Εχει δυναμωσει ο ντανακος μαζι με το χοντακι.Εχει παρει κ κιλα ποσα ειναι τωρα.
Εχει δυναμωσει ο ντανακος μαζι με το χοντακι.Εχει παρει κ κιλα ποσα ειναι τωρα.
Δεν ξέρω τι λέτε για τον Πεδρόσα αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ λίγος. Καμία σχέση με Στόνερ, Λορένθο και Ρόσι. Μια κλάση κάτω.
Ποτέ δεν έχει εμπλακεί σε μάχη και να την έχει κερδίσει. Ποτέ. Μόνο όταν έχει σημαντικό πλεονέκτημα στο μηχανάκι του δοκιμάζει καμιά προσπέραση. Γρήγορος ναι. Είναι πολύ γρήγορος αλλά δεν φτάνει αυτό.
Φέτος αν δεν έπεφτε μόνος του χωρίς λόγο, θα χτύπαγε πρωτάθλημα. Απλά ο άνθρωπας δεν έχει ψυχή.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
ο μελαντρι πηγε γιαμαχα επειδη κατα πασα πιθανοτητα θα ρθει κ ο ταρντοτσι απ τη μπεμβε + οτι το ρ1 εχει περισσοτερες πιθανοτητες για τιτλο απ το μπεμβε + μπορει να βρεθει στην τεκ3 αν τα παει καλα
για το ντανι κανετε λαθος, πιστευω θα κερδιζει το στονερ οσο ειναι στη ρεψΩλ μαζι. αυτη τη στιγμη το χοντα φαινεται το πιο γρηγορο + οτι αντεχουν τα μοτερ περισσοτερο αρα θα παρει κ αλλες νικες
Re Βασίλη, ποιοί ήταν οι χρόνοι του gixxer που τσάγιαζε το gsvr ? Νομίζω στο Mugello ήταν?Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ο μελαντρι πηγε γιαμαχα επειδη κατα πασα πιθανοτητα θα ρθει κ ο ταρντοτσι απ τη μπεμβε + οτι το ρ1 εχει περισσοτερες πιθανοτητες για τιτλο απ το μπεμβε + μπορει να βρεθει στην τεκ3 αν τα παει καλα
για το ντανι κανετε λαθος, πιστευω θα κερδιζει το στονερ οσο ειναι στη ρεψΩλ μαζι. αυτη τη στιγμη το χοντα φαινεται το πιο γρηγορο + οτι αντεχουν τα μοτερ περισσοτερο αρα θα παρει κ αλλες νικες
Silverstone φέτοςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Re Βασίλη, ποιοί ήταν οι χρόνοι του gixxer που τσάγιαζε το gsvr ? Νομίζω στο Mugello ήταν?
more interesting, that Haslam during FP2 made a 2'05.586, while Capirex's quali time was 2'05.821. Haslam's top speed was 289 km/h, Capi's 317.9 km/h. I know the tires are still different trade but both race tires, so something gotta be f....d up with the GSV-R's frame, suspension setup or the electronics if a much lighter, way stronger 100% race prototype is slower than a well modded, but basically streetbike. Cause I don't think that Capirossi is any slower than Haslam. However it may turn out if Leon accepts the ticket to MotoGP with Rizla Suzuki.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
suzuki sbk vs gp
UK MotoGp Quali Silverstone
13. Aleix Espargaro ESP Pramac Racing 2m 5.748s
14. Loris Capirossi ITA Rizla Suzuki MotoGP 2m 05.821s
15. Alvaro Bautista ESP Rizla Suzuki MotoGP 2m 6.607s
UK Wsbk Quali Silverstone
J. Smrz Aprilia RSV4 Factory 2'05.168 1.077
L. Haslam Suzuki GSX-R1000 2'05.595
M. Biaggi Aprilia RSV4 Factory 2'05.682 1.591
WSBK Race 1, Silverstone
Fastest Suzuki lap L. HASLAM Suzuki GSX-R1000 2'05.570
MotoGP Race, Silverstone
Fastest Suzuki lap: Alvaro BAUTISTA SUZUKI 2'05.762
χαχααχ σαπιλα με προλαβες για δεκατα![]()
Βγήκες πρώτος στην ευθεία με το 600ρι αλλά εγω με το 1100 απλά άνοιξα το γκάζι και σε πέρασα μεχρι τη γραμμή.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
χαχααχ σαπιλα με προλαβες για δεκατα![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Τι σε νοιαζει εσένα για τα GSVR;Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Γμστ....![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
πρωτη χρονια το gsrv εβγαζε 217 ροδα οταν το κ5 εβγαζε 208...
επαιζε και γνωστο ανεκδοτο στα paddocks που ελεγε οτι καλο θα ηταν να τρεξουν με το κ5 στα gp μπας και δουν καμια ασπρη μερα...
καταντια ρπμ...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Κρίμα που δεν τρέχει κι η κανασάκι να έχει και λίγο συναγωνισμό η σουζουκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πρωτη χρονια το gsrv εβγαζε 217 ροδα οταν το κ5 εβγαζε 208...
επαιζε και γνωστο ανεκδοτο στα paddocks που ελεγε οτι καλο θα ηταν να τρεξουν με το κ5 στα gp μπας και δουν καμια ασπρη μερα...
καταντια ρπμ...![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για φαντασου να ανεβει το gixxer κατηγορια.Θα εχουμε ενα μηχανακι που εστω κ ονομαστικα θα μοιαζει...:rotflmao:
...απεναντι στα πρωτοτυπα τερατα...
Εγώ πάντως θα ήθελα να δώ ενα zx-rr να τρέχει πάλι και γιατί όχι να κερδίσει και κάποια στιγμή!
Δε γίνεται να πρασινίσει ο τόπος;
Θαρρώ πως ήπια πολύ χθες βράδυ και πετώ τσούρλους,αλλα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!
ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑΘΑ ΘΑ ΘΑΑΑ ΘΘΑΑΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ.....ΘΑΘΑΘΑΑΑΘΑΘΑ...
ΘΑ ΘΑ ΘΑ... ΘΑ...ΘΑ...ΘΑ ΘΑ...
ΘΑ...
Ας περιμενουμε να δουμε ΤΙ θα γινει και μετα ας σχολιασουμε...
![]()
![]()
![]()
ρε μλκ και μεχρι τοτε πως θα περναμε την ωρα μας γαμω την ανια μου μεσα?Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoso4ever
ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑΘΑ ΘΑ ΘΑΑΑ ΘΘΑΑΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ.....ΘΑΘΑΘΑΑΑΘΑΘΑ...
ΘΑ ΘΑ ΘΑ... ΘΑ...ΘΑ...ΘΑ ΘΑ...
ΘΑ...
Ας περιμενουμε να δουμε ΤΙ θα γινει και μετα ας σχολιασουμε...
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...