...χμμμμ..λές δηλαδή οτι απλά με μία αλλάγη στα "τζετς" να μου αποφέρουν αυτό που θα ήθελα?..απορώ γιατί επειδή κάνω την οικονομικό-τεχνική μελέτη στο άν τελικά αξίζει να προβώ σε όλη την "μετατροπή" δεδομένου οτι δεν είναι μόνω ο "κυβισμός" αλλά και εξέλιξη στα φρένα και έπεται εννοείται και στην ανάρτηση άρα αν απλά δεν χρειάζομαι αλλάγη καρμπυρατέρ τότε είμαι -1500:hypnotize ..καλόοοο...Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
μια και εδω εχουμε μπλέξει ολοι με πυρηνικούς επιστήμονες αν μπορώ να πω και εγω ο κατσαβιδάς μια μπούρδα..
οσες περισσότερες επεμβάσεις τόσο πιο καλά..
μια και στο 1000 οι όγκοι έχουν διαφορετικές δαστάσεις αντι να κάνει αντικατάσταση όλου του καρμπ μπορεί να πάιξει ανεβάζοντας νούμερα στα ζιγκλέρ...
πάντως εκεί που σταματάει η θεωρία και αρχίζει η πράξη είναι οταν φορεθούν ολα τα καλούδια και πάρει μπροστά για να ταιριάξουν ολα μαζί...
Ξέρεις όταν αρχίζεις μια τέτοια εξέλιξη κανείς δεν μπορεί να σου πεί τι θές-εαν προηγούμενα δεν έχει ξανα ανακατευτεί με το συγκεκριμένο τύπο.
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για εξελίξεις σε μοτέρ,αλλά κανείς δεν μιλαέι και για κόστος και το πιο σημαντικό το -ΠΟΥ θα τα κάνεις όλα αυτά-.π.χ Κάνε αναζήτηση για "Ροϊκή Εξέλιξη " εδώ ελλάδα και θα δείς τη..αποτελέσματα θα πάρεις.......:hypnotize ..Τεσπα...εμένα με ενδιαφέρουν ΟΛΕΣ οι απόψεις ,γνώμες ,κριτικές...για να καταλήξω κάπου....(.ααα Καλημέρα)
![]()