Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 213

Θέμα: Φουα Γκρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Με γκράδες ρίχνετε; :rotflmao:
    Αγγλε σιγα μην εχω και Ενφιλντ και για να γινω λιγο κακος που το ξερεις εσυ το ολπο τουτο ειχε ο παππους σου
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Αγγλε σιγα μην εχω και Ενφιλντ .....

ΜΚ1 SMLE? :a07:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Αγγλε σιγα μην εχω και Ενφιλντ και για να γινω λιγο κακος που το ξερεις εσυ το ολπο τουτο ειχε ο παππους σου
    Περιστροφο είχε (αξιωματικος γαρ)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    πουτανες στη κουζινα σας !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    :rotflmao: :rotflmao:

Άμα έχετε κέφια, όμως....

Το λοιπόν, στο θέμα μας....

Να ξαναφάω φουα-γκρα ή όχι?
    "Qu ils mangent de la brioche"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed

Να ξαναφάω φουα-γκρα ή όχι?

γιατι εμεις θα σου πουμε τι να κανεις?

ε,λοιπον μην ξαναφας φουα-γκρα...μια μ@λακια και μιση ειναι...υποκατασταστο του κερατα...

βρες μια χοντρη >150 κιλα ριξτης μια στο κεφαλι (με βαρια, με οπλο, με ροπαλο, οτι εσυ γουσταρεις και αγαπας)...πηγαινε την στον χωρο σου...καντην φετες...και βγαλτης το γ@μημενο συκωτι...

βαλτο να μουσκεψει σε λιγο ροδονερο και μετα βρεξτο με κονιακ για να του δωσεις αλλη "υφη"...

τηγανισε το στο ζουμι του και αν θες προσθεσε φρεσκο μπαχαρι και μια ιδεα σανταλοξυλου...

αυτο ειναι αυθεντικο Foie Gras!!

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    γιατι εμεις θα σου πουμε τι να κανεις?

ε,λοιπον μην ξαναφας φουα-γκρα...μια μ@λακια και μιση ειναι...υποκατασταστο του κερατα...

βρες μια χοντρη >150 κιλα ριξτης μια στο κεφαλι (με βαρια, με οπλο, με ροπαλο, οτι εσυ γουσταρεις και αγαπας)...πηγαινε την στον χωρο σου...καντην φετες...και βγαλτης το γ@μημενο συκωτι...

βαλτο να μουσκεψει σε λιγο ροδονερο και μετα βρεξτο με κονιακ για να του δωσεις αλλη "υφη"...

τηγανισε το στο ζουμι του και αν θες προσθεσε φρεσκο μπαχαρι και μια ιδεα σανταλοξυλου...

αυτο ειναι αυθεντικο Foie Gras!!
    Ε, λοιπόν, λέω να μην ξαναφάω φουα-γκρα!

(Πάω να βρώ μια χοντρή.... )
    "Qu ils mangent de la brioche"

Και πάνω που λέω ότι μόνο συνταγές για fois gras δεν έβαλαν οι παπάρες...

:rotflmao: :rotflmao:

υγ. φουα γκρά ελάχιστα περασμένοι απο τηγάνι είναι φοβερό, με σάλτσες και μαλακίες χάνει πολύ. Σε καναπεδάκι είναι πολύ καλό αν και συνήθως εκεί βάζουν πατέ (κονσέρβα συνήθως) ωραίο μεν αλλά συνήθως δεν είναι καθαρό

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Εγώ για ψαροντούφεκο να πάω?

Τα ψάρια δεν αισθάνονται πόνο, αλήθεια σας λέω.

Και σίγουρα κανείς δεν έγραφε με λέπι στο σχολείο!

Όχι τίποτε άλλο, έχω δυο ροφούς που τους μεγαλώνω καιρό τώρα.
    Sent from me using a computer.

παντως μα κανω κ εγω μια ερωτησουλα για ηθικους λογους... χτες το απογευμα κατεχακη κ κηφισιας ειδα σε μια κολονα ενα γατακι σχετικα μικρης ηλικιας. το κακομοιρο λοιπον πλασμα το ειχαν πατησει? λογικα κ καποιος θα το πεταξε-μετακινησε γιατι εκτος του οτι ειδα το κοκκαλο απ το πισω ποδι εξω απ το δερμα αρα σπασμενο μαλλον θα του ειχε σπασει κ η σπονδυλικη.
    εγω γνωστους κτηνιατρους δεν εχω αν κ δεν νομιζω να σωνονταν... η ερωτηση λοιπον κυριοι ειναι το σκοτωνεις εκεινη την ωρα? απλα κ μονο για να το βγαλεις απ την μιζερια του.. εγω δεν το εκανα αλλα ισως να επρεπε..
    ΕΕΕΕΕ? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΕ!!

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από panoulis2222
    η ερωτηση λοιπον κυριοι ειναι το σκοτωνεις εκεινη την ωρα? απλα κ μονο για να το βγαλεις απ την μιζερια του.. εγω δεν το εκανα αλλα ισως να επρεπε..
    πολλες πολεμικες ταινιες βλεπεις
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
    πολλες πολεμικες ταινιες βλεπεις
    ισως.. εχεις να προτεινεις καμια μηπως?
    ΕΕΕΕΕ? ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΕ!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από panoulis2222
    ... η ερωτηση λοιπον κυριοι ειναι το σκοτωνεις εκεινη την ωρα?
    Όχι. Το πας στον κοντινότερο κτηνίατρο (11880 και τα σια). Εκάναμε εγχείρηση σε προβατίνα "ξεγραμμένη" με ότι βρήκαμε μπροστά μας ένα βράδυ κάποιου χειμώνα μέσα στις λάσπες και τα νερά για να βγάλουμε το νεκρό αρνί της και το ζώο ακόμα ζει και ας πέρασαν τόσανά χρόνια. Ποτέ δεν ξέρεις!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Όχι. Το πας στον κοντινότερο κτηνίατρο (11880 και τα σια). Εκάναμε εγχείρηση σε προβατίνα "ξεγραμμένη" με ότι βρήκαμε μπροστά μας ένα βράδυ κάποιου χειμώνα μέσα στις λάσπες και τα νερά για να βγάλουμε το νεκρό αρνί της και το ζώο ακόμα ζει και ας πέρασαν τόσανά χρόνια. Ποτέ δεν ξέρεις!
    Ωραίος ο παίκτης

Βορειολυβικός Το avatar του/της fasma
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Το ζώο (και όχι το κρέας οπώς λές) είτε πεθάνει με χατζάρα είτε με πιστόλι είτε με ρεύμα το ίδιο θα υποφέρει. Αν ο σφαγέας είναι έμπειρος θα το λυτρώσει σε λιγα δευτερόλεπτα. Αν όχι θα υποφέρει περισσότερο. Εσυ τι νομίζεις δηλαδή ότι στα σφαγεία μαζικής παραγωγής, έχουν τον χρόνο να βασανίζουν πρώτα το ζώο και μετά να το σκοτώνουν? Μια κι έξω πάει η δουλειά.

Αν δεις πως σκοτώνουν τα γουρούνια στα χωριά (έδωσε μερικά κλου ο Εχετλαίος) θα φρίξεις. Είναι προτιμότερο δηλαδή να κόβεις το λαιμό του ζώο και αυτό να σπαρταράει για μερικά λεπτά, από το να το πυροβολείς μια κι έξω?

και να πυροβολήσεις πάλι σπαρταράει για κάμποσα λεπτά και μπορεί και κανα μισάωρο αναλόγως που θα την έχει φάει την σφαίρα.
    Μαχαίρι αμέσως την σφαίρα και βρίσκεις των νωτιαίο μυελό και αυτό ήταν.
    Και ναι έχει διαφορά το κρέας απο ενα "ήρεμο" σφάξιμο παρά απο ενα "ταλαιπωρημένο".

Σελίδα 8 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF