Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 213

Θέμα: Φουα Γκρα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Το ζώο (και όχι το κρέας οπώς λές) είτε πεθάνει με χατζάρα είτε με πιστόλι είτε με ρεύμα το ίδιο θα υποφέρει. Αν ο σφαγέας είναι έμπειρος θα το λυτρώσει σε λιγα δευτερόλεπτα. Αν όχι θα υποφέρει περισσότερο. Εσυ τι νομίζεις δηλαδή ότι στα σφαγεία μαζικής παραγωγής, έχουν τον χρόνο να βασανίζουν πρώτα το ζώο και μετά να το σκοτώνουν? Μια κι έξω πάει η δουλειά.

Αν δεις πως σκοτώνουν τα γουρούνια στα χωριά (έδωσε μερικά κλου ο Εχετλαίος) θα φρίξεις. Είναι προτιμότερο δηλαδή να κόβεις το λαιμό του ζώο και αυτό να σπαρταράει για μερικά λεπτά, από το να το πυροβολείς μια κι έξω?

+954 αμην
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    Είναι τραβηγμένο πως να το κάνουμε
    Τραβηγμένο ήταν 3 γειτόνοι μου να προσπαθούνε να σκοτώσουνε μια μεγάλη γουρούνα με μια βαριά και να μη το βρίσουνε το ζώο σωστά.
    Μισή ώρα το τυρανούσανε, κομμάθια εκάνανε την κεφαλή του και δεν έλεγα να πεθάνει το δύστυχο. Και όλα αυτά για να φάνε και την κεφαλή και να γλυτώσουνε ένα φυσέκι που θα το τελείωνε γρήγορα το πράμα...
    Κοπέλι ήμουνα αλλά ποτέ δε θα ξεχάσω τη φρίκη...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Πάντως το αρχικό θέμα ήταν το φουα γκρα που δεν έχει σχέση με τη σφαγή.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Το ζώο (και όχι το κρέας οπώς λές) είτε πεθάνει με χατζάρα είτε με πιστόλι είτε με ρεύμα το ίδιο θα υποφέρει. Αν ο σφαγέας είναι έμπειρος θα το λυτρώσει σε λιγα δευτερόλεπτα. Αν όχι θα υποφέρει περισσότερο. Εσυ τι νομίζεις δηλαδή ότι στα σφαγεία μαζικής παραγωγής, έχουν τον χρόνο να βασανίζουν πρώτα το ζώο και μετά να το σκοτώνουν? Μια κι έξω πάει η δουλειά.

Αν δεις πως σκοτώνουν τα γουρούνια στα χωριά (έδωσε μερικά κλου ο Εχετλαίος) θα φρίξεις. Είναι προτιμότερο δηλαδή να κόβεις το λαιμό του ζώο και αυτό να σπαρταράει για μερικά λεπτά, από το να το πυροβολείς μια κι έξω?
    οχι,δεν υποφερει το ιδιο.εχει διαφορα ο τροπος θανατωσης.ειπα πολλακις πως ειμαι εναντια στην μαζικη σφαγη.εχω δει αλλα μεγαλα ζωα να θανατονωνται και ναι,ειναι δυσκολη εμπειρια.δεν αναφερθηκα ουτε υπερ ουτε κατα για τον πυροβολισμο,μια και το ανεφερες ομως,για μεγαλα ζωα ισως ειναι η καλυτερη λυση
    αναφερομαι στα ζωα ως κρεας επειδη ειναι μεγαλωμενα για συγκεκριμενο σκοπο,στο κυνηγι αναφερομαι γενικοτερα ως ζωα.στα οικοσιτα ως κρεας

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    +954 αμην
    λες λες αλλα κατι δεν εχεις πει

Είναι προτιμότερο δηλαδή να κόβεις το λαιμό του ζώο και αυτό να σπαρταράει για μερικά λεπτά, από το να το πυροβολείς μια κι έξω?
    Σόρρυ για το σπάμ αλλά μου θύμισες τον παππού μου όταν έσφαζε κόκορα στο χωριό. Του έκοβε το κεφάλι μια και έξω αλλά κανά δυο φορές ο κόκορας έτρεχε για μερικά δευτερόλεπτα με κομμένο κεφάλι και το αίμα να φεύγει με πίδακα από τον λαιμό..Μπορεί να μου έχει μείνει η εικόνα έτσι υπερβολική επειδή ήμουν μικρός δεν ξέρω.Ισως θυμάμαι λάθος.

Είναι προτιμότερο δηλαδή να κόβεις το λαιμό του ζώο και αυτό να σπαρταράει για μερικά λεπτά, από το να το πυροβολείς μια κι έξω?
    Η αλήθεια είναι ότι και σφαγμένο (ένα μεγάλο γουρούνι λχ) έχει μυικό τόνο για τουλάχιστον μισή ώρα μετά.
    Αυτό που έσφαξα προ μερικές ημέρες χτυπιότανε τα πόδια του και μισή ώρα μετά.
    Συνείδηση και πόνος δεν υπάρχει (εδώ λείπουνε όλα τα σπλάχνα και η κεφαλή) αλλά μυικός τόνος υπάρχει αρκετή ώρα μετά. Στα περισσότερα ζώα, ακόμη και στον άνθρωπο...
    Άσχετο και συγνώμη, αλλά...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ε, ξέρεις τώρα...

δες το βιντεο που εβαλα πιο πριν και θα δεις και μια αλλη γνωμη

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    λες λες αλλα κατι δεν εχεις πει
    Φίλε μου,

έχω σφάξει και γδάρει αρκετά ζώα παλαιότερα....

Όσο πιο γρήγορα θανατώνεται ένα ζώο τοσο καλύτερα.

Όποιος τρόπος κι αν ειναι αυτός. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    ε, ξέρεις τώρα...
    Ναι οκ απλά να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις γι' αυτό το είπα. Μακάρι να είχα το κουράγιο να σφάζω τουλάχιστον να ξέρω ότι δεν το βασάνισα. Με το βασανισμό έχω θέμα και τις ακρότητες όχι με τη σφαγή.

Λες να βγάζαν το συκώτι απο το στόμα ή τον κώλο του ζώου όσο αυτό ήταν ζωντανό;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Φίλε μου,

έχω σφάξει και γδάρει αρκετά ζώα παλαιότερα....

Όσο πιο γρήγορα θανατώνεται ένα ζώο τοσο καλύτερα.

Όποιος τρόπος κι αν ειναι αυτός. Τι δεν καταλαβαίνεις;
    εσυ δεν καταλαβαινεις πως τοση ωρα και εγω αυτο υπερασπιζομαι

εσυ δεν καταλαβαινεις πως τοση ωρα και εγω αυτο υπερασπιζομαι
    Δεν νομίζω ότι διαφωνίσαμε

δες το βιντεο που εβαλα πιο πριν και θα δεις και μια αλλη γνωμη
    Θα το δω ρε φίλε αλλά σπίτι γιατί είμαι δουλειά τώρα και αν με καταλάβουν ότι λουφάρω θα έχω θέμα

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF