ke ama tous aresi ke 8eloune sinexia ti 8a kanoume re panoptike?Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Συμφωνω κ επαυξανω, προτεινω να τους ξεβρακωνουμε κ να τους βαζουμε αγγουρια στον ποπο τους.![]()
:rotflmao: :rotflmao:
ke ama tous aresi ke 8eloune sinexia ti 8a kanoume re panoptike?Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Συμφωνω κ επαυξανω, προτεινω να τους ξεβρακωνουμε κ να τους βαζουμε αγγουρια στον ποπο τους.![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Εγω οποτε παιρναω απο τα διοδια της Αττικης Οδο(ς) αφηνω και πουρμπουαρ να πιουνε καμια μπυρα τα παιδια, τις προαλες εβαλα τη μανα μου να φτιαξει ενα κεϊκ και τους πηγα.
Μαλλον θα μαζευονται ολοι μαζι κατα μηκος της Α.Ο. για να παρουν την "δοση" τους.Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
ke ama tous aresi ke 8eloune sinexia ti 8a kanoume re panoptike?
Ας ρωτησουμε καναν μπατσο απο εδω να μας πει καλυτερα...
ali8ia?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω οποτε παιρναω απο τα διοδια της Αττικης Οδο(ς) αφηνω και πουρμπουαρ να πιουνε καμια μπυρα τα παιδια, τις προαλες εβαλα τη μανα μου να φτιαξει ενα κεϊκ και τους πηγα.![]()
keik apo tin manoula sou?![]()
ama stiso kana diodio ekso apo to spiti 8a mou fernis ke emena?:wacko:
![]()
![]()
afrotwin
Σοβαρα ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Τώρα αν αυτό είναι σωστό ή οχι... δίκαιο ή άδικο και αν το κράτος πήρε μίζα και η Α.Ο. υπερκέρδη είναι άλλου παππά ευαγγέλιο και συζήτηση και σίγουρα όχι δικαιολογία για να κάνουμε οτι θέλουμε εμείς. ΄
Gandalf
Δηλαδη οι "αλλοι" μπορουν να κανουν οτι γουσταρουν κι εμεις... μπεεεεεεεεεε
money cant buy me love !!!
akouste oloi afto to tragoudaki ine poli didaktiko
http://www.youtube.com/watch?v=eSnpaZJsa6E
epi tou 8ematos panta
ke pros 8eou dinata ton ixo
ke xorepste to kiolas ama laxi...
afrotwin
Προσωπικά τα μόνα διόδια που δεν με χαλάει να πληρώνω ειναι αυτά της Αττικής οδού. Στα φρύδια μου αν πηγαίνουν σε ιδιώτη. Αφού μου προσφέρει τόσο άρτια υπηρεσία δεν με ενδιαφέρει. Ειδικά αν το συγκρίνω με την υπήρεσία που μου παρέχουν άλλοι δρόμοι στην Ελλάδα, τους οποιούς επίσης πληρώνω.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
εγώ πάλι έχω ένα σκοινί, κάθομαι πίσω από ένα βεστρωμ (μη πεταχτει κανείς και πει "καλά ρε φίλαι κι άμα δεν βρεις βεστρώμ?" τα βεστρώμ είναι παντού,σαν τις κατσαριδες) και με το που φτάνουμε διόδια
του πετάω λάσο στην μπαγκαζιέρα...
από κει και πέρα τα πράγματα γίνονται απλά, τα βεστρώμ με μια ξερογκαζιά απογειώνονται πάνω από τα διόδια, εγω απλά σφίγγω χέρια-πόδια στη μηχανή και περνάω τζαμπέ
Καλά κάνεις γιατί αν περίμενες να προχωρήσεις αλοτρόπος με BMW μάλλον θα έμενες να παίζεις τα αγάλματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εγώ πάλι έχω ένα σκοινί, κάθομαι πίσω από ένα βεστρωμ (μη πεταχτει κανείς και πει "καλά ρε φίλαι κι άμα δεν βρεις βεστρώμ?" τα βεστρώμ είναι παντού,σαν τις κατσαριδες) και με το που φτάνουμε διόδια
από κει και πέρα τα πράγματα γίνονται απλά, τα βεστρώμ με μια ξερογκαζιά απογειώνονται πάνω από τα διόδια, εγω απλά σφίγγω χέρια-πόδια στη μηχανή και περνάω τζαμπέ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
ναι ? απο που την πηρε? να παω ν'αγορασω μια διμοιρια ΜΑΤ για τους τσαμπουκαδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και παρεπιπτοντως η Α.Ο. εχει δικια της τροχαια.
Accipere quam facere praestat injuriam
Sorry, για την επαναφορά στο θέμα των καμερών.
Προσωπικά το τελευταίο εξάμηνο, έχω ποζάρει 3 φορές στην Α.Ο. (από αεροδρόμιο μετά την τροχαία ΑΟ και 2 φορές στην ΠΥ), οπότε καλό είναι να μην λέμε ότι θέμε και παίρνουμε και άλλους στον λαιμό μας. Τώρα περιμένω την λυπητερή... και ελπίζω ότι δεν θα έχω δίπλωμα για ένα μόνο δίμηνο και όχι πλήρη ανάκληση.
Σε επίσκεψη στην τροχαία ΑΟ, με αφορμή του ατύχημα φίλου, είδα 2 παλληκαράκια, τα οποία είχαν ντάνες από φωτό παραβατών μπροστά τους και ξεδιάλεγαν τους "πιο γρήγορους" με σκοπό την αποστολή ερωτικής επιστολής.
Αυτά.
(Αλήθεια, αν η τροχαία ΑΟ είναι δική της, η τροχαία Αγ. Παρασκευής είναι ευλογημένη; )
Inochi, ρε!
Για οσο.
re sis as ton pirovolisi kapios na ton vgali apo tin mizeria tou...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
από κει και πέρα τα πράγματα γίνονται απλά, τα βεστρώμ με μια ξερογκαζιά απογειώνονται πάνω από τα διόδια, εγω απλά σφίγγω χέρια-πόδια στη μηχανή και περνάω τζαμπέ
afrotwin
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
[B]Sorry, για την επαναφορά στο θέμα των καμερών.
Προσωπικά το τελευταίο εξάμηνο, έχω ποζάρει 3 φορές στην Α.Ο. (από αεροδρόμιο μετά την τροχαία ΑΟ και 2 φορές στην ΠΥ),
Πότε κυκλοφορούν τα περιοδικά να σε δούμε? Με μαγιώ πόζαρες και σκέπασμα σαντυγί?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Είναι συνδρομητική η διανομή.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Πότε κυκλοφορούν τα περιοδικά να σε δούμε? Με μαγιώ πόζαρες και σκέπασμα σαντυγί?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μαγιώ και σαντυγί;;; Που τέτοια γλύκα.
Πιότερο για ξέσκισμα στεγνό μου φαίνεται ότι θα είναι...![]()
![]()
Inochi, ρε!
Για οσο.
το σημειο που λες ειναι πριν η μετα τα πρωτα διοδια οπως ερχεσαι απο αεροδρομιο?Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
Sorry, για την επαναφορά στο θέμα των καμερών.
Προσωπικά το τελευταίο εξάμηνο, έχω ποζάρει 3 φορές στην Α.Ο. (από αεροδρόμιο μετά την τροχαία ΑΟ και 2 φορές στην ΠΥ), οπότε καλό είναι να μην λέμε ότι θέμε