Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 213

Θέμα: Φουα Γκρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    εγώ όταν αποκεφάλιζα μικρός τα κοκόρια στο κοτέτσι του πατέρα μου

ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ άραγε να είμαι υποψήφιος δολοφόνος????

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Ας πω και γω τη μ@λακία μου, τσάμπα είναι.....
    Στις ΗΠΑ απαγορεύτηκε η εκτροφή πτηνών για φουά γκρά εξ' αιτίας του βασανισμού των ζώων. Το εισάγουν απο την Ευρώπη πλέον. ("Δεν έχουμε πρόβλημα με το βασανισμό των ζώων, αρκεί να μην τα βασανίζουμε εμείς")
    Οι Βίσονες και λοιπά τερατώδη βοοειδή (που καταναλώνονται σε αστρονομικούς αριθμούς εδω στις ΗΠΑ) ξέρω οτι θανατώνονται με 2 κυρίως τρόπους. Ο ένας είναι με πεπιεσμένο αέρα που καταλήγει σε ένα ακροφύσιο και το κολλάνε στο μέτωπο των ζώων. (σ.σ Το χρησιμοποιούσε και ένας Ισπανός ηθοποιός που έπαιζε ενα serial killer και το κάρφωνε στο δόξα πατρί απο τα θύματα....Αυτός που πηδάει την penelope cruz μωρέ.....ΑΑΑααα γειά σου, κατάλαβες τώρα ποιόν λέω.
    Και ο άλλος είναι με ένα αμόνι, αναρτημένο σε τροχαλία που σκάει απο ψηλά. Ξανατραβιέται το αμόνι και there we go again...
    Σίγουρα θα παίζει και το occasional shooting....
    San Francisco Bay Area member......

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Πολύ όμορφα... Σίγουρα δεν ξανατρώω φουα γκρα....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    εγώ όταν αποκεφάλιζα μικρός τα κοκόρια στο κοτέτσι του πατέρα μου

ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ άραγε να είμαι υποψήφιος δολοφόνος????

Ναι στα σίγουρα. Έχω καλό Ψυχίατρο να δει μέσα σου και ν' ανακαλύψει τυχόν προβληματικά παιδικά χρόνια και να σε κάνει καλά.

Σε κατά συρροήν δολοφόνους κάνει καλύτερες τιμές.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Νομιζω οτι το κρεας ειναι απαραιτητο συστατικο ειναι αυτο που μεγαλωσε σε οσους το καταφερε τον εγκεφαλο του ανθρωπου και τον εκανε εξυπνο απο χιμπατζης που ηταν.

Τι λε ρε... Μαθετε οτι ο ανθρωπος απο την φυση του δεν ειναι Σαρκοφαγο ον, ουτε φυτοφαγο.

Ειναι καρποφαγο, γιαυτο κ τα δοντια μας εχουν αυτο το σχημα.

Συνεχιστε

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Να τολμήσω να ζητήσω πηγή;

Αντίθετα, δες εδώ, στο έγκυρο pubmed, τι τρώει ο άνθωπΑς:
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2697806

*perastikos πάει προς την κουζίνα να μαγειρέψει τον κιμά για το μεσημέρι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Τι λε ρε... Μαθετε οτι ο ανθρωπος απο την φυση του δεν ειναι Σαρκοφαγο ον, ουτε φυτοφαγο.
    Σωστο, αλλα επειδη αρχισε να τρωει κρεας εξελιχθηκε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5

Συνεχιστε
    Homo εσυ
    http://www.roufianos.com/showthread....ποφάγοι!?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	_1_~1.jpg 
Προβολές:	141 
Μέγεθος:	58,3 KB 
ID:	209247
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

OK. Eρμήνευσέ μου την ύπαρξη (δομή και λειτουργία) του κυνόδοντα, τότε.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Υπολείμματα απ' την εποχή των βρικολάκων.
    Sent from me using a computer.

(c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Βλεπω επιμενεις, παμε λοιπον.

Οι κυνόδοντες που έχουν οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά μικροί σε σύγκριση τόσο με τους τεράστιους κυνόδοντες των κρεοφάγων ζώων, όσο και με τους κυνόδοντες χορτοφάγων ζώων όπως οι γορίλες και οι ουρακοτάγκοι. Επίσης δεν είναι ούτε ιδιαίτερα αιχμηροί, αλλά ούτε και μυτεροί. Στην ουσία είναι μόνο κατά το όνομα κυνόδοντες και χρησιμεύουν στην κατανάλωση κάποιων φρούτων και καρπών, διότι ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρα καρποφάγο και φυτοφάγο ον. Σκέψου ότι δεν είναι δυνατόν για έναν άνθρωπο να σκοτώσει και να καταναλώσει ένα ζώο ξεσκίζοντας τις σάρκες του με τα δόντια του και τα χέρια του, όπως κάνουν τα κρεοφάγα ζώα. Γενικότερα ο όλος σωματικός ανθρώπινος μηχανισμός είναι ξεκάθαρα αυτός ενός καρποφάγου-χορτοφάγου πλάσματος. Αυτό διαφαίνεται από τους τραπεζίτες που έχουν ο άνθρωπος και τα φυτοφάγα (για να μπορούν να αλέθουν την τροφή τους), σε αντίθεση με τα κρεοφάγα που καταπίνουν σχεδόν αμάσητη την τροφή τους, γιατί δεν τους χρειάζεται και δεν έχουν τέτοιου είδους δόντια. Οι σιελογόνοι αδένες των φυτοφάγων ζώων και του ανθρώπου είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένοι για να προ-αφομοιώνουν καρπούς και δημητριακά, ενώ τα κρεοφάγα ζώα έχουν μικρούς μη ανεπτυγμένους σιελογόνους γιατί δεν καταναλώνουν φρούτα και καρπούς. Ακόμη, το σάλιο των κρεοφάγων είναι όξινο και δεν περιέχει το ένζυμο πτυελίνη για να προ-αφομοιώσει τους καρπούς και τα φρούτα, εν αντιθέσει με το σάλιο των χορτοφάγων και του ανθρώπου που είναι αλκαλικό και περιέχει την πολύτιμη πτυελίνη για την κατανάλωση των καρπών. Επίσης τα χορτοφάγα ζώα και ο άνθρωπος παράγουν 20 φορές λιγότερο υδροχλωρικό οξύ στο στομάχι, σε σχέση με τα κρεοφάγα που παράγουν τεράστιες ποσότητες υδροχλωρικού οξέως για να μπορέσουν αφομοιώσουν και να χωνέψουν το κρέας. Επιπροσθέτως, ο εντερικό σύστημα του ανθρώπου και των χορτοφάγων ζώων είναι πολύ μεγάλου μήκους γιατί οι φυτικές τροφές αποσυντίθενται πολύ αργά και με διαφορετικό τρόπο και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος αν δεν αποβληθούν γρήγορα από τα έντερα. Από την άλλη πλευρά τα κρεοφάγα ζώα έχουν πολύ μικρό μήκος εντέρων για να αποβάλλουν γρήγορα το ταχύτατα αποσυντιθέμενο τοξικό κρέας.

Σου φτανει η θελεις κ αλλο.

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos

Re: (c)

Ο άνθρωπος μπορεί να μην είναι σχεδιασμένος να σκίσει ένα άλλο ζώο με τα δόντια του αλλά μια χαρά το "σκίζει" με το μυαλό του (εργαλεία, όπλα κλπ κλπ) εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια... Επίσης μια χαρά γίνεται και η πέψη του κρέατος + τα πολύτιμα συστατικά που λαμβάνει...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

....

Φίλε υποκλίνομαι στο απύθμενο βάθος της γνώσης σου... Γνωρίζεις τα πάντα για τα πάντα κι έχεις κι άποψη.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

...

Σου φτανει η θελεις κ αλλο.
    Koίτα, μοριακός βιολόγος είμαι και έχω κάνει εμπεριστατωμένη ανθρωπολογική έρευνα πάνω στο θέμα που συζητάμε.
    Αυτά που γράφεις και με τόση θέρμη υποστηρίζεις μου είναι γνωστά από δεκαετίες.
    Υπάρχουν όμως πολλά σκιερά σημεία στην έρευνα πάνω στη δομή και λειτουργία του ανθρώπινου πεπτικού. Και αυτό το θεωρώ φυσικό μετά από το πέρασμα χιλιετιρίδων πολλών και την αναμόχλευση γονιδιακών σουπών από εδώ και επό εκεί.
    Ναι, διαθέτουμε μηχανισμούς (μηχανικούς και βιοχημικούς) για την αφομοίωση και καρπών, και φρούτων και κρέατος (κυνόδοντες, αντιτακτό μεγάλο δάκτυλο για καλή αρπαγή, ισχυρότατο οξύ στο στόμαχο -το εδικό μου 3,2pH μετρημένο παρακαλώ-, λιπάσες της χοληδόχου κύστεως κτλ)
    Όχι, δεν διαθέτουμε μηχανισμούς (μηχανικούς, βιοχημικούς) για την αφομοίωση καρπών, και φρούτων και κρέατος (ανυπαρξία επιπλέον διαμερισμάτων στο στόμαχο, δεν μυρηκάζουμε, δεν έχουμε ένζυμα που επιτρέπουν την ανάπτυξη βακτηριακής εντερικής χλωρίδας τύπου πυτιάς, δεν την παλεύουμε "και τόσο καλά" με τα κατάλοιπα της κατακερμάτισης των ζωικών λιπών από το ήπαρ κτλ).
    Είναι τουλάχιστον αφελές να πούμε τι ακριβώς είμαστε πλέον. Σίγουρα είμαστε παμφάγα αλλά έχουμε και την ευχέρεια της επιλογής στην τροφή (τουλάχιστον εδώ στη χώρα μας).
    Κάποιοι πρόγονοί μας ήταν αυστηρά καρποφάγοι (ελληνικός προπίθηκος) κάποιοι αυστηρά κρεατοφάγοι (Ομηρική εποχή).
    Δε με ενδιαφέρει τι νομίζει ο καθένας ότι είναι, ούτε τι τρώγει αρκεί να είναι υγιείς και να μη φθείρει επιπλέον τον πλανήτη με την επιλογή του αυτή.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Re: Re: (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Ο άνθρωπος μπορεί να μην είναι σχεδιασμένος να σκίσει ένα άλλο ζώο με τα δόντια του αλλά μια χαρά το "σκίζει" με το μυαλό του (εργαλεία, όπλα κλπ κλπ) εδώ και δεκάδες χιλιάδες χρόνια... Επίσης μια χαρά γίνεται και η πέψη του κρέατος + τα πολύτιμα συστατικά που λαμβάνει...

Εμεις λεμε απο την φυση του τι ειναι, οχι τι κατεληξε.

Μαθε οτι αν τρωγαμε ολοι καρπους κ φυτα ο μεσος ορος ζωης μας θα ηταν +20 χρονια.

Κ το λεει καποιος που τρωει 2 κιλα κρεας την ημερα στανταρ

Σελίδα 9 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 4567891011121314 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ