ΟΚΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν εχει----εχω---εχεις--εχουνε καμμια αποδειξη για παραγκες και γκαγκατζηδες....
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
ΟΚΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Δεν εχει----εχω---εχεις--εχουνε καμμια αποδειξη για παραγκες και γκαγκατζηδες....
![]()
![]()
![]()
Α και κατι αλλο προς τους γαυρους...
τουλαχιστον το μαϊμου πεναλτι του Βυντρα ηταν μεσα στη περιοχη....
γιατι θυμαμαι κατι αλλα του γαυρου δυο μετρα εξω απο τη περιοχη...![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ..Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ναι έπαιξε σε εδρα..
ΑΛΛΑ..οι οπαδοι που ηταν???
το γηπεδο ηταν μισο αδειο..απορω δηλαδη αν στη δευτερη αγωνιστικη δεν γεμιζεις τη Ριζουπολη τι να πω...![]()
παντως ο Πανσεραικος επιθετικα μου αρεσε παρα πολύ...γενικα ηταν μια ομαδα που προσπαθησε να παιξει επιθετικα και το καταφερε εν πολλοις...
έβγαινε με πολλους παιχτες στην επιθεση...επαιζε ορθολογικα και με σχεδιο..οχι γιωμες και μ@λ@κιες..
και σε αυτο οφειλεται οτι εγινε ενα ομορφο παιχνιδι...
χρειαζεται τετοιες ομαδες η Α ΕΘΝΙΚΗ
εκανε...
1 σουτ.
:rotflmao:![]()
![]()
βαζελος ρε πουστημου τι περιμενω..![]()
το μονο που μένει πλεον στο ελλ.ποδοσφαιρο..ειναι να βγει ο πατερας αυριο και να πει..
τους βλεπετε τους αλλους?
μονο στο ελληνικο πρωταθλημα ξερουν να φωνάζουν για διατησία...
στην ευρώπη..
ΚΟΤΕΣ..
ντάξει για αλλους λόγους κοτες μεν..μιας και ευρωπη τελος η ομάδα 3Τ.(ΤΥΡΑΝΑ,ΤΕΛΑΒΙΒ,ΤΕΛΟΣ)![]()
βλέπεις μπάλα φιλε μου?΄η απλα κοιτας την τηλεοραση την ομαδα σου?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ..
εκανε...
1 σουτ.
:rotflmao:![]()
![]()
βαζελος ρε πουστημου τι περιμενω..![]()
![]()
τον Πανσεραικο τον ειδα και με τον Παοκ που τους εχωσε 2 μπαλακια και ηταν πολυ ατυχος που δεν πηρε ουτε βαθμο....
και εκει επαιξε με τον ιδιο τροπο...
η άμυνα ηταν ψηλά..
η μπάλα εφευγε απο την άμυνα οργανωμενα ..και οχι με διωξιμο στο γαμο του καραγκιοζη ...
ειχε πλανο αναπτυξης, να ανεβαζει 7 παιχτες στην αντιπαλη περιοχη κτλ..
το αν εκανε ενα σουτ δεν σημαινει τιποτα απολυτως...
εγω βλεπω μια ομαδα να παιζει επιθετικα απεναντι σε μια μεγαλη ομαδα...
το αν θα κανεις σωστες τελικες προσπαθειες εξαρταται πιο πολυ απο την ποιότητα των παιχτων οχι απο το πλανο του παιχνιδιου..
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Exεις ιδεα ποσο θα εκτεθει ( και οχι μονο ) ο Μαρινακης εφοσον σε παρομοια φαση υπερ του Ολυμπιακου κανει....... Βουλο.....????![]()
![]()
giati ti pisteyeis oti tha kanei???
tha prospathei na dikaiologisei ta adikaiologita
ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ..ΦΙΛΕ ΜΟΥ..Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
βλέπεις μπάλα φιλε μου?΄η απλα κοιτας την τηλεοραση την ομαδα σου?![]()
τον Πανσεραικο τον ειδα και με τον Παοκ που τους εχωσε 2 μπαλακια και ηταν πολυ ατυχος που δεν πηρε ουτε βαθμο....
και εκει επαιξε με τον ιδιο τροπο...
η άμυνα ηταν ψηλά..
η μπάλα εφευγε απο την άμυνα οργανωμενα ..και οχι με διωξιμο στο γαμο του καραγκιοζη ...
ειχε πλανο αναπτυξης, να ανεβαζει 7 παιχτες στην αντιπαλη περιοχη κτλ..
το αν εκανε ενα σουτ δεν σημαινει τιποτα απολυτως...
εγω βλεπω μια ομαδα να παιζει επιετικα απεναντι σε μια μεγαλη ομαδα...
το αν θα κανεις σωστες τελικες προσπαειεις εξαρταται πιο πολυ απο την ποιότητα των παιχτων οχι απο το πλανο του παιχνιδιου..
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
τωρα ναι ειδα μπαλα χθες και βοηθησε και ο πανσερα. παιζοντας κανονικο ποδοσφαιρο και οχι κατενατσιο.
τωρα το να λες οτι προσπαθησε να παίξει μπαλα με το να λες παίζει επιθετικα εχει διαφορα αλλα οκ.
σου χαλαω εγω χατίρι?
αν τα πραγματα λειτουργουν σωστα ακομα, με την πρωτη ευκαιρια θα παρει ενα μουφα πεναλντι για να εκτεθει και να το βουλώσει....Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
giati ti pisteyeis oti tha kanei???
tha prospathei na dikaiologisei ta adikaiologita
ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ...![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
gia auto lew oti den tha mililsei.Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
αν τα πραγματα λειτουργουν σωστα ακομα, με την πρωτη ευκαιρια θα παρει ενα μουφα πεναλντι για να εκτεθει και να το βουλώσει....
ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ...![]()
tha pei ta klasika.....na to doume.....kai an einai....na timwrithei.
kai ekei kapou tha ksexastei to thema...
pantws xwris plaka...einai TRAGELAFIKO na vgainei o gayros kai na klaigetai gia tin diaitisia....
gelane oles oi omades.....mexri kia o aris tou tin eipe....kai tou dilwse...na mas lipoun oi subathies![]()
![]()
ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ??Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ..ΦΙΛΕ ΜΟΥ..
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ναι έπαιξε σε εδρα..
ΑΛΛΑ..οι οπαδοι που ηταν???
το γηπεδο ηταν μισο αδειο..απορω δηλαδη αν στη δευτερη αγωνιστικη δεν γεμιζεις τη Ριζουπολη τι να πω...![]()
παντως ο Πανσεραικος επιθετικα μου αρεσε παρα πολύ...γενικα ηταν μια ομαδα που προσπαθησε να παιξει επιθετικα και το καταφερε εν πολλοις...
έβγαινε με πολλους παιχτες στην επιθεση...επαιζε ορθολογικα και με σχεδιο..οχι γιωμες και μ@λ@κιες..
και σε αυτο οφειλεται οτι εγινε ενα ομορφο παιχνιδι...
χρειαζεται τετοιες ομαδες η Α ΕΘΝΙΚΗ
ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ..........ΔΕΝ ΗΤΑΝ
Άλλά καί τό 1/3 νάχει κόσμο είναι πολύ καλύτερα άπό τό ΟΑΚΑ..
Άμφιβάλλεις γιαυτό...??
Έτσι κι άλλιώς μικρούς μάς άνεβάζετε μικρούς μάς κατεβάζετε....!!
Έλάτε στό κλουβάκι .............θά περάσουμε καλά....
![]()
ο Μαρινακης προφανως εχει πανικοβληθει..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
gia auto lew oti den tha mililsei.
tha pei ta klasika.....na to doume.....kai an einai....na timwrithei.
kai ekei kapou tha ksexastei to thema...
pantws xwris plaka...einai TRAGELAFIKO na vgainei o gayros kai na klaigetai gia tin diaitisia....
gelane oles oi omades.....mexri kia o aris tou tin eipe....kai tou dilwse...na mas lipoun oi subathies![]()
![]()
για να γαυγιζει στα μεσα προφανως εχει καταλαβει οτι δεν ελεγχει τιποτα...
και τον εχει παει ζουμι..
για αυτο και ο Πατέρας θα του χαρισει ενα τριποντο συντομα για να τον κανει τελειως ρομπα και να του θυμισει πως λειτουργει το συστημα....![]()
![]()
ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ...![]()
Και επειδη ο προεδρος μας ειναι LARGE...θα κανει τη χαρη στο φιλο του και θα τον βγαλει τριτο...να μην τρεχει για προκριματικα τον Μαιο...![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
μπα γαυροι κωλοτουμπες γινατε εσεις αλλα οκ..Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σαν εδρα σιγουρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΜΙΣΟΑΔΕΙΟ..........ΔΕΝ ΗΤΑΝ
Άλλά καί τό 1/3 νάχει κόσμο είναι πολύ καλύτερα άπό τό ΟΑΚΑ..
Άμφιβάλλεις γιαυτό...??
Έτσι κι άλλιώς μικρούς μάς άνεβάζετε μικρούς μάς κατεβάζετε....!!
Έλάτε στό κλουβάκι .............θά περάσουμε καλά....
![]()
αλλα ή εχεις σοβαρο ποδοσφαιρικο γηπεδο..ή οχι...
το να παγιδευεσε σε λογικη Ριζουπολης πιστευω οτι παει πολυ πισω την ομαδα....
ειναι οπως την παθαμε εμεις με τη Λεωφορο...
παντα ημουν εναντιον της Λεωφορου...μπορει να σου δωσει 1-2 αποτελεσματα το χρονο αλλα χανεις γενικα σαν ομαδα....
σκεψου οτι πριν 3 χρονια καταφερες να πουλησεις 23000 διαρκειας...γιατι ησουν στο ΟΑΚΑ...
ο Παναθηναικος φετος μπορει να πουλησει πανω απο 30000 αδιανοητο για ελλαδα...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ...![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
βλεπεις αγωνες σαν γαυρος και εχεις φρασεολογια και επιχειρήματα γαυρου...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
μπα γαυροι κωλοτουμπες γινατε εσεις αλλα οκ..
Βρε κοιταξε το...
εισαι γαυρος κ δεν το ξερεις...![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν