De mou faivovtai gia pseutikes ..............
![]()
Ειναι παιδια!
Εχω δει και ενα αρθρο που δειχνει απο που εχουν παρει τις φωτογραφιες για τα μονταζ...
Τι αρθρο ;; Εμενα με φαινονται αληθινες !!Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ειναι παιδια!
Εχω δει και ενα αρθρο που δειχνει απο που εχουν παρει τις φωτογραφιες για τα μονταζ...
![]()
Βγηκε τοσο γρηγορα στην φορα πως κανανε το μονταζ,που δεν περασε ουτε μια μερα απο την δημoσιευση των φωτογραφιων στο νετ
Egine ntoros me liga logia? Giati emeis oi xenitemenoi den...Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Βγηκε τοσο γρηγορα στην φορα πως κανανε το μονταζ,που δεν περασε ουτε μια μερα απο την δημoσιευση των φωτογραφιων στο νετ
To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...
Πάντως εγώ να πώ οτι στη 4η φωτογραφία φαίνεται η Μύκονος από κάτω, όπως επίσης και το σήμα τηε Ελληνικής αεροπορίας στο φτερό του F16.
Επίσης και οι αντανακλάσεις του γυαλιού φαίνονται μάλλον σωστά στη 2.
Το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι οτι στη 4η φωτό το αεροπλάνο που βγάζει τις φωτό φαίνεται να έχει άσπρους-γκρί πυραύλους στην άκρη του φτερού του, ενω στην 1 φαίνεται να έχει μαύρους (μάλλον sidewinter)
Εκτόσ και αν κάνω λάθος βέβαια...
Παντος ο μοντερ αν και λιγο μακαβριος επιανε το ματι του. Δεν αφησε γραφιστικο-στοιχεια που να φαινεται οτι ειναι μονταζ. Σωστες αντανακλασεις σωστος συνδυασμος φωτο (παντου απο την ιδια κατευθηνση ο ηλιος) και και και.....αν ξαναπετηχει καποιος το αρθρο ας το ποσταρει please
Να σας πω και την δικια μου γνωμη οτι δεν ειμαι απολυτως αλλα πιστευω οτι κατα 80% ειναι ψευτικες γιατι ουσιαστικα εχει παρει 2 πραγματικες φωτογραφιες του Ηλιος και της εχει προσθεσει σε τεσσερις φωτογραφιες με την ακριβως ιδια γωνια του αεροπλανου απλα χρησιμοποιησε μεγεθυνση και σμυκρηνση.
![]()
![]()
ειναι ψευτικες γιατι τα μαχητικα ειναι διαφορετικα οπως παρατηρησει και ο μητσος...παρατηρηστε στην πρωτη φωτο οτι το f16 εχει aim9 sidewinder στα ακροπτερυγια ενω σε παρακατω φωτο εχει sidewinder στον πρωτο hardpoint κατω δηλαδη απο το φτερο
επισης μου μοιαζει και διαφορετικο το s/n του αεροσκαφους αλλα γιαυτο δεν ειμαι σιγουρος θα πρεπει να ειναι πιο καλη η φωτο