Απόφαση πειθαρχικού συμβουλίου μελών ΔΕΠ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 584/7-7-2010 τεύχος Γ΄
Tο θέμα αφορά σεξουαλική παρενόχληση μαθητή από την καθηγήτρια του στο Ρέθυμνο.
![]()
Απόφαση πειθαρχικού συμβουλίου μελών ΔΕΠ που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 584/7-7-2010 τεύχος Γ΄
Tο θέμα αφορά σεξουαλική παρενόχληση μαθητή από την καθηγήτρια του στο Ρέθυμνο.
![]()
Εκεί δουλεύει ξαδέλφη μου! Για κάτσε να ρωτήξω να μάθω ίντα παίχτηκε!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
![]()
![]()
![]()
(τελικα τιμωρήθηκε με απλη επιπληξη)
Μακράν το σουρεαλιστικότερο ΦΕΚ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τι να ρωτήσεις? Κατέβασε το ΦΕΚ που είναι 4 σελίδες για το θέμα. Την γλύτωσε με επίπληξη η καθηγήτρια (πανεπιστημίου πλέον)Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εκεί δουλεύει ξαδέλφη μου! Για κάτσε να ρωτήξω να μάθω ίντα παίχτηκε!
![]()
![]()
Τεύχος ΓΑΜΑ για όσους το ψάχνουν... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξέρω 'γω!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι να ρωτήσεις?(ντάξ, έμαθα τι έγινε. Στο ΦΕΚ αναγράφεται μονάχα η επίσημη εκδοχή-παραδοχή του θέματος)
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ε πες και τα spicyΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ξέρω 'γω!(ντάξ, έμαθα τι έγινε. Στο ΦΕΚ αναγράφεται μονάχα η επίσημη εκδοχή-παραδοχή του θέματος)
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
κανεις πλακα στανταρ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ξέρω 'γω!(ντάξ, έμαθα τι έγινε. Στο ΦΕΚ αναγράφεται μονάχα η επίσημη εκδοχή-παραδοχή του θέματος)
frankly my dear, i dont give a damn...
ΌχιΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κανεις πλακα στανταρ...
![]()
ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΕΝΝΟΩ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Όχι
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Aπλώς του έδωσε το κόκκινο χαπάκι του matrixΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Το ξεκοκάλλησε το κοπέλλι η milfo?![]()
![]()
15 χρονώ ρε, ίντα να το κάνει;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Συνήθως τα μπλέ σε σχήμα ρόμβου δίνουν σε τέτοιες περιστάσεις.![]()
Είχε τση παιγμένο βιλαρίδι!
![]()
Για πες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Συνήθως τα μπλέ σε σχήμα ρόμβου δίνουν σε τέτοιες περιστάσεις.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.