Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 165 από 213

Θέμα: Φουα Γκρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Aν και δεν ειμαι χορτοφαγος εντουτοις ειμαι εναντιον ολων αυτων των πραξεων θανατωσης των ζωων που σκοπο εχουν να καλυψουν δευτερογενεις αναγκες ή την ματαιοδοξια λιγων και εκλεκτων.Με λιγα λογια δε νομιζω να πεθανει κανεις απο ασιτια αν δε φαει φουαγρα ή χαβιαρι ουτε θα ψοφισει απο το κρυο αν δεν φορεσει καμμια τριανταρια μαλλιαρα ζωακια το χειμωνα. Επισης τραγικα βρισκω και τα πειραματα πανω σε ζωα απο εταιριες καλλυντικων απως και την θανατωση αγριων και σπανιων ερπετων για να γινουν μποτες και σακακια.
    Ειχα δει ενα φρικιαστικο ντοκυμαντερ για θανατωσεις ζωων οπως φαλαινες(η απολυτη φρικη),κροκοδειλων και δελφινιων.
    Μαλλον αυτος ο πλανητης θα ξεφορτωθει αργα ή γρηγορα τους δυναστες οπως εκανε με κατι τεραστια ερπετα πριν κατι εκ.χρονια.

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos

Re: Re: Re: (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Εμεις λεμε απο την φυση του τι ειναι, οχι τι κατεληξε.

Μαθε οτι αν τρωγαμε ολοι καρπους κ φυτα ο μεσος ορος ζωης μας θα ηταν +20 χρονια.

Κ το λεει καποιος που τρωει 2 κιλα κρεας την ημερα στανταρ
    Τι εννοείς από τη "φύση" του... Εγώ τρώω κρέας και μου φαίνεται απόλυτα φυσικό!
    Τα πάντα εξελίσσονται...

Επίσης γι' αυτό με τα +20 χρόνια, έχεις κάποιο σοβαρό link?

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas

Re: Re: Re: Re: (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Τι εννοείς από τη "φύση" του... Εγώ τρώω κρέας και μου φαίνεται απόλυτα φυσικό!
    Τα πάντα εξελίσσονται...

Επίσης γι' αυτό με τα +20 χρόνια, έχεις κάποιο σοβαρό link?
    το ξερει γιατι του πε ενας ερεκτους διατροφολογος

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Τι ειναι το φουα Γκρα?

Εχει καμια σχεση με τα μαυροματικα?

Re: Re: (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    λιπάσες της χοληδόχου κύστεως

Νομίζω ότι θέλεις να πεις χολικά άλατα, γιατί η λιπάση από το πάνκρεας εκκρίνεται. Τα χολικά άλατα σταθεροποιούν τα λιποσταγονίδια και η λιπάση διασπά τα τριγλυκερίδια σε λιπαρά οξέα και γλυκερόλη..

Όσο για αυτά που είπαν οι άλλοι ότι η εξέλιξή μας και η ανάπτυξη του εγκεφάλου οφείλεται στην κατανάλωση κρέατος μου έδωσε ένα ωραίο θέμα έρευνας αν δω ότι έχει βάθος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα δομικά στοιχεία του εγκεφάλου κατά την ανάπτυξή μας είναι τα φωσφολιπίδια και η βασική αν όχι μοναδική τροφή του εγκεφάλου η γλυκόζη (γιατί υπάρχουν και τα κετονοσώματα).

Ωραίο θέμα ανοίξατε πάντως.

Re: Re: Re: (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Νομίζω ότι θέλεις να πεις χολικά άλατα..
    Φυσικά και έχεις δίκιο.
    Να σου πω, όμως, το τι μου συνέβει, μια που το συζητάμε, σα μαθητούδι. Είχα βρει λιπάσες και στο γαστικό περιεχόμενο (αναμενόμενο) και πολύ αργότερα (μετά το 12δάκτυλο) που δεν ήταν σίγουρα πανκρεατικής προέλευσης καθότι τα του πανκρεάτος ένζυμα τα είχα κάνει coupling με P32 και τα βρήκα όπως τα περίμενα στο gel μου. Τις λιπάσες (μικρομοριακές σίγουρα, πήγαν πολύ παρακάτω στο Gel μου) αυτές, υποθέσαμε τότε ότι υπήρχαν και στο χολικό περιεχόμενο. Δεν μπόρεσα να το αποδείξω καθότι δεν εξέτασα τη χολή αυτή καθαυτή αλλά...

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Δεν μπόρεσα να το αποδείξω καθότι δεν εξέτασα τη χολή αυτή καθαυτή αλλά...
    Αν έβρισκα ένα θύμ...εεεεε, ένα εθελοντή ήθελα να πω να το εξακριβώσω 100% πολύ θα με βοηθούσατε αγαπητοί φοβεροί και όμορφοι και καλοί συμφορουμίτες.
    Εεεεεεεεεε;
    :wacko:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Re: Re: Re: Re: Re: (c)

Αν έβρισκα ένα θύμ...εεεεε, ένα εθελοντή ήθελα να πω να το εξακριβώσω 100% πολύ θα με βοηθούσατε αγαπητοί φοβεροί και όμορφοι και καλοί συμφορουμίτες.
    Εεεεεεεεεε;
    :wacko:
    Αν βρεις μπορείτε να έρθετε παρεούλα να πάρετε μέρος στην πτυχιακή μου?

Θα κάνουμε κάτι σαν σκερτσάκι :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: (c)

Αν βρεις μπορείτε να έρθετε παρεούλα να πάρετε μέρος στην πτυχιακή μου?

Θα κάνουμε κάτι σαν σκερτσάκι :rotflmao:
    Θα παίξουμε το γιατρό;

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: (c)

Θα παίξουμε το γιατρό;
    Δεν ξέρω τι κάνατε εσείς στις πτυχιακές σας...
    Εμάς θα είναι πολλά άτομα μπροστά

Πάντως μια Live απόδειξη θα μου εξασφαλίσει ένα εννιαράκι τουλάχιστον..ε?ε?

Χαχαχαχα

Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
    Τα πάντα εξελίσσονται...

Εφ οσον μου λες αυτο δεν εχει νοημα να συζητησουμε...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: (c)

Δεν ξέρω τι κάνατε εσείς στις πτυχιακές σας...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Re: (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Βλεπω επιμενεις, παμε λοιπον.

Οι κυνόδοντες που έχουν οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά μικροί σε σύγκριση τόσο με τους τεράστιους κυνόδοντες των κρεοφάγων ζώων, όσο και με τους κυνόδοντες χορτοφάγων ζώων όπως οι γορίλες και οι ουρακοτάγκοι. Επίσης δεν είναι ούτε ιδιαίτερα αιχμηροί, αλλά ούτε και μυτεροί. Στην ουσία είναι μόνο κατά το όνομα κυνόδοντες και χρησιμεύουν στην κατανάλωση κάποιων φρούτων και καρπών, διότι ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρα καρποφάγο και φυτοφάγο ον. Σκέψου ότι δεν είναι δυνατόν για έναν άνθρωπο να σκοτώσει και να καταναλώσει ένα ζώο ξεσκίζοντας τις σάρκες του με τα δόντια του και τα χέρια του, όπως κάνουν τα κρεοφάγα ζώα. Γενικότερα ο όλος σωματικός ανθρώπινος μηχανισμός είναι ξεκάθαρα αυτός ενός καρποφάγου-χορτοφάγου πλάσματος. Αυτό διαφαίνεται από τους τραπεζίτες που έχουν ο άνθρωπος και τα φυτοφάγα (για να μπορούν να αλέθουν την τροφή τους), σε αντίθεση με τα κρεοφάγα που καταπίνουν σχεδόν αμάσητη την τροφή τους, γιατί δεν τους χρειάζεται και δεν έχουν τέτοιου είδους δόντια. Οι σιελογόνοι αδένες των φυτοφάγων ζώων και του ανθρώπου είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένοι για να προ-αφομοιώνουν καρπούς και δημητριακά, ενώ τα κρεοφάγα ζώα έχουν μικρούς μη ανεπτυγμένους σιελογόνους γιατί δεν καταναλώνουν φρούτα και καρπούς. Ακόμη, το σάλιο των κρεοφάγων είναι όξινο και δεν περιέχει το ένζυμο πτυελίνη για να προ-αφομοιώσει τους καρπούς και τα φρούτα, εν αντιθέσει με το σάλιο των χορτοφάγων και του ανθρώπου που είναι αλκαλικό και περιέχει την πολύτιμη πτυελίνη για την κατανάλωση των καρπών. Επίσης τα χορτοφάγα ζώα και ο άνθρωπος παράγουν 20 φορές λιγότερο υδροχλωρικό οξύ στο στομάχι, σε σχέση με τα κρεοφάγα που παράγουν τεράστιες ποσότητες υδροχλωρικού οξέως για να μπορέσουν αφομοιώσουν και να χωνέψουν το κρέας. Επιπροσθέτως, ο εντερικό σύστημα του ανθρώπου και των χορτοφάγων ζώων είναι πολύ μεγάλου μήκους γιατί οι φυτικές τροφές αποσυντίθενται πολύ αργά και με διαφορετικό τρόπο και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος αν δεν αποβληθούν γρήγορα από τα έντερα. Από την άλλη πλευρά τα κρεοφάγα ζώα έχουν πολύ μικρό μήκος εντέρων για να αποβάλλουν γρήγορα το ταχύτατα αποσυντιθέμενο τοξικό κρέας.

Σου φτανει η θελεις κ αλλο.
    Tουλάχιστον όταν ξεσηκώνεις κάτι βάζε και πηγή

http://www.adonisgeorgiadis.gr/phpbb....php?f=2&t=409
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΛΕΕΕΙ ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

Δεν το ειχα προσεξει...

Γιατι να βαλω πηγη, τα ξερω αυτα που λεει αλλα βαριομουν να γραφω :wacko:

Σελίδα 11 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 6789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ