εγώ που το καθαρίζω με ακουαφόρτε πειράζει?
Ώστε έτσι κατέληξες με αυτό το avatar!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εγώ που το καθαρίζω με ακουαφόρτε πειράζει?![]()
Sent from me using a computer.
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Συγνώμη, αλλά όντως έριξα πολύ γέλιο...
να' στε καλά... keep on going![]()
Φύγαμε...
Ρε Θωμά πάλι μλκια έκανες?
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Εγω δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα ρε φιλε...Ολα τελεια ειναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ρε Θωμά πάλι μλκια έκανες?![]()
:rotflmao::rotflmao:
"Qu ils mangent de la brioche"
Κάπτεν όπως τον πόσταρες είναι έτσι κι αλλιώς οπότε σου λέει κάτσε να πω κανα τιπ να καραφλιάσω κι άλλους με χλωρίνες..
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Υπαρχουν κατι γαματοι αφροι για το κρανος στο εμποριο σε καλες τιμες που συμφερουν, μετα μπορεις να βαλεις detol αμα θες καλη απολυμανση, τελος με ενα σαμπουαν για ευαισθητα καθαριζει μια χαρα...!
![]()
Ασε μας ρε φιλε και εσυ...Μια τριχα μου εχει μεινει ορθια,θες να μου πεσει και αυτη...Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Υπαρχουν κατι γαματοι αφροι για το κρανος στο εμποριο σε καλες τιμες που συμφερουν, μετα μπορεις να βαλεις detol αμα θες καλη απολυμανση, τελος με ενα σαμπουαν για ευαισθητα καθαριζει μια χαρα...!
![]()
![]()
yul brynner...ελεος ρε μλκ...και μετα λες εμενα γερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:wacko:![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
[B]Kαι τα μωρομαντηλα για μωρουδιστικους κωλους ειναι αλλα για τις ζαντες τα χρησιμοποιουμε ολοι μια χαρα.
E αμα πλενουμε με μωρομαντιλα ζαντες να πλενουμε με πετρελαιο μωρουδιστικους κωλους
+1.Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Υπαρχουν κατι γαματοι αφροι για το κρανος στο εμποριο σε καλες τιμες που συμφερουν,
![]()
Εγώ έχω αυτόν της Motorex
http://www.e-moto.gr/gr/Details.asp?ProductID=1253
Αφρός + αρκετά χέρια με άφθονο ζεστό νεράκι και είμαι ΟΚ![]()
αυτον εχω και εγω γαμει!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
+1.
Εγώ έχω αυτόν της Motorex
http://www.e-moto.gr/gr/Details.asp?ProductID=1253
Αφρός + αρκετά χέρια με άφθονο ζεστό νεράκι και είμαι ΟΚ![]()