Σελίδα 37 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 2732333435363738394041424787 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 541 έως 555 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
    [...] Οι περισσότεροι καπνιστές έχουμε το φιλότιμο, το τάκτ, το κάτι πες το όπως θέλεις να ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. [...]
    Τι λες ρε Σωτήρη; :rotflmao:

Που το είδες το Τακτ; Στις ιπποδρομίες του Ασκοτ; :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ρε συ μην τα ισοπεδώνεις όλα.

Άλλο τρώω και άλλο τσιμπάω μαλακίες με την παρέα μου.
    δεν είναι δυνατό να θέλεις να ενταχθείς σε μια παρέα - κοινωνία - δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, που ξέρεις τους ρυθμούς της και να θέλεις να αλλάξουν όλοι για σένα.
    Εσύ εντάσεσαι και προσαρμόζεσαι στην ομάδα όχι η ομάδα σε σένα!!!
    Και όχι εσύ, ο Λεωνίδας, εσύ ο καθένας.

Εκεί κολάει αυτό που είπα πρίν: αν δε θες ΜΗΝ ΠΑΣ!!!

Εκεί κολάει αυτό που είπα πρίν: αν δε θες ΜΗΝ ΠΑΣ!!!
    ΟΧΙ !

Δεν μπορείς να αποκλείσεις μερη σε κόσμο επειδή ΕΣΥ δε μπορείς να προσαρμόσεις μια συνήθειά σου.

Κατάλαβέ το (κι εσύ και όλοι όσοι μιλάτε για διαχωρισμό) οτι αυτό που λέτε ειναι πλήρως αντικοινωνικό.

Καλώς ή κακώς όσοι καπνίζουν κανουν κατι επιβλαβές και για τους άλλους, οποτε αυτοι πρέπει να κάνουν τη - μικρή - παραχώρηση να βγαινουν για λιγα λεπτά έξω.

Ειναι τόσο απλό και δεν είναι δύσκολο.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τι λες ρε Σωτήρη; :rotflmao:

Που το είδες το Τακτ; Στις ιπποδρομίες του Ασκοτ; :rotflmao:
    Ηλία,

το ΦΙΛΟΤΙΜΟ, το πετυχαινεις στο Λιανοκλάδι, στα Γιάννενα, στα Χανιά, στην Αλεξανδρούπολη....
    το Τακτ ίσως και αλλού.

Αλλά ανθρωπιά νομίζεις ότι μόνο στο Ασκοτ με τους πουσταράδες και τα ψηλά καπέλα έχει?
    Αν ναι, αν θεωρείς ότι τουλάχιστον στο δικό μας μικρόκοσμο του μοτό αρχικά και ότι έχει ο καθένας γύρω του γενικότερα δεν υπάρχει ιχνος σεβασμού αστο ρε φίλε τότε.

Θέλω να με σέβονται όπως τους σέβομαι και όχι να μου απαγορεύουν την απόλαυσή μου σε χώρους που αρχικά δημιουργήθηκαν για λόγους σαν και αυτόν.
    Αν δε με σέβονται τους γράφω κι εγώ στα παπάρια μου και κάνω ότι γουστάρω. Και ας έρθουν να μου την πούνε.

ΟΧΙ !

Δεν μπορείς να αποκλείσεις μερη σε κόσμο επειδή ΕΣΥ δε μπορείς να προσαρμόσεις μια συνήθειά σου.

Κατάλαβέ το (κι εσύ και όλοι όσοι μιλάτε για διαχωρισμό) οτι αυτό που λέτε ειναι πλήρως αντικοινωνικό.

Καλώς ή κακώς όσοι καπνίζουν κανουν κατι επιβλαβές και για τους άλλους, οποτε αυτοι πρέπει να κάνουν τη - μικρή - παραχώρηση να βγαινουν για λιγα λεπτά έξω.

+100000000

Η λογική του να πάω, να τους πετάξω έξω και να στρωθώ ωραία και καλά εγώ μου κάνει λίγο λογική φασίστα ΣΤΕΓΝΟΤΑΤΟΥ!!!
    Προσαρμόστε το όπου σας κάθεται στο λαιμό και ΜΗΝ ΠΑΤΕ!!!!
    Φασίστες ?

ΟΧΙ !

Γιατί να βγω εγώ έξω από ένα χώρο που φτιάχτηκε για αυτό το λόγο και να μη μέίνεις εσύ (κάθε εσύ) έξω που ήρθες να επιβάλλεις τη δική σου παρουσία και να αλλάξεις τους θεσπισμένους αγραφους νόμους στα μέτρα σου?

[...]Θέλω να με σέβονται όπως τους σέβομαι και όχι να μου απαγορεύουν την απόλαυσή μου σε χώρους που αρχικά δημιουργήθηκαν για λόγους σαν και αυτόν.
    Αν δε με σέβονται τους γράφω κι εγώ στα παπάρια μου και κάνω ότι γουστάρω. Και ας έρθουν να μου την πούνε.
    Μα ΔΕΝ στην απαγορεύει. Σου ζητάει να κανεις μια μικρη παραχωρηση και να βγεις για λιγο έξω για το καλό ΟΛΩΝ

Και αυτών που δεν καπνίζουν και εσενα που θα κάνεις λιγότερα.

Τιποτε άλλο. Ειναι θεμα φιλότιμου

Γιατί να βγω εγώ έξω από ένα χώρο που φτιάχτηκε για αυτό το λόγο και να μη μέίνεις εσύ (κάθε εσύ) έξω που ήρθες να επιβάλλεις τη δική σου παρουσία και να αλλάξεις τους θεσπισμένους αγραφους νόμους στα μέτρα σου?
    Σωτηρη το βλέπεις τελειως στρεβλα.

Κατ' αρχην οι χώροι αυτοι φτιάχτηκαν για κοινωνική συναναστροφή και ΟΧΙ για καπνισμα, γι' αυτο και στην αρχή υπήρχαν (ακόμα και στα σπιτια) τα καπνιστήρια ή φουαγιέ.

Όποτε κανενας δεν ήρθε πρώτος ουτε κανένας επέβαλε κατι σε άλλον. Αυτό που ζητάς ειναι εγω να ειμαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ απ' εξω αντι να εισαι εσυ μερικά λεπτά

Ποιος έχει πιο άδικο;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    να ρωτησω κατι εγω??

ποσο καλυτερη θα ηταν η Ελλαδα ΑΝ:

καταγγελαμε τον γιατρο δημοσιου νοσοκομειου που παιρνει φακελακι...
    απαιτουσαμε αποδειξη και αν δεν μας εδινε καταγγελαμε τον ηλεκτρολογο/υδραυλικο/αλουμινα και γενικα καθε ελευθερο επαγγελματια...
    καταγγελαμε αυτους που επιναν και επιαναν τιμονι..
    κλπ..κλπ...

απλα αναλογιτειτε το...

θα γινομασταν τοτε "Ευρωπη"?? μηπως δεν θα διαφεραμε απο τις υπολοιπες χωρες της Ευρωπης??

και για να "κλεισω"...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ,ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ!! και το εννοω.

γιατι οι Ελληνες ειμαστε γαϊδουρια και το παιζουμε ιστορια και μαγκια οταν κανουμε μ@λακια...
    και επειδη οι περισσοτεροι θα το γραψουν στα @@ τους το μετρο αφου πρωτα γραψουν εμας που θα τους εχουμε υποδειξει οτι μας ενοχλει...εχει να φαει η μυγα σιδερο και το κουνουπι ατσαλι...

Και με αφορμή το παρακάτω (αλλα δεν απευθύνομαι μονο στον Σωτήρη)

[...]Αν δε με σέβονται τους γράφω κι εγώ στα παπάρια μου και κάνω ότι γουστάρω. Και ας έρθουν να μου την πούνε.
    Φυλάξτε τον επαναστατικό σας οίστρο για πιο ουσιώδη πράγματα

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

... και να ρωτήσω κάτι με όλη την καλή διάθεση: στη δουλειά, σε σινεμά, σε ΜΜΜ, σε αεροπλάνα, σε νοσοκομεία ... τι κάνεις;

δουλεια: καπνίζω στο μπαλκόνι όχι στον εσωτερικό χώρο
    σινεμά : δεν καπνίζω
    ΜΜΜ : δεν χρησιμοποιώ και αν τύχει δεν καπνίζω
    σε αεροπλάνα : δεν καπνίζω
    σε νοσοκομεία : δεν καπνίζω

και για να διευρύνω τη λίστα

όταν καποιος κοντά μου τρώει ή δεν έχει τελειώσει το φαγητό :δεν καπνίζω
    Δίπλα σε έγκυο ή γενικότερα άτομο που έχει ή δειχνει να έχει θέμα : δεν καπνίζω
    κοντά σε πιτσιρίκια :ΔΕΝ καπνίζω

και μπορώ να γράφω μέχρι αύριο...

Αυτή είναι άλλωστε και η διαφορά. Οι περισσότεροι καπνιστές έχουμε το φιλότιμο, το τάκτ, το κάτι πες το όπως θέλεις να ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    Από ότι αποδυκνύεται ειδικά και με τη συγγραφή νόμου, για να μην τους κάνουμε ντα και δεν τρέξει η στυνομία όλοι οι Αντικαπνιστές ΑΝΙΔΕΟΙ ιδεολόγοι αντιθέτως δεν κρίνουν. Απλά απαγορεύουν.

Δημοκρατία στο μεγαλείο σου στον τόπο που σε γέννησε...

[/B]

ρε Σωτηρη αν ολοι οι καπνιστες ειχαν την νοοτροπια την δικια σου πιθανοτατα να μην χρειαζοταν τετοιο μετρο...

εχεις την εντυπωση οτι σε οποιον λες οτι τον ενοχλει το τσιγαρο του σου απανταει "βεβαιως κυριε, να το σβησω αμεσως ή θα βγω εξω"....??

που ζεις?? αλλα μαλλον επειδη καπνιζεις δεν το εχεις ζησει το συγκεκριμενο γεγονος...

I rest my case...

Ελάτε και κάντε και την Ελλάδα χωρα με ζόμπι. Όπως αυτές που "ζηλεύουμε" όλοι...
    Και σωστά πράτετε. Οι καπνιστές φταίνε για όλα... Τέλος πάντων. Εδώ ο ντέβιλ θα δώσει και τον πατέρα του. Αντε ρε, μπράβο. Σιγά σιγά και τις μανάδες μας στο όνομα των ΗΡΏΩΝ που έρχονται και μας σώζουν.

Ο ρεϊν πιο πάνω καλά τα είπε.

Μόνο μιά χάρη: όταν θεσπιστεί στη Νέα Ελλάδα και το υποχρεωτικό πήδημα στον κώλο σφυρίξτε να την κάνω. Μου αρέσει να είμαι μπουρτζόβλαχος, χωρίς φιλότιμο, που καπνίζει και ότι και να γίνει δεν θα δώσει αυτούς που τον έφεραν εδώ που είναι σήμερα.

Over and out.

Πάλι το ξεχείλωσες Σωτήρη...

Επίσης μην ξεχνας οτι η Ελλαδα ειναι ήδη χώρα με ζομπι και δε χρειάζεται το μετρο για το καπνισμα για να το καταλάβουμε. Περιμενε μεχρι τις εκλογες να δεις ποιους θα ψηφίσουμε.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

I rest my case...

Ελάτε και κάντε και την Ελλάδα χωρα με ζόμπι. Όπως αυτές που "ζηλεύουμε" όλοι...
    Και σωστά πράτετε. Οι καπνιστές φταίνε για όλα... Τέλος πάντων. Εδώ ο ντέβιλ θα δώσει και τον πατέρα του. Αντε ρε, μπράβο. Σιγά σιγά και τις μανάδες μας στο όνομα των ΗΡΏΩΝ που έρχονται και μας σώζουν.

Ο ρεϊν πιο πάνω καλά τα είπε.

Μόνο μιά χάρη: όταν θεσπιστεί στη Νέα Ελλάδα και το υποχρεωτικό πήδημα στον κώλο σφυρίξτε να την κάνω. Μου αρέσει να είμαι μπουρτζόβλαχος, χωρίς φιλότιμο, που καπνίζει και ότι και να γίνει δεν θα δώσει αυτούς που τον έφεραν εδώ που είναι σήμερα.

Over and out.

αν ο πατερας μου δεν με σεβαστει πρωτα αυτος, τοτε και εγω δεν θα τον σεβαστω και θα τον δωσω στεγνα και αδυσωπητα...

αν μιλησω σε καποιον που καπνιζει και με καταλαβει, φυσικα και δεν θα τον δωσω. και νομιζω το ιδιο θα κανουν και οι αλλοι.

αν ομως με γραψει στα @@ του, τοτε θα πεσει καταγγελία.
    και αν εσενα δεν σε πειραζει που το παιδι σου ή η εγγυος γυναικα σου δεν θα μπορει να τρωει σε μια ταβερνα σαν ανθρωπος, εμενα με πειραζει.

ρπμ, σας εχει εθισει τοσο πολυ αυτος ο διαολος που δεν βλεπετε πιο ειναι το πιο σωστο...και νομιζετε οτι θα γινουμε ρομποτ και τα ρεστα,λες και ζουμε στο Hollywood.

πραγματικα θλιβομαι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αν ο πατερας μου δεν με σεβαστει πρωτα αυτος, τοτε και εγω δεν θα τον σεβαστω και θα τον δωσω στεγνα και αδυσωπητα...

αν μιλησω σε καποιον που καπνιζει και με καταλαβει, φυσικα και δεν θα τον δωσω. και νομιζω το ιδιο θα κανουν και οι αλλοι.

αν ομως με γραψει στα @@ του, τοτε θα πεσει καταγγελία.
    και αν εσενα δεν σε πειραζει που το παιδι σου ή η εγγυος γυναικα σου δεν θα μπορει να τρωει σε μια ταβερνα σαν ανθρωπος, εμενα με πειραζει.

ρπμ, σας εχει εθισει τοσο πολυ αυτος ο διαολος που δεν βλεπετε πιο ειναι το πιο σωστο...και νομιζετε οτι θα γινουμε ρομποτ και τα ρεστα,λες και ζουμε στο Hollywood.

πραγματικα θλιβομαι.

Αν και είμαι καπνιστής όπως προείπα, +1000
    Fortis Fortuna Adiuvat

Καλησπερα συνφορουμιτες αν και καπνιστης θα συμφωνησω με το νεο μετρο και κακος δεν το τηρησαμε τοσο καιρο,ειναι παρα πολυ ωραιο να πας σε ενα δημοσιο χωρο(καφε-εστηατοριο κ.α)και να μην πρεπει να αφησεις τα ρουχα στο μπαλκονι οταν πας σπιτι,να μπορει το παιδι σου να ερθει και αυτο και να μην το αφησεις σπιτι να αποβλακωνεται στην TV,θα μου πεις βεβαια δεν ειναι χωρος η καφετερια για μικρα παιδια ok συμφωνω σε λογικα πλαισια μιλαω
    Και τελευταιο, καλο ειναι αν θελεις δεν καπνιζουμε και τοσο πολυ τον απολαμβανεις καλυτερα τον καφε εξω με λιακαδα απο την καφετερια.

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF