αν σηκωνει η τσεπη σου βαλε φουλ συνθετικο...αν οχι ,μια χαρα ειναι και τα T4R...Αρχικά δημιουργήθηκε από foler
Ποιο ακριβως torco να δοκιμασω για το μηχανακι μου?Ενα λινκ θα βοηθουσε παρα πολυ.
thanks!
αν σηκωνει η τσεπη σου βαλε φουλ συνθετικο...αν οχι ,μια χαρα ειναι και τα T4R...Αρχικά δημιουργήθηκε από foler
Ποιο ακριβως torco να δοκιμασω για το μηχανακι μου?Ενα λινκ θα βοηθουσε παρα πολυ.
thanks!
frankly my dear, i dont give a damn...
Το δικό μου το φζ6 το ταΐζω με T4R. Το κιβώτιό του με ευχαριστεί κάθε μέρα για αυτό![]()
Για μελετηστε λιγο και αυτο...
http://www.sportrider.com/tech/146_0310_oil/index.html
Τα μοτουλ μονο χαλια δεν τα λες...
...ex 88 SS 600 GR
AMSOIL κι εγω.
Η MOTUL είναι η εταιρεία που ανακάλυψε κ εξέλιξε τα συνθετικά κ ημισυνθετικά ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ λιπαντικά ..............με αγωνιστικές καταβολές ..........Η Torco ειναι μια μικρή αμερικάνικη εταιρεία λιπαντικών που την εισάγει κάποιος παραεισαγωγέας στην Ελλάδα ...............Διαλέγεις κ παίρνεις ...................
Κι όμως αυτές οι εταιρείες μπορεί να βγάζουν τα καλύτερα λάδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Η MOTUL είναι η εταιρεία που ανακάλυψε κ εξέλιξε τα συνθετικά κ ημισυνθετικά ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ λιπαντικά ..............με αγωνιστικές καταβολές ..........Η Torco ειναι μια μικρή αμερικάνικη εταιρεία λιπαντικών που την εισάγει κάποιος παραεισαγωγέας στην Ελλάδα ...............Διαλέγεις κ παίρνεις ...................
Sent from me using a computer.
Παιδες το ιδιο εργο εχει πεχτει απειρες φορες...Οποιος θελει δοκιμαζει και μας λεει την γνωμη του ..
Εγω τα δοκιμασα και δεν τα ξαναλλαζω για κανεναν λογο...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Παιδες το ιδιο εργο εχει πεχτει απειρες φορες...Οποιος θελει δοκιμαζει και μας λεει την γνωμη του ..
Εγω τα δοκιμασα και δεν τα ξαναλλαζω για κανεναν λογο...
![]()
Νόστιμα ε?
καταπληκτικο επιχειρημα...με το ιδιο σκεπτικο θεωρω οτι αγορασαν s1000rr,οσοι αγορασαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
Η MOTUL είναι η εταιρεία που ανακάλυψε κ εξέλιξε τα συνθετικά κ ημισυνθετικά ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ λιπαντικά ..............με αγωνιστικές καταβολές ..........Η Torco ειναι μια μικρή αμερικάνικη εταιρεία λιπαντικών που την εισάγει κάποιος παραεισαγωγέας στην Ελλάδα ...............Διαλέγεις κ παίρνεις ...................![]()
![]()
![]()
Εγω ξερω μονο απο παρθενο ελαιολαδο....![]()
Παρακολουθω γιατι με ενδιαφερει ομως...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Διαβαστε το λινκ, εχουν κανει ερευνα και τεστ οι ανθρωποι και βασιζονται σε πραγματικα στοιχεια, οχι στην αισθηση που μπορει να εχει ο καθενας. Και τα μοτουλ αλλα και τα τορκο ειναι λαδια υψηλου επιπεδου
...ex 88 SS 600 GR
Μπορειτε ομως .... να βαλετε και λαδια απο το LIDL και να συμπληρωσετε το απαραιτητο σε ολους MOTORKOTE!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
ρε γιατρε δεν ειναι μονο αισθηση...οταν μετα απο 1000 αρχιζει και σου κοπαναει το κιβωτιο και λυσεις στις 30.000 και θελουν ολα αλλαγμα,υπαρχει θεμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
Διαβαστε το λινκ, εχουν κανει ερευνα και τεστ οι ανθρωποι και βασιζονται σε πραγματικα στοιχεια, οχι στην αισθηση που μπορει να εχει ο καθενας. Και τα μοτουλ αλλα και τα τορκο ειναι λαδια υψηλου επιπεδου
επισης υπαρχει θεμα οταν με το μοτουλ,σε τσιτες, δουλευεις στους 95 βαθμους λαδιου και με το τορκο στους 85...
και 1002 αλλα παραδειγματα που μπορω να σου φερω εχοντας δει λυμμενα μοτερ...