Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 92

Θέμα: Δύο ανατριχιαστικά video

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
    Τελικά δεν έχει σημασία αλλά μη μου λέτε ότι μπαίνει τουτού κάθετα σε ΔΤΚ (Αν παρατηρήσεις και νωρίτερα στο βίντεο έχει μονή διακεκομένη γραμμή που σημαίνει και προσπέραση επιτρέπτεται και βέβαια κάποια ταχύτητα , όχι τα αστρονομικά 200+ που πάει ο τυπάς δίχως αύριο) και δεν φέρει έστω κάποια ευθύνη .

Στο λέμε

Δεν ισχύει βέβαια πάντα. Αλλά εδώ ΙΣΧΥΕΙ.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ρε παιδιά τι το συζητάτε κιόλας?
    Ο άνθρωπος με το Fabia, σταμάτησε, κοίταξε και δεν είδα τίποτα, αλλά σε dt ηρθε o γρήγορος με 200+ και αν ηταν game over η φάση ο μόνος φταίχτης θα ηταν ο αναβάτης.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    Και όσον αφορά την πιο σωστή κουβέντα που λες στο θρεντάκιον...αυτό το λάθος που θα αποβεί σωτήριο ως προς τί ακριβώς θα αποβεί σωτήριο; 9/10 φορές η φάση που παίζεται στο βίντεο θα αποβεί θανατηφόρα, πρώτον για τον μοτοσυκλετιστή και κατα δεύτερον και για τον οδηγό του ΙΧ αν τον βρεί π.χ στην πόρτα. Ας υποθέσουμε οτι ο μοτοσυκλετιστής δεν φταίει. Ο μοτοσυκλετιστής στο χώμα και ο οδηγός στη φυλακή ή/και στο χώμα. Help me with the σωτήριον here.
    Ας υποθέσουμε οτι ο μοτυσκλετιστής φταίει. Ο μοτοσυκλετιστής στο χώμα και ο οδηγός ή σε ψυχίατρο για το υπόλοιπο της ζωής του ή στο χώμα. Help me with the σωτήριο as well.
    Σόρρυ που μακρηγορώ αλλά έχω πολύ γνωστό μου πρόσωπο που ενώ δεν έφταιγε σκότωσε άνθρωπο σε τροχαίο. Συνελήφθη, δικάστηκε και αθωώθηκε. Το αποτέλεσμα είναι ένας άνθρωπος στο χώμα και ο γνωστός μου ακόμα ανανεώνει τις συνταγές στο δρομοκαίτειο... έφυγε απο τη δουλειά του, χώρισε με τη γυναίκα του και όταν δεν είναι στο νοσοκομείο είναι στο Άγιο Όρος...
    Αυτά απο μένα....
    Ε αυτό λέμε ρε παλίκαρε...και λίγο υπομονή στην οδήγηση δεν βλάπτει...διότι, ένα εκατομμύριο τέτοια παραδείγματα που όλοι έχουμε να διηγηθούμε θα είχαν αποτραπεί...τι δεν καταλαβαίνεις...

Τι να σου πω να το καταλάβεις...εγώ ας πούμε θα περίμενα να μάθω τη μηχανή να την χειρίζομαι σωστά και μετά να βγώ "καμερόβολτα" με τα φιλαράκια μου...διότι κι ο απέναντι δεν φταίει σε τίποτα...ή θα περίμενα στο γκάζι να περάσω τη διασταύρωση που ξέρω ότι υπάρχει από την έξοδο εκείνης της στροφής που βγαίνω μαλλιά και μετά να επιταχύνω σουζαριστός που κατά το δικό μου το μυαλό είναι πιο ασφαλές να οδηγήσω έτσι αφού μετά δεν περιμένω να πεταχτεί κανείς...αλλά αυτά τα λέω εγώ...ο καθένας μας οδηγάει όπως θεωρεί καλύτερα...κι εγώ το μόνο που προτείνω είναι υπομονή στο γκάζι και στην όλη οδήγηση γιατί σίγουρα κάπου θα κάνουμε λάθος και σίγουρα κάποιος άλλος θα το κάνει για μας...απλώς να μικρήνουμε όσο γίνεται τις πιθανότητες...ή να στο πω κι αλλιώς...να είμαστε σε θέση να "διαλέξουμε" την όσο πιο ανώδυνη στραβή μας τύχει...
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    @@ καλαβρέζικα έχει. Συμφωνώ με τον aris_n, και δεν μπορώ να βρώ κανένα επιχείρημα για να στηρίξω τον μοτοσυκλετιστή. Το ότι έχει κίτρινο ρόμβο, SΤΟΡ, διακεκομένες γραμμές κλπ κλπ, ΔΕΝ σημαίνει ότι όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει τον δρόμο πρέπει να στείλει τους επιβάτες στην στροφή για να τσεκάρουν αν έρχεται με 150 m/sec ο Ρόσσι για να μην του χαλάσει το γυρολόγιο.
    +1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    @@ καλαβρέζικα έχει. Συμφωνώ με τον aris_n, και δεν μπορώ να βρώ κανένα επιχείρημα για να στηρίξω τον μοτοσυκλετιστή. Το ότι έχει κίτρινο ρόμβο, SΤΟΡ, διακεκομένες γραμμές κλπ κλπ, ΔΕΝ σημαίνει ότι όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει τον δρόμο πρέπει να στείλει τους επιβάτες στην στροφή για να τσεκάρουν αν έρχεται με 150 m/sec ο Ρόσσι για να μην του χαλάσει το γυρολόγιο.
    Λοιπόν για την ακρίβεια τα μέτρα που διανύει /s είναι 55.556 και όχι 150 με ταχύτητα 200 km/h που στη στροφή τουλάχιστον πάει με λιγότερα . Για να ξέρουμε και τι λέμε . 2ο στο βίντεο δεν φαίνεται το αυτοκίνητο πουθενά να έχει κάνει στάση και έλεγχο , από τη στιγμή που τον συλλαμβάνει η κάμερα το 22 είναι σε κίνηση , συνεπώς το ότι έκανε αυτό που έπρεπε είναι μια εικασία που για την οικονομία της συζήτησης το δεχόμαστε ... προταιρεότητα έχει η μηχανή τον κώλο σας να χτυπάτε κάτω , είναι ξεκάθαρο από την σήμανση και βέβαια (αυτός είναι μαλάκας και τρέχει σε ένα "επαρχειακό" δρόμο , μήπως κάνουν το ίδιο όλα τα οχήματα που βρίσκονται στο βίντεο; γιατί εγώ αυτό βλέπω να τρέχουν όλοι κάτι που επιβεβαιώνει την αρχική μου υπόθεση απλά ο τυπας έχει ss και τρέχει λίγο παραπάνω...)
    Τέλος μην κρίνετε από προσωπικές εμπειρίες και καταστάσεις σε ένα δυναμικό σύστημα όπως είναι η ζωή γιατί οι μεταβλητές κατάστασης είναι άπειρες και συνεχώς μεταβαλλόμενες . Κάπου εκεί μέσα υπάρχεις κι εσύ . Το διπλοκοουτάρισμα έχει να κάνει σε κάποια πράγματα που είπε ο balafoutre και πολλά πολλά ακόμα που βαριέμαι (Δεν δύναμαι άλλωστε γιατί το διάνυσμα καταστάσωεν έχειδιαστάσεις nx1 με n-> Inf) να αναλύσω ... Πάρε λοιπόν την δική σου μεταβλητή κατάστασης (κάποιο Xi από τα Xn και οδήγησε την σε κατάσταση ευσταθούς ισορροπίας αν θέλεις να ζήσεις λίγο παραπάνω (Δλδ κάνε το σύστημα ευσταθές (τις ρίζες στο ΑΜΗ) όπου για μικρές διεγέρσεις του συστήματος δεν θα καταρρέει και άσε τα πολλά πολλά . Slow down που λένε και στο δικό μου χωριό ... Και επειδή με κόψατε κιόλλας για καγκούρι και με μετρήσατε και όλα gg , που πάω και στην επίδαυρο ,την πίθτα , ας κοιταχτούν κάποιοι στον καθρέφτη να δουν την καμπούρα τους και ας μην βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα ... Απλά και κατανοητά ... Καμήλες . Και πείτε μου που έδωσα δίκηο στη μηχανή ,απλά είπα αυτό που είδα . Καλό θα ήταν να κάνατε κι εσείς το ίδιο . Βαρέθηκα !!!

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    +1050
    Καπετανάκο από Ορχωμενό μαζί γυρίζαμε και σε δρόμο 10φορες χειρότερο πήγαινες με 180-200 . Ξέρω και για άλλους αλλά φέρνω ένα παραδειγματάκι έτσι για "παραδειγματισμό"
    +1051

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Λοιπόν για την ακρίβεια τα μέτρα που διανύει /s είναι 55.556 και όχι 150 με ταχύτητα 200 km/h που στη στροφή τουλάχιστον πάει με λιγότερα . Για να ξέρουμε και τι λέμε . 2ο στο βίντεο δεν φαίνεται το αυτοκίνητο πουθενά να έχει κάνει στάση και έλεγχο , από τη στιγμή που τον συλλαμβάνει η κάμερα το 22 είναι σε κίνηση , συνεπώς το ότι έκανε αυτό που έπρεπε είναι μια εικασία που για την οικονομία της συζήτησης το δεχόμαστε ... προταιρεότητα έχει η μηχανή τον κώλο σας να χτυπάτε κάτω , είναι ξεκάθαρο από την σήμανση και βέβαια (αυτός είναι μαλάκας και τρέχει σε ένα "επαρχειακό" δρόμο , μήπως κάνουν το ίδιο όλα τα οχήματα που βρίσκονται στο βίντεο; γιατί εγώ αυτό βλέπω να τρέχουν όλοι κάτι που επιβεβαιώνει την αρχική μου υπόθεση απλά ο τυπας έχει ss και τρέχει λίγο παραπάνω...)
    Τέλος μην κρίνετε από προσωπικές εμπειρίες και καταστάσεις σε ένα δυναμικό σύστημα όπως είναι η ζωή γιατί οι μεταβλητές κατάστασης είναι άπειρες και συνεχώς μεταβαλλόμενες . Κάπου εκεί μέσα υπάρχεις κι εσύ . Το διπλοκοουτάρισμα έχει να κάνει σε κάποια πράγματα που είπε ο balafoutre και πολλά πολλά ακόμα που βαριέμαι (Δεν δύναμαι άλλωστε γιατί το διάνυσμα καταστάσωεν έχειδιαστάσεις nx1 με n-> Inf) να αναλύσω ... Πάρε λοιπόν την δική σου μεταβλητή κατάστασης (κάποιο Xi από τα Xn και οδήγησε την σε κατάσταση ευσταθούς ισορροπίας αν θέλεις να ζήσεις λίγο παραπάνω (Δλδ κάνε το σύστημα ευσταθές (τις ρίζες στο ΑΜΗ) όπου για μικρές διεγέρσεις του συστήματος δεν θα καταρρέει και άσε τα πολλά πολλά . Slow down που λένε και στο δικό μου χωριό ... Και επειδή με κόψατε κιόλλας για καγκούρι και με μετρήσατε και όλα gg , που πάω και στην επίδαυρο ,την πίθτα , ας κοιταχτούν κάποιοι στον καθρέφτη να δουν την καμπούρα τους και ας μην βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα ... Απλά και κατανοητά ... Καμήλες . Και πείτε μου που έδωσα δίκηο στη μηχανή ,απλά είπα αυτό που είδα . Καλό θα ήταν να κάνατε κι εσείς το ίδιο . Βαρέθηκα !!!
    55,556m/sec*200 km/h (αρχική εκτίμηση) = 11.111,2
    11.111,2+150km/h (πραγματική ταχύτητα) = 11.261,2
    11.261,2+22 (της κάμερας) = 11.283,2
    11.283,2 + 604,8 (κυβικά μιας και είναι R6) = 11 888

Τυχαίο ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ego exo na po ta eksis

gia to proto: ti kolara ine afti dike mou... :a19: :a41:

ke gia to deftero: as ine elfri to xoma...

ke gia olo to skiniko exo na po :a41: :a12: :a24: :a019:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Καπετανάκο από Ορχωμενό μαζί γυρίζαμε και σε δρόμο 10φορες χειρότερο πήγαινες με 180-200 . Ξέρω και για άλλους αλλά φέρνω ένα παραδειγματάκι έτσι για "παραδειγματισμό"
    +1051
    Εγω με 180-200??? :rotflmao: :rotflmao:

Ρε ειναι σοβαρή η κουβέντα, οχι για ανεκδοτα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πάντως με 240 δε πήγαινες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosR
    Πάντως με 240 δε πήγαινες...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

55,556m/sec*200 km/h (αρχική εκτίμηση) = 11.111,2
    11.111,2+150km/h (πραγματική ταχύτητα) = 11.261,2
    11.261,2+22 (της κάμερας) = 11.283,2
    11.283,2 + 604,8 (κυβικά μιας και είναι R6) = 11 888

Τυχαίο ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

...... προταιρεότητα έχει η μηχανή τον κώλο σας να χτυπάτε κάτω , είναι ξεκάθαρο από την σήμανση .....γιατί εγώ αυτό βλέπω .....επιβεβαιώνει την αρχική μου υπόθεση απλά ο τυπας έχει ss και τρέχει λίγο παραπάνω...
    ......μην κρίνετε από προσωπικές εμπειρίες και καταστάσεις ...... ....... Και πείτε μου που έδωσα δίκηο στη μηχανή ,απλά είπα αυτό που είδα . .......
    Βγαλε συμπερασμα μονος σου απο τα παραπανω δικα σου γραφομενα, και αν καταλαβεις τι εγραψες μονος σου σπαστο και ξαναριχτο.

Α, και που'στΕ, δεν με νοιαζει ποιος φταιει ή δεν φταιει.
    Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ φταιει σιγουρα.
    Οσοι εχουμε ενα γρηγορο μηχανακι, το πηραμε για να τρεχουμε, σε δημοσιους δρομους ή πιστες.
    Και μην πεταχτει σαν κλανιτσα κανενα κουλαδι με RR, τζιξερ, ρενα και τα ρεστα σε χιλια, και μου πει οτι δεν τρεχει σχεδον παντου και παντα...αντε πηξαμε στους politically correct (ας φερει το μηχανακι του στο γκαραζ μου και του παραχωρω ενα serrow).

''Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθω βαλλετω'' ειπε καποτε ενας σοφος, και δεν ειχε αδικο.
    ΤΡΕΧΟΥΜΕ σαν τους μπουστηδες οταν βλεπουν αγγουρι, και οταν βλεπουμε κανεναν χριστιανο που παει στην δουλεια του και δεν προλαβε να δει τι τον περασε αρχιζουμε: μουνοπανο, μαλακα, αρχιδι, κουλε, κλπ κλπ.

Το οτι παμε με σκασμενες τεταρτες δεν σημαινει οτι εχουμε δικιο αν καποιος δεν μας δει, ενω εχουμε προτεραιοτητα, γιατι απλα ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.
    Η προτεραιοτητα μας δεν ισχυει απο την στιγμη που εχουμε υπερβει το οριο ταχυτητας προηγουμενως και θετουμε σε κινδυνο την ζωη μας και την ζωη αλλων.
    Και αυτο ΔΕΝ αποτελει προσωπικη αποψη αλλα δεδικασμενο.

Να τρεχουμε, να γουσταρουμε, αλλα ας περναμε και καμμια κυριακη πρωι-πρωι να πουμε μια προσευχη...ετσι για την καλη τυχη.
    Παντα ορθιοι

Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Βγαλε συμπερασμα μονος σου απο τα παραπανω δικα σου γραφομενα, και αν καταλαβεις τι εγραψες μονος σου σπαστο και ξαναριχτο.

Οσοι εχουμε ενα γρηγορο μηχανακι, το πηραμε για να τρεχουμε, σε δημοσιους δρομους ή πιστες.
    Και μην πεταχτει σαν κλανιτσα κανενα κουλαδι με RR, τζιξερ, ρενα και τα ρεστα σε χιλια, και μου πει οτι δεν τρεχει σχεδον παντου και παντα...αντε πηξαμε στους politically correct (ας φερει το μηχανακι του στο γκαραζ μου και του παραχωρω ενα serrow).

''Ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθω βαλλετω'' ειπε καποτε ενας σοφος, και δεν ειχε αδικο.
    ΤΡΕΧΟΥΜΕ σαν τους μπουστηδες οταν βλεπουν αγγουρι, και οταν βλεπουμε κανεναν χριστιανο που παει στην δουλεια του και δεν προλαβε να δει τι τον περασε αρχιζουμε: μουνοπανο, μαλακα, αρχιδι, κουλε, κλπ κλπ.

Το οτι παμε με σκασμενες τεταρτες δεν σημαινει οτι εχουμε δικιο αν καποιος δεν μας δει, ενω εχουμε προτεραιοτητα, γιατι απλα ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.
    Η προτεραιοτητα μας δεν ισχυει απο την στιγμη που εχουμε υπερβει το οριο ταχυτητας προηγουμενως και θετουμε σε κινδυνο την ζωη μας και την ζωη αλλων.

Να τρεχουμε, να γουσταρουμε, αλλα ας περναμε και καμμια κυριακη πρωι-πρωι να πουμε μια προσευχη...ετσι για την καλη τυχη.
    Παντα ορθιοι
    Συμφωνώ σε όλα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos

Παντα ορθιοι
    Όλο το thread σε ένα post

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. tank cam speed video
    από monstermind στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2004, 23:53
  2. Βόλτα που σκότωσε δυο...
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 00:30