και λιγο στο ποδι μου :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Και πως υποθέτεις ότι έχει μανητάρι;
Κι άλλο κληρονομικό χάρισμα;
ΓειααΑΑΑΑΑΑ σου ρε Sniper με τα... ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ :hypnotize
Υγ. μανΙτάρι
εχω abs, αλλα αυτο σε σωζει οταν φρεναρεις ευθεια. Εγω ειχα στριψει τον τροχο για προσπερασμα μεσα στη κινηση και τελευταια στιγμη βλεπω απο τον καθρεφτη να μην κοβει ο απο πισω και παταω τερμα φρενα. Το ακουσα να δουλευει το abs, αλλα δεν εφτασε![]()
Δεν εκοβε ο απο πισω κ πατησες φρενα πανικου ?
Μαλλον κατι δεν καταλαβα![]()
ειμαι πισω απο ενα αμαξι. Ειχε εμποδιο πανω στη στροφη (ενα διπλοπαρκαρισμενο) και κανει αμεσως ελειγμο αποφυγης αυτος. Πανω να κανω κι εγω το ιδιο να μπω αριστερη λωριδα δηλαδη, και βλεπω τον απο πισω (στην αριστερη λωριδα) να μην κοβει καθολου και πατισα φρενο.
Αφού ήταν ελαφρύ το πέσιμο πάλι καλά. Αυτό το λάθος το έχω πληρώσει παλιότερα και γω. Να προκαταβάλλω. Την επόμενη φορά πρώτα σιγουρέψου ότι μπορείς να σταματήσεις και μετά ψάξε τρόπο να περάσεις το εμπόδιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
ειμαι πισω απο ενα αμαξι. Ειχε εμποδιο πανω στη στροφη (ενα διπλοπαρκαρισμενο) και κανει αμεσως ελειγμο αποφυγης αυτος. Πανω να κανω κι εγω το ιδιο να μπω αριστερη λωριδα δηλαδη, και βλεπω τον απο πισω (στην αριστερη λωριδα) να μην κοβει καθολου και πατισα φρενο.
Α! έχεις και πμ..