Πολυ καλη δουλεια.....
Καλη συνεχεια...
![]()
![]()
![]()
Μπραβο φιλε! Χαιρομαι πολυ οταν βλεπω τετοιο μερακι. Ειδικα για τις virago. Εχω και εγω μια 250 προσπαθω να την φτιαξω αλλα για να γινει σαν την δικια σου εχω πολλα ψωμια ακομα...
Εσυ εισαι και μαστορας!
Καλες βολτες!
Ευχαριστω φιλε για τα καλα σου λογια και θα ηθελα να σου πω με την σειρα μου και εγω κατι!Αρχικά δημιουργήθηκε από diogenis
Μπραβο φιλε! Χαιρομαι πολυ οταν βλεπω τετοιο μερακι. Ειδικα για τις virago. Εχω και εγω μια 250 προσπαθω να την φτιαξω αλλα για να γινει σαν την δικια σου εχω πολλα ψωμια ακομα...
Εσυ εισαι και μαστορας!
Καλες βολτες!
Αν το μηχανακι το γουσταρεις , κατσε και ασχολησου λιγο μαζι του.
...μολις σενιαρεις ενα-δυο πραγματακια μπορει να σου ερθει η ορεξη να το κανεις ολο ''χαρτι''.
(τουλαχιστον καπως ετσι λειτουργησε αυτη η ιστορια στην δικη μου ψυχοσυνθεση).
...και φυσικα δεν υπαινισσομαι οτι το μηχανακι μου ειναι ''χαρτι'' , αντιθετως εχω καταληξει οτι βρισκομαι στο 1/3 απο αυτα που θελω να κανω μεχρι να γινει οπως θελω.
Οπως επισης σημειωσε οτι εγω προσωπικα δεν ειμαι μαστορας...οι γνωσεις μου ειναι ελαχιστες , και τις εχω αποκτησει κυριως μεσω της μεθοδου της αποτυχιας -(εχω καταστρεψει μπολικο πραγμα μεχρι να δω πως επισκευαζεται η μετατρεπεται κατι).
Βασικες προυποθεσεις ειναι κατα πρωτον (και σε τεραστιο ποσοστο) η ορεξη και κατα δευτερον το χρημα.
Η ορεξη και η επιθυμια να φερεις ενα μηχανακι σε ενα καλο επιπεδο ειναι η κινητηριος δυναμη.
Tωρα για το budget , απλα οσο μαστορευεις ο ιδιος τοσο μειωνονται οι προβλεπομενες δαπανες. Προκειται για μια σχεση αντιστροφως αναλογη.
εαν ξεκινησεις κατι τραβα καμια φωτο και ανεβασε την να παρουμε καμια ιδεα man!
πετσα μη συμβατη , bye bye love
Το θρεντ με τις εργασιες στο virago εχει αναρτηθει στο freebikers , στο moto.gr , οπως και πολυ πιο περιληπτικα στο bikersinside και στο fb.
Oσον αφορα τα σχολια και τα πμ που εχω δεχτει , αρκετοι φιλοι ρωτανε πληροφοριες σχετικα με το βαψιμο.
Δηλαδη οι ερωτησεις περι ''φαναρτζοδουλειας'' αποτελουν πλεον κοινο παρονομαστη.
Αν και δεν ειμαι της γνωμης οτι μπορει καποιος να μαθει να βαφει ''δια αλληλογραφιας'' , πιστευω οτι καποια tips ειναι χρησιμα.
Απο εδω και στο εξης θα ποσταρω αναλυτικοτερα τις εργασιες με περισσοτερες φωτο και σχολια για την διαδικασια.
...και συνεχιζω!
Το ντεποζιτο χτες βερνικωθηκε και σημερα τριφτηκε το βερνικι.
Χρησιμοποιησα ''2χιλιαρα'' ντουκοχαρτα νερου με σαπουναδα.
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love