Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 38

Θέμα: Ερημάχθην!

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos

Re: Ερημάχθην!

Περαστικά και αγύριστα!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από yesu
    Ο αλλοδαπός σκουτεράκιας, μόλις άκουσε για αστυνομία, αναφώνησε ¨ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα¨ μαζεύει τα κομμάτια του και γίνεται καπνός!
    Με το που το διάβασα, αμέσως μου ήρθε αυτό το ανέκδοτο στο μυαλό:
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=97207
    "Σε μέγα πανικό ο παπάς, μαζεύει όπως όπως, έντερα , συκώτια, σπλήνες και τα χώνει όλα μέσα στην κοιλιά του λέγοντας όσο πιο δυνατά μπορούσε:
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΤΡΑΚΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ?"

Αυτός μάλλον θυμήθηκε το άλλο των πάλαι ποτέ ΑΜΑΝ, που ο τροχαίος στην αναφορά του επειδή δεν ήξερε να γράψει το ¨οδόστρωμα¨ κλωτσούσε ό,τι έβρισκε στην άσφαλτο ¨στου χαντάκ..¨

ωραιος...

μου θυμισες παρομοιο περιστατικο με πετρελαιο στα νιατα μου...κρατησε τοσην ωρα η γλυστρα που προλαβαμε να τσακωθουμε με την γυναικα μεχρι να σταματησουμε...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Re: Ερημάχθην!

Μετά, άρχισα να σκέφτομαι πού πάω, ως άνθρωπος, αλλά πολύ περισσότερο ως μηχανόβιος που σέρνεται ακόμη στο αντίθετο. Όσο για τη μηχανή, ήξερα ότι θα με περιμένει υπομονετικά, αφού έφυγε βιαστική μπροστά.

Περαστικα, αυτα ολοι τα εχουμε ζησει, καποιοι πολλακις

περαστικά..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Περαστικά κι αγύριστα.

Έχω πρόταση σοβαρή. Το λοιπόν η γυναίκα μου η Χρύσα οδηγάει δίτροχο 15 χρόνια. Σούπες μέχρι τώρα 0. Όμως το τελευταίο 20ήμερο σούπες 3. Χαζοτούμπες σαν τη δική σου. Έρχεσαι λοιπόν Πάτρα και ακολουθείς τη Χρύσα στις καθημερινές της διαδρομές, (του πούστη τώρα που πήρε το κολάι, που θα πάει θα ξαναπέσει). Εσύ βλέπεις την όλη σκημή και μας την περιγράφεις εδώ στο ΜΟΤΟ (ανέκδοτα). Θα έχει πολύ γέλιο λέμε, θα γελάσουν και τα πεζοδρόμια.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Περαστικα.....και μην παρασυρεσαι απο τα σχολια και αρχισεις να πεφτεις για τις περιγραφες....

Vaska, αν γίνει αυτό, δεν ξέρω ποιος θα περιγράφει για τον άλλο, κινητή επιθεώρηση θα γίνει με πολύ γέλιο, αρκεί να είναι τα δόντια στη θέση τους. Πάντως η χύμα ήταν αρκετά επώδυνη αφού έγινε με καμιά 70ριά km/h ανυποψίαστος, ατάραχος, αφρενάριστος (και αχτένιστος νομίζω, η χωρίστρα μου έγινε μετά...). Χέρια και πόδια θέλουν κάμποσο χρόνο για να γίνουν ξανά υπάκουα

Περαστικα ρε φιλε,παντα ορθιος
    και γ@μω τις περιγραφες πολυ γελιο εριξα πρωι πρωι,να σε καλα

Περαστικά φίλε και μπράβο που κρατάς το χιούμορ σου ακόμα και στις κWλοστιγμές.

Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ωραιος...

μου θυμισες παρομοιο περιστατικο με πετρελαιο στα νιατα μου...κρατησε τοσην ωρα η γλυστρα που προλαβαμε να τσακωθουμε με την γυναικα μεχρι να σταματησουμε...
    ορθιος στεκεσαι ποτε?
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Vaska, αν γίνει αυτό, δεν ξέρω ποιος θα περιγράφει για τον άλλο, κινητή επιθεώρηση θα γίνει με πολύ γέλιο, αρκεί να είναι τα δόντια στη θέση τους. Πάντως η χύμα ήταν αρκετά επώδυνη αφού έγινε με καμιά 70ριά km/h ανυποψίαστος, ατάραχος, αφρενάριστος (και αχτένιστος νομίζω, η χωρίστρα μου έγινε μετά...). Χέρια και πόδια θέλουν κάμποσο χρόνο για να γίνουν ξανά υπάκουα

ουπς!!! περαστικα βρε !!!!!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ορθιος στεκεσαι ποτε?
    τι σε κανει να πιστευεις οτι αναφερομαι σε τουμπα?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    τι σε κανει να πιστευεις οτι αναφερομαι σε τουμπα?
    τι σε κανει να πιστευεις οτι πιστευω οτι αναφερεσαι σε τουμπα και οχι σε χαριλαου η καυτατζογλειο ας πουμε?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    τι σε κανει να πιστευεις οτι πιστευω οτι αναφερεσαι σε τουμπα και οχι σε χαριλαου η καυτατζογλειο ας πουμε?

με προβληματιζεις τα μαλα φιλε...τι μπορει να κανει κανεις τα μπρουμητα η τ'ανασκελα στους προαναφερθεντες χωρους?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF