Μενιο καλο αγωνα .
καλον αγωνα φιλαρακι! Πολύ και καλή διασκέδαση σου ευχομαι!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
Λιγοτερο απο εβδομαδα για τον αγωνα, τελικως με τη μαμα αναρτηση θα προσπαθησω αφου δε βρεθηκε αλλη λυση.
Πολυ θετικο ειναι οτι πρωτη φορα σε αγωνα θα εχω δυο ζευγαρια καινουργια λαστιχα.
Επισης παρουσιαστικε ενα προβλημα με τον πισω τροχο ο οποιος εχανε επαφη με την ασφαλτο πολυ γρηγορα στο φρεναρισμα...
Οι ειδικοι![]()
![]()
ειπαν οτι η επαναφορα ειναι πολυ γρηγορη, κι ετσι το πισω εγινε πιο αργο.
Βελτιωθηκε το προβλημα αρκετα αλλα οχι οπως θα το ηθελα.
Προπονηση δεν εγινε το Σ/Κ λογω κανονισμου που το απαγορευει τον οποιο αποφασισα να σεβαστω παρ'ολο που οι κανονισμοι δεν τηρουνται στην Ελλαδα και πολυ....
Απο Παρασκευη εχουμε ελευθερα, Σαββατο χρονους και Κυριακη Αγωνα θα χαρω να δω οποιον ερθει κι απο κοντα αν και μακρια οι Σερρες.....
Μενιο γερα ,καλο αγωνα και με ενα καλο αποτελεσμα...
και οπως λεει και ο Swantz σε μια συνεντευξη του...
"Το γκαζι στο στοπ ,μεχρι να δεις τον Θεο ,και μετα φρενα..."
![]()
![]()
Μη σε στεναχωρει καθολου το θεμα με τη στοκ αναρτηση. Δε θα εχεις κανενα προβλημα μεχρι το .27 και μαλιστα γυρολογιο. Ζεστη πολυ δε θα εχει για να τη ζορισει, ειναι και σχετικα καινουργια. Βρες ενα σεταπ και ασχολησου/επικεντρωσου μονο στην οδηγηση σου. Το οτι θα πας με 2 ζευγαρια λαστιχα ειναι πολυ καλο. Φροντισε την Παρασκευη να εισαι εκει νωρις το πρωι και να οδηγησεις οσο πιο πολυ μπορεις, ειναι κρισιμη μερα καθως δεν εχεις καβαλησει το συγκεκριμενο μηχανακι εκει μεσα. Κατα τη γνωμη μου φαε το ενα ζευγαρι τη παρασκευη και μπες χρονομετρημενα με οσο λαστιχο εμεινε. Αν πιστευεις οτι το χεις, βαλε στο τελος του 2ου χρονομετρημενου τα λαστιχα του αγωνα και κανε μονο 5-6 γυρους. Με 5-6 γυρους μονο χρηση, δε θα εχεις θεμα κανενα τη Κυριακη στον αγωνα.
Τη Κυριακη μπορει να τα πουμε επανω![]()
...ex 88 SS 600 GR
Μενελαε καλη επιτυχια.Κοιτα να ευχαριστηθεις το ν αγωνα και μετα ολα τα αλλα (βαθρα, κυπελα κτλ.).Αλλωστε γι'αυτο τρεχουμε.Το προηγουμενο σκ τρεχαμε για το παγκρητιο στο τυμπακι παλι.Πηρε μερος ενας φιλος με ενα Gsx-r τωρα 4 ητανε 5 μοντελο θα σε γελασω.Ειχε και αυτος λιγα προβληματα με το πισω αμορτισερ οταν ζεστενοταν πολυ αλλα τον εβγαλε τον αγωνα μια χαρα και σε καλη θεση μαλιστα.Αν δεν εχει και πολυ ζεστη οπως σου ειπε και ο Ντιμντοκ ακομα καλυτερα.Παντως τουλαχιστον τους 2 απο τους τρεις που κατεβηκαν Κρητη, τους εχεις.![]()
Καλη επιτυχια και παλι και να το ευχαριστηθεις.Αντε με το καλο να σε δουμε και στον επομενο αγωνα στα μερη μας.Η προσφορα ισχυει ακομα παντως.
Καλο αγωνα![]()
![]()
Τελειωσε η μερα της Παρασκευης, λιγα εχω να πω για μενα, οδηγησα 4 εικοσαλεπτα και δεν ειχα καποιο ουσιαστικο προβλημα αν και δεν νομιζω να πηγα πολυ γρηγορα (χρονο δε κρατησα υπολογιζω το καλυτερο μου γυρω στο 1.33-34).
Καποιες μικρο αλλαγες εγιναν στις αναρτησεις και συγκεκριμενα στην συμπιεση μπροστα που εγινε λιγο πιο σκληρη διοτι ειμαι λιγο φρενακιας αλλα και στη συμπιεση πισω γιατι ενιωθα μια ασαφεια πισω.Νομιζω πως σε γενικες γραμμες το μηχανακι ειναι οκ.
Σημαντικο ρολο επαιξε η γυμναστικη διοτι εβγαλα τα σεσιον σχετικα ακουραστα. Επισης το τελικο γραναζωμα ειναι ενα κοντο μπροστα κι ενα μακρυτερο δοντι πισω.
Στις υπολοιπες κατηγοριες στα διχρονα οι σημετοχες για αλλη μια φορα μετρημενες.
Με τα supersport δεν ασχοληθηκα και πολυ και δεν εχω συγκρατησει κατι αν και λιγο πολυ ειναι οι γνωστοι...
Στην formula extreme αναμενεται σφαγη. Υπαρχει ενας Βουλγαρος που πραγματικα πεταει και ειναι ενα επιπεδο μονος του και βλεπω προβληματισμενους τους δικους μας Κοντομαρο, Συνιωρη και Μπουστα... Ο Choy για οσους τον ξερουν αναμενεται ισως να σταματησει το χρονομετρο και στο 1.18...ψηλα....!!!!!!!!!!!!
Περισσοτερα αυριο...
Καλή επιτυχία στον αγώνα, και κοίτα να το ευχαριστηθείς!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
1.18...ψηλα....
![]()
![]()
![]()
απο λαστιχα πως εισαι?σε τρωει ο καρπος καθολου ή φυλας για τον αγωνα?
καλο αγωνα να χεις Μενιο...![]()
![]()
http://blog.ebike.gr/
1.19.7 o choy ενα κατω απο jb-συνιωρη!
ρε συ μενελαε ησουν εκει σημερα; ηρθα ειδα την προπονηση αλλα που να φανταστω! ειμασταν με ενα rs εκεινο το πρασινο - λαχανι μπροστα στο κυληκειο ηταν παρκαρισμενο.
την κυριακη θα σε δω στον αγωνα καλη επιτυχια σου ευχομαι!!
παντως σιγουρα θα γινει σφαγη! ο βουλγαρος ειναι πολυ δυνατος αλλα και ο συνιωρης δε παει πισω!
αναμενουμε να δουμε τον αγωνα!
![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
στα πρωτα χρονομετρημεναΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
http://blog.ebike.gr/
19.4 ο choy
20.3 συνιωρης
20.4 μπουστας
20.6 κοντομαρος
Αν είναι κανείς πάνω, ας κάνει μια βόλτα να μας πει αν υπάρχει οδηγός στην Extreme - με εξαίρεση το Μπούστα- που να μην τρέχει με Dunlop...
Νομίζω πως είναι ο μόνος...
Πάντως, από ότι φαίνεται, θα γίνει σκοτωμός για τη 2η θέση.
Ο Choy, όπως αναμενόταν, μάλλον δεν έχει αντίπαλο...
Μιας και γινεται κουβεντα για τα 1000 εχω να πω τα εξης.
Ο choy εκανε στο πρωτο χρονομετρημενο 1.19.3 ο Συνιωρης 1.20.4 Μπουστας 1.20.5 Κοντομαρος 1.20.6
Κανενας απο αυτους δε κατεβασε στο δευτερο χρονομετρημενο.
Ο Βουλγαρος ειναι πολυ σταθερος και η οργανωση του ειναι ακρως επαγγελματικη.
Την παρασκευη οδηγησε σε ολα τα 20λεπτα κι επειτα εκανε βολτες στα πιτ με ενα ποδηλατακι.Πιστευω αν ευνοησουν οι συνθηκες θα κανει 1.18 και δε νομιζω εκτος απροοπτου να υπαρξει μαχη για την πρωτια...
Την Παρασκευη γυρισε 1.19.1
Ενα δευτερολεπτο στο επιπεδο αυτο ειναι αιωνιοτητα.
Ο Μπουστας ειναι με michelen και δε νομιζω να τραβηξει και πολυ Κοντομαρος και Συνιωρης με dunlop
Υ.Γ. Ο Choy ειχε τρεξει και το 2007 στις Σερρες σε Πανελληνιο και εβλεπε κωλοφαναρα, η μαλλον πολυεστερικα.
Τερματιζε 5ος ως 7ος Στα 1000 και τωρα μας εχει βαλει τα γυαλια....
Υ.Γ.2. Το 80% τρεχουν με dunlop...
Στα 600 ο Πολιτης μπηκε στο πρωτο και καθαρισε στο 2ο μολις γυρο με 1.21.6 κι οι υπολοιποι ολοι εκτος Τζωρτζοπουλου αν θυμαμαι καλα κοντα στο 1.23. λιγο πανω λιγο κατω.
Στα 600 αναμενεται σφαγη κι εκει με πολλους καλους οδηγους.
Επειτα στο δευτερο μισαωρο οι χρονοι δε πολυβελτιωθηκαν απο τους περισσοτερους.