Αντε, περασαν οι μερες, καιρος να γυρισουμε, να παραλαβω και το καινουργιο μου διπλωμα ντε…
Πολύ ομορφη χωρα η Τουρκια, εξαιρετικοι οι ανθρωποι.
Δεν νιωσαμε ουτε μια στιγμη να απειλουμαστε. Ειδικα στην επαρχια κυκλοφορούσαμε οπουδηποτε μεχρι αργα το βραδυ. Στην Ιστανμπουλ ειμασταν λιγο πιο προσεκτικοι, αν και πιστευω ότι τη μερα δεν υπαρχει κανενας κινδυνος…
Παρα τη φτωχεια, στην επαρχεια δεν ειδαμε αστεγους, ζητιανους κτλ. Φαινεται η μεγαλη αγροτικη παραγωγη της Τουρκιας και οι εντονοι οικογενειακοι δεσμοι αμβλυνουν το φαινομενο. Στην Ιστανμπουλ αλλαζουν τα πραγματα. Παρα πολλοι πλανοδιοι, ακομη και παιδια να πουλανε το οτιδηποτε.
Σε πολλα σημεια που καθησαμε μας κερασαν, αρκετοι ηταν ιδιαιτερα θερμοι όταν ακουγαν τη λεξη ‘γιουναν’. Θα γινοταν στην Ελλαδα το αντιστροφο;
Η μοτοσυκλετα τωρα, αποτελει μαγνητη και συνηθως γινεσαι αξιοθεατο. Κυκλοφορουν λιγα μηχανακια και συνηθως μεχρι 125 κυβικα. Πιστευω επισης ότι βλεποντας σε φορτωμενο μπαγκαζια σε θεωρουν ταξιδιωτη και νιωθουν ένα παραπανω την αναγκη να σε βοηθησουν.
Αν ξανασχεδιαζα το ταξιδι, ισως παρεβλεπα τη διαδρομη εως και την Περγαμο. Θα ξεκινουσα από την Εφεσσο και τις 2 παραπανω μερες θα τις αφιερωνα στο εσωτερικο.
Σε ότι αφορα το μηχανακι, δεν αντιμετωπισαμε κανενα προβλημα, αν και ειχαμε εργαλεια, σαμπρελες μαζι. Φυσικα δεν το ζοριζα, οδηγουσα με 110-120 στην Ελλαδα, 90 χαω στην Τουρκια.
![]()
kostvana
Τι είναι αυτό που πηγαινει στην εγνατια;
Μια, δυο,τρεις, τεσσερις, πεντε, εξι, εφτα ιδιες Royal Enfield, γεματες μπαγαζια.
Για κοιτα καλυτερα .
INDIAN ARMY. Αμαν τι εγινε οσο λειπαμε; Ξεραμε για τις αμερικανικες βασεις, αλλα και ινδοι τωρα; Ξεφραγο αμπελι γιναμε…
Τους προσπερναμε, σταματαμε στο επομενα παρκιν, νατοι και οι Ινδοι.
-Πως από δω ρε παιδια;
-Παμε οδικως στην Αγγλια, 30 μερες ταξιδι…
![]()
kostvana
Στη Θεσσαλονικη τωρα πια μια σταση, για φαγητο και ξεκουραση γιατι μεθαυριο πιανω δουλεια!
Ντριιν!!!!
-Μην ερθεις για δουλεια, απολυεσαι!!
-Εεεε;
Μα τι καλο αφεντικο που εχω!! Σκεφτηκε πως θα μου χρειαζοταν χρονος να γραψω και γω ένα οδοιπορικο…ή καλυτερα τωρα που ηρθα από ταξιδι, να μη σταθω σ’έναν τοπο σταθερος, να ξεκινησω ένα καινουργιο ταξιδι ψαχνοντας δουλεια αυτή τη φορα…
Αυτά από μενα , ελπιζω να μη σας κουρασα πολύ
Καλα ταξιδια σε ολους!!!!!
![]()
kostvana
Να μας κουρασες???
Μας κ........σες θα λεγα...
Ωραιος...
![]()