Άσσος χ Διπλό
ή
Μπερδεύω τον λόυτσο με τον Βουρτσό!
Περίπου ίδια κυβικά!
Διαφορετικό Στήσιμο!
Περίπου ίδια τιμη?
Άσσος χ Διπλό
ή
Μπερδεύω τον λόυτσο με τον Βουρτσό!
Περίπου ίδια κυβικά!
Διαφορετικό Στήσιμο!
Περίπου ίδια τιμη?
Φορούν τον ίδιο κινητήρα.
Ο Πήγασος βγάζει κάτι προβληματάκια που για ανεξήγητο
λόγο η Aprilia αγνοεί!
Είναι όμως κούκλα πανάθεμα τον.Για μένα δεν υπάρχει σύγκριση.
Strada δαγκωτό!![]()
Πόσο τα βρίσκεις φίλε μου;
Στράντα ψηφίζω και εγώ, αν και μου φάνηκε τελείως ψόφιο όταν το οδήγησα....αλλά για την πόλη νομίζω είναι ιδανικό.
O άσσος είναι στο 1.05![]()
με πιο κ@υλα για μένα το factory![]()
προβλήματα χοντρά δέν έχει αλλά θέλει μεράκι
πχ στο ηλεκτρονικό απο πίσω έχει τήν σύνδεση με απλή κλέμα καλήτερα μόνοσε τήν με ταινία για να μήν έχεις προβλήματα στο πλύσιμο
τέτια προβλήματα έχει(ούπσ μάλλον σε κανα 2ωρο θα φάω πρόστιμο λόγο καπνίσματος σε δημόσιο forum :rotflmao: )
Ναι αυτό το χω ακούσει από και εγώ ότι μετά την δευτέρα είναι λίγο ψόφιο αλλά ψιλόφτιάχνεται το προβληματάκια αυτό με κοψιμο ενός δοντιού από την καδένα όπως μου είπε τεχνικός της Aprilia. Άλλο ερώτημα κανά μικρό ταξιδάκι θα μπορεί να το κανεί ή θα μας βγάζει την παναγία (θεέ μου σχώρα με τον αμαρτωλό); Αν και πιστεύω ότι σέλα έχει μακραν πιο άνετη από το ΧΤ.Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Πόσο τα βρίσκεις φίλε μου;
Στράντα ψηφίζω και εγώ, αν και μου φάνηκε τελείως ψόφιο όταν το οδήγησα....αλλά για την πόλη νομίζω είναι ιδανικό.
Έχω κάνει πολλά ταξίδια με την παρέα μου σε όλη την Ελλάδα και τα μηχανάκια μας είναι Vstrom, Varadero, Transalp, ΚΤΜ 990 ADV και το Strada. Όπου πήγαμε το Strada ακολούθησε μια χαρά (με λίγο περισσότερες στάσεις για βενζίνη) και δεν είδα τον φίλο που το έχει να παραπονιέται ιδιαίτερα, ακόμα και σε μονοήμερες βόλτες άνω των 400 Χλμ...
San Francisco Bay Area member......
Εγώ φίλε μου έχω το Factory εδώ και ένα 6μηνο. Έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Για μέσα την πόλη γύρω γύρω όλη μέρα και αν του δώσεις γκαζάκι έχει κοντα 50 άλογα να σου δώσει. Αυτοί που το λένε ψόφιο μάλλον είναι μαθημένοι στα χιλιάρια. Μονοκίλυνδρο 650 είναι ρε παιδιά δεν είναι ούτε 2κίλυνδρο ούτε 750/1000. Πολύ καλόστημένο κτλ. Λατρεύω τα φρένα του. Ιδιαίτερα το μπροστινό απο το SVX που φοράει είναι ποίημα....Για τα προβλήματα που έχουν βγάλει τα Pegaso και γω διάβασα πολλά μέχρι τώρα όμως δεν μου έχει κάνει κιχ. Πάντως όλα φτιάχνονται και μετά το μηχανάκι πέρα απο κει που πονάει (2-3 πραγματα) δεν έχει βγάλει τίποτα άλλο. Κάνει τα πάντα αξιοπρεπώς και με χάρη από καθημερινή μετακίνηση μέχρι ταξίδι φορτωμένο. Άνετο για οδηγό και συνεπιβάτη. Αν θες να πάς κανίβαλος και αυτό το κάνει :P
Κατά τ'άλλα με το ΧΤ φοράνε ίδιο κινητήρα. Έχοντας οδηγήσει και το ΧΤ εγώ προτιμώ το Pegaso είναι πιο καλοστημένο και καλύτερο για ταξίδι σε σχέση με το ΧΤ. Βέβαια αν θες μεταπωλητική αξία κτλ πάρε ΧΤ.
Καλά μηχανάκια και τα 2 πήγαινε και οδήγα τα μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη![]()
![]()
Αποκέντρωση εδώ και τώρα!
Aprilia Pegaso Factory
Αρχικά δημιουργήθηκε από Arael
Ιδιαίτερα το μπροστινό απο το SVX που φοράει είναι ποίημα....
Η αληθεια ειναι οτι βγαζω απο τα καλυτερα μπροστινα....![]()
Αν και Apriliaνος.... θα σουλεγα να πας στο XT ...
το αισθημα λεει Trail αλλα.... δεν δοθηκε η πρεπουσα βαρυτητα στο μικρο διαμαντι....
ειναι τουλαχιστον κριμα να εχεις καινουριο εργαλειο και να ψαχνεις ανταλλακτικα/πατεντες αντι να τοο χαιρεσαι...
Αντιθετως τα Yamaha ειχαν βγαλει προβληματα σε ψεκασμο στην 1η γενια και δε θυμαμαι για TPS (το οποιο επισκευαζοταν στην ανακληση)
Accipere quam facere praestat injuriam
Ώπα ρε ποιος είσαι, ο Ώχ-λινς;Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Η αληθεια ειναι οτι βγαζω απο τα καλυτερα μπροστινα....![]()
:rotflmao:
Ένα θεματάκι που είχαν με τα αλυσιδογράναζα λύθηκε;Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Αντιθετως τα Yamaha ειχαν βγαλει προβληματα σε ψεκασμο στην 1η γενια και δε θυμαμαι για TPS (το οποιο επισκευαζοταν στην ανακληση)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sasares
Ναι αυτό το χω ακούσει από και εγώ ότι μετά την δευτέρα είναι λίγο ψόφιο αλλά ψιλόφτιάχνεται το προβληματάκια αυτό με κοψιμο ενός δοντιού από την καδένα όπως μου είπε τεχνικός της Aprilia.
Μανούλλλααα :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:
Εδω ελαφρώνετε τα Βολαν ναουμ.... αυτο σε πειραξε?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μανούλλλααα :a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπανε ο Byron και ο SVX (φοβερό μπροστινό by the way).
Αν είχε δωθεί η πρέπουσα σημασία στο Pegaso θα είχε σβήσει στην κατηγορία τα πάντα από το χάρτη. Σκέψου ότι ένα Factory έχει όσο ένα XTX...
Αυτό με το δόντι και την καδένα φοβερό ανέκδοτο θα το λέω στα δισέγγονα μου.
Αν πιστεύεις ότι μπορείς να πάρεις κάποια ρίσκα με το Pegaso βουρ για μια συνολικά καλύτερα μηχανή...άν όχι και θες να είσαι ήρεμος XTX
Καλά ψώνια![]()
![]()
Αποκέντρωση εδώ και τώρα!
Aprilia Pegaso Factory
Aυτό που ήθελα να πω, είναι ότι αν κάτι χρειάζεται κόψιμο δεν είναι η καδένα, αλλά ο κώλος αυτού του καραγκιόζη αλλά σοκαρίστηκα :hypnotize.Αρχικά δημιουργήθηκε από Arael
Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπανε ο Byron και ο SVX (φοβερό μπροστινό by the way).
Πολύ θα ήθελα να μάθω το όνομα του μηχανικού που το πέταξε, και αν είναι εξουσιοδοτημένος θα φάει τέτοιο κράξιμο που θα φτιάχνει sachs φουρκόνια μέχρι την 2α παρουσία.
Ακου θα κόψει ένα δόντι για να πηγαίνει το μηχανάκι...:a31:
Για το ΧΤΧ θα αναφέρω πως..
1) Το TPS ήταν μόνο στην πρώτη γεννιά κινητήρων. Πλέον δεν υφίσταται ώς πρόβλημα.
2) Το πρόβλημα με αλυσσογράναζα υφίσταται ακόμα. Κόβονται για την πλάκα.
3) Εκτός απο τα παραπάνω που ειδικά το δεύτερο είναι και λίγο θέμα συντήρησης, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Περισσότερα στο παρακάτω.
http://www.moto.gr/forums/showthread...E2%DF%F9%F3%E7
Για το Strada τώρα, απο όσο έχω μιλήσει με παιδιά της ΔΙ.ΑΣ που έχουν αρκετά χλμ με αυτά πλέον στους δρόμους... Τα ηλεκτρικά συνεχίζουν και έχουν πρόβλημα. Αλλά κατά τα άλλα είναι απο τα πολύ καλά μηχανάκια και αξίζουν τα λεφτά τους. Μειονέκτημα οπως ειπώθηκε η μεταπώληση τους αλλά αυτό είναι ήσσονος σημασίας.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.