντικοί μας, μας έσωσαν και ο Παπασταθόπουλος ήταν ο κορυφαίος της εθνικής. Για τον άλλο αν άφηνες την εμπάθεια σου στην άκρη για λίγο (δεν γίνεται μάλλον, το ίδιο ισχύει μάλλον για μένα με τον Καραγκούνη για να είμαι δίκαιος) θα παραδεχόσουν ότι ήταν καλός χθες.
αυτη ειναι που δινει σιγουρια...
οταν χανεις μεσα απο τα χερια σου 4-5 σιγουρα σουτ ή σεντρες...και σκαει η μπαλα μπροστα σου που μπορει οποιοσδηποτε να τη σπρωξει στα διχτυα τοτε σε λουζει κρυος ιδρωτας και δεν μπορεις να πεις οτι ηταν θετικος...
και ο Γκαλινοβιτς σε καθε ματς εκανε 1 θεικη επεμβαση και 5 γκελες...![]()
το ιδιο και ο Βυντρα...
οσο για τον παπαδοπουλο σιγουρα ειμαι εμπαθης ...οπως και με την Καραγκουνη...μου εχουν δωσει δικαιωμα να ειμαι....
γιατι ειναι ΑΜΠΑΛΟΙΙΙΙΙΙ.....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ Β΄ ΤΟΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ Γ΄, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΝΕ...
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΡΕ ΤΙ ΣΑΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ??
ο Σαμαρας που ο αλλος τον ειπε και καλο..
πληρωνεται για ποδοσφαιριστής ειναι σιγουρο?![]()
nai re....
afou sto uperprwtathlima tis skotias diaprepei
![]()
![]()
![]()
malakes simera den paizeste
+ Δυο αρκετα καλες αποκρουσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Σηφακης??
οσες φορες κοιταζα στην οθονη τον εβλεπα να χανει την μπαλα μεσα απο τα χερια του...
τουλαχιστον 5 φορες του εφυγε η μπαλα...καθαρη τυχη οτι δεν ηταν αντιπαλος να εκμεταλευτει την ασταθεια...![]()
καλα για τον πιθηκα που ακουει στο ονομα Παπαδοπουλος ουδεν σχολιο...ουτε για Γ ΤΟΠΙΚΟ δεν ειναι....
Eixε ομως και καποιες πολυ καλες εξοδους - καθαρισμα..... Μαθημα θα ελεγα για καποιους ...αλλους !
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
ξεχνας οτι περσι μου εκοψε το πρωταθλημα 2 φορες η ΑΕΚ με τον Βασσαρα να σφυριζει μαλακιες??
να καταλάβω
είσαι χανούμη ή λες ότι αδικήθηκες (ο παο) περσυ στα ματς με αεκ????
να καταλάβω....πιο λιανά
λες ότι : ο ΠΑΟ αδικήθηκε πέρσυ στους αγώνες ποδοσφαίρου με την ΑΕΚ απο τον διαιτητη.
αυτο λες??????
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Σε σχεση με τους αλλους συγνωμη αλλα κανει τη διαφορα...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
nai re....
afou sto uperprwtathlima tis skotias diaprepei
![]()
![]()
![]()
malakes simera den paizeste
ξερει να κινηθει στο γηπεδο...
μπορει να κρατησει τη μπαλα...
μπορει να τρεξει ευθεια με αυτην, χωρις να την πεταξει πλαγιο ...πραγμα δυσκολο για ελληνα ποδοσφαιριστη...![]()
μπορει να μοιρασει παιχνιδι ...και αλλα πολλα...
δεν ειναι παιχτης κλασης...αλλα αν εσεις βλεπετε κατι καλυτερο σε αυτο το πραγμα που λεγεται Εθνικη Ελλαδος πειτε μου...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
οχι (νομίζω)Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
μηπως μπερδευεις την Μιλαν με την Ιντερ???![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
ενταξει στις εξοδους ειμαστε λιγο πισω οι ελληνες τερματοφυλακας...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
+ Δυο αρκετα καλες αποκρουσεις
Eixε ομως και καποιες πολυ καλες εξοδους - καθαρισμα..... Μαθημα θα ελεγα για καποιους ...αλλους !
![]()
ο τελευταιος με καλη εξοδο ηταν ο Οικονομοπουλος...![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
auto twra einai epixirima oti o samaras kseri bala?Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
Σε σχεση με τους αλλους συγνωμη αλλα κανει τη διαφορα...
ξερει να κινηθει στο γηπεδο...
μπορει να κρατησει τη μπαλα...
μπορει να τρεξει ευθεια με αυτην, χωρις να την πεταξει πλαγιο ...πραγμα δυσκολο για ελληνα ποδοσφαιριστη...![]()
μπορει να μοιρασει παιχνιδι ...και αλλα πολλα...
δεν ειναι παιχτης κλασης...αλλα αν εσεις βλεπετε κατι καλυτερο σε αυτο το πραγμα που λεγεται Εθνικη Ελλαδος πειτε μου...![]()
giati an einai.....exoume xasei to metro mou fainetai![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ..Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ενταξει στις εξοδους ειμαστε λιγο πισω οι ελληνες τερματοφυλακας...
τελευταια καλή εξοδος ηταν του Νικοπολιδη..που βγηκε..
και πηγε σπιτι του...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ενταξει στις εξοδους ειμαστε λιγο πισω οι ελληνες τερματοφυλακας...
kai o nikopolidis
![]()
![]()
![]()
ειπα οτι ξεχωριζει στην Εθνικη Ελλαδος αυτη τη στιγμη...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
auto twra einai epixirima oti o samaras kseri bala?
οχι οτι ξερει μπαλα...ενταξει μια σχετικη μπαλα ξερει...οχι οτι ειναι παιχτης κλασης επαναλαμβανω...
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
δεν ήταν ένα σουτ μόνο που είχε θετική επέμβαση είχε και άλλες αλλά οκ δέχομαι ότι δεν μπλόκαρε σταθερά σε 2-3 φάσεις. Για μένα ήταν θετικόςΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
το να βγαλεις ενα σουτ δεν σημαινει τιποτα...η γενικη εικονα μετραει...
αυτη ειναι που δινει σιγουρια...
οταν χανεις μεσα απο τα χερια σου 4-5 σιγουρα σουτ ή σεντρες...και σκαει η μπαλα μπροστα σου που μπορει οποιοσδηποτε να τη σπρωξει στα διχτυα τοτε σε λουζει κρυος ιδρωτας και δεν μπορεις να πεις οτι ηταν θετικος...
και ο Γκαλινοβιτς σε καθε ματς εκανε 1 θεικη επεμβαση και 5 γκελες...![]()
το ιδιο και ο Βυντρα...
οσο για τον παπαδοπουλο σιγουρα ειμαι εμπαθης ...οπως και με την Καραγκουνη...μου εχουν δωσει δικαιωμα να ειμαι....
γιατι ειναι ΑΜΠΑΛΟΙΙΙΙΙΙ.....
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΤΟ Β΄ ΤΟΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ Γ΄, ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΠΑΝΕ...
![]()
ο Βύντρα στη 1 θετική έχει 50 χαζομάρες δεν συγκρίνεται με κανέναν, άντε με τον Γεωργέα που αδίκως από ότι φαίνεται δεν έχει κληθεί στην εθνική.
Άμπαλοι είναι συμφωνώ, ΑΛΛΑ ένα μπακ ΔΕΝ χρειάζεται να ξέρει μπάλα για να είναι καλό, αρκεί να μαρκάρει σωστά, να πέφτει σωστά, να διώχνει τη μπάλα σωστά και να έχει νεύρο και αυτά ο Παπαδόπουλος τα κάνει τις περισσότερες φορές και ας μην ξέρει μπάλα. Δεν ισχύει το ίδιο για ένα παίχτη που παίζει μέσος, πόσο μάλλον που θέλει να είναι και δεκάρι πανάθεμα τον.
ξερει ρε μπαλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
auto twra einai epixirima oti o samaras kseri bala?
για παραλια ομως..
γιατι απο ποδοσφαιρο ....0
χθες εκει που καταφερε και πιασανε οι τριπλες του και βγηκαμε στο 92..μονοι να βαλουμε το παστελι να τους αφησουμε ξερους..
αυτος σκεφτηκε..ε αφου εφτασα περιοχη με τις μαλακιες μου δε κερδισα το δικαιωμα να σουταρω με το αρριστερο??εεεε??δε το κερδισα??
σιγα μη δωσω πασα τι ειμαι κανας αμπαλος?θα τους δειξω εγω..
![]()