και για να χουμε καλο ρωτημα 10-40 ημισινθετικα η φουλ?τι ειναι καλυτερο να του βαλω?εγω ειμαι της αποψης ημι...
και για να χουμε καλο ρωτημα 10-40 ημισινθετικα η φουλ?τι ειναι καλυτερο να του βαλω?εγω ειμαι της αποψης ημι...
Throttle that mysterious friend of ours
οτι και να βαλεις απο motul ειναι θεϊκο...ακομη και το ορυκτελαιο της...Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
frankly my dear, i dont give a damn...
το θεμα μου ειναι πως αν τους πιστευα δε θα ρωταγα και επειδη νιωθω το κιβωτιο σκληρο και μολις πλησιαζει η αλαγη ακουω κατι ψιλο τικι τικα ξερετε καμπανοηχους....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
για να στο λενε μαστορες και μη,κατι παραπανω θα ξερουν...μην παιζεις λοιπον με την τυχη σου και μεινε στο εγγυημενα καλο λαδι...δηλαδη το motul...και μετα απο 3 αλαγες λαδιων ειπα να δωκιμασω και κατι αλλο τωρα που θα ξαναπαρω αλλο μοτορι...
Εσυ τωρα μας κανεις πλακα,ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οτι και να βαλεις απο motul ειναι θεϊκο...ακομη και το ορυκτελαιο της...![]()
![]()
![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Εσυ τωρα μας κανεις πλακα,ε;![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ τι λες να το εννοει?αφου πινει νερο στο ονομα τησ τορκο...:rotflmao:
διακρινω δε και μια ειρωνια![]()
![]()
Ποιο ακριβως torco να δοκιμασω για το μηχανακι μου?Ενα λινκ θα βοηθουσε παρα πολυ.
thanks!
ανεπαισθητη θα ελεγα,μη αξια λογου...Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
![]()
![]()
θα το θεσω αλλιως T4 h T4SR??????![]()
μιδαμινη απαρατηρητη παραμονο στο εμπειρο ματι..Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
ανεπαισθητη θα ελεγα,μη αξια λογου...![]()
![]()
Εχει λιγο πιο πανω το λινκ απο τον κεντρικο αντιπροσωποΑρχικά δημιουργήθηκε από foler
Ποιο ακριβως torco να δοκιμασω για το μηχανακι μου?Ενα λινκ θα βοηθουσε παρα πολυ.
thanks!![]()
T4SR που ειναι full synthetic λογικα...![]()
ε μα ρε συ ελεος...προφανως εχεις πατησει το μαμοsearch για να αναφερεις τα τορκο,οποτε ξερεις παρα πολυ καλα τι εχω γραψει γι αυτα μια και με αναφερεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
εσυ τι λες να το εννοει?αφου πινει νερο στο ονομα τησ τορκο...:rotflmao:
![]()
επιπροσθετως βλεπεις και τι λενε οσοι τα εχουν χρησιμοποιησει...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ MOTUL...ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
δεν ξερω εχω ακουσει οτι για χρηση μεσα εξω στην πολη καλυτερα τα ημισυνθετικα??παλι λαλακιες μου λεγανε?Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εχει λιγο πιο πανω το λινκ απο τον κεντρικο αντιπροσωπο![]()
T4SR που ειναι full synthetic λογικα...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ε μα ρε συ ελεος...προφανως εχεις πατησει το μαμοsearch για να αναφερεις τα τορκο,οποτε ξερεις παρα πολυ καλα τι εχω γραψει γι αυτα μια και με αναφερεις...
επιπροσθετως βλεπεις και τι λενε οσοι τα εχουν χρησιμοποιησει...
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ MOTUL...ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ...![]()
![]()
![]()
δεν θα επαναληφθει σεβασμιε ρειν απλα ηθελα να βεβαιωθω..:rotflmao: :rotflmao:
Δεν βλεπω λογω για ημισυνθετικα εκτος και αν ειναι πολυ καινουργιο το μοτερ με λιγα χιλιομετρα οπου και νομιζω προτιμουνται τα ημισυνθετικα αρχικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
δεν ξερω εχω ακουσει οτι για χρηση μεσα εξω στην πολη καλυτερα τα ημισυνθετικα??παλι λαλακιες μου λεγανε?![]()