Ηλια εγω δεν αναγκασα ΚΑΝΕΝΑΝ να το κανει.Ουτε αυτο ουτε και κανενα αλλο.Ειπα ενα κολπο/γνωμη/tip oπως θες πεστο που δουλεψε και δεν ειχε/εχει/θα εχει καμια παρενεργεια σε τιποτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Οχι (δεν εννοούσα αυτό).
Ο σκοπός μας εδω ειναι να ανταλλασουμε απόψεις και εμπειρίες και μπορει οι απόψεις να ειναι σαν τις κωλοτρυπίδες (άρα εδω υπάρχουν εν δυνάμει 35,148 απόψεις), η εμπειρία ομως ειναι κατι σωρευτικο.
Το λάθος που κάνεις εσύ ειναι οτι καθε άποψη/εμπειρία που έχεις την παρουσιάζεις σχεδον σαν αξίωμα και θέσφατο.
Αυτό μπορεί να ειναι αστείο (να μεινεις ραφλας) ή επικίνδυνο (να μείνεις χωρίς δάχτυλα). Το χειρότερο δε ειναι οτι έτσι όπως γράφεις το καθε τιπ μπορει να παρασύρεις και άλλους. Αν εσύ εχεις σταθεί ως τώρα τυχερος με την αλυσιδα ή είσαι όντως επιδέξιος, άλλοι μπορει να μην ειναι...
Αυτα![]()
![]()
![]()
Οποιος θελει κ αν θελει το δοκιμαζει...Εσεις αρχισατε τις εξυπναδες περι τοξικοτητας κλπ κλπ...
Καποιοι ισως να κανουν κ χαβαλε και δεν εχω προβλημα...![]()
Ειναι σαν να μου λες οτι αμα πεις σε καποιον απο εδω μεσα που ρωτα καποιες συμβουλες για το πως να στριβει και οταν τις δοκιμασει πεσει και τσακιστει θα φταις εσυ...
Τελος παντων εχω βαρεθει τετοιου ειδους συζητησεις...
![]()